hayırlı olsun kardesım t-jet fenaaadır![]()
Arkadaşlar selam,
Bu gün aracımı teslim aldım. 2008 1,4 T-Jet Sport !
İnternette ve forumda araştırdım ama bazı konularda yardıma ihtiyacım varÖncelikle bu aracın standart donanımı hakkında bilgi verebilirmisiniz ? EBD , ESP mevcut mu ? Tam donanımı nedir açıkcası bilmiyorum. Birde, anlık yakıt tüketimini nasıl görebiliyoruz ?
İlk izlenimlerime göre araç gerçekten duruşuyla çok güzel. Gidişini henüz test etmedim, ama süspansiyonlar biraz sert geldi, tabiki bunun yol tutuşuna olan katkısını hissedeceğimden eminim. Ama lastiklerde nitrojen basılı nitrojenin havaya oranla biraz daha süspansiyonu sertleştirdiğini okumuştum sizce bunun hissedilir bir etkisi varmıdır ?
Araç görünüm olarak çok güzel koltukları iç dizaynı genişliği hepsi hoşuma gitti fakat malzeme kalitesi gerçekten vasat. Babamın 2011 Civic 'den indiğim için belkide öyle hissediyorum ama en azından 60.000 km deki aracın direksiyon simidinin biraz daha iyi olmasını beklerdim. Deriler soyulmuş durumdaBirde Fiatların kronik problemi müzik setinin üzerindeki tuşların soyulması
![]()
Ayrıca direksiyon simidindeki logoyu aldığım arkadaş malesef içeriye doğru çökertmiş nasıl oldu bilmiyorum ama bundan temin edebileceğimiz bir yer (Bursa için) varmıdır biliyormusunuz. Ayrıca T-Jet Sport kullanıcılarının tavsiyelerini bekliyorum
Şimdiden teşekkürler...
Mesele gazlamaksa yeğen. Ne kadar gazladığın değil ne kadar mesafe frensiz gittiğindir önemli olan. Bazen öyle makaslara girersin ki yeğen, jantların yere sürter. Ama bir bakmışsın ki biri solu kapatmış selektör ata ata tapa gaz yanından uzamış gitmiş. Mesele şu ki yeğen enjektöre giden her damla benzinin hazzını ...damar...larında hissedeceksin
hayırlı olsun kardesım t-jet fenaaadır![]()
Hayirli olsun kardesim. Guzel secim. Esp mevcut bende T-jet sport kullanicisiyim.
Mesele gazlamaksa yeğen. Ne kadar gazladığın değil ne kadar mesafe frensiz gittiğindir önemli olan. Bazen öyle makaslara girersin ki yeğen, jantların yere sürter. Ama bir bakmışsın ki biri solu kapatmış selektör ata ata tapa gaz yanından uzamış gitmiş. Mesele şu ki yeğen enjektöre giden her damla benzinin hazzını ...damar...larında hissedeceksin
60000 km de döşemeler nasıl okadar yıpranmış ki hadi direksiyon yüzük falan takıyorsa eski sahibi olabilir hiç dikkat etmezse,,bende de aynı araç var ne direksiyonunda ne de tuşlarda en ufak bi aşınma yok 71000 kmde.
Okan, aracın hayırlı olsun.T-jetlerde güvenlik paketi standart ( asr, abs, ebd, esp, hh, ba, msr) Normal şartlarda aracın direksiyonunun, döşemelerinin ve teyp tuşlarının yıpranmaması gerekiyor.Ben 4 yıllık t-jet sportumu sattım.İçi hala sıfır gibiydi.İç mekan kalitesi GP larda sınıf standartlarında kesinlikle.Civic, iç mekan kalitesi olarak sınıfının çıtasını belirleyecek kadar iyi değil ama neticede bir üst sınıf araç tabi,
Keyifli forumlar, kazasız sürüşler...
Kusura bakma ukalalik etmek istemem; yol bilgisayarini sorman cok normal ama, alacagin arabanin ozelliklerine bakmadan ya da arastirmadan almis olman dusundurucu gercekten..
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
t-jet güzeldir..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Aracin hayirli olsun bu arada; traction control'e kadar ne ararsan mevcut.
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
Arkadaşlar dediğinizde haklısınız fakat olayın iç yüzünü bilmiyorsunuz. Ben askerden yeni geldim ve bu araba benim için biraz hazır oldu. Kefiller aracılığıyla oldu. Lütfen bilmeden bu tarz şeyleri sorgulamayın. Ayrıca benim için arabada ESP, ABS hava yastığı ve klima olduktan sonra gerisi teferruattır. Ben sadece merak ettiğim için bunları sordum, zaten burası bildiğim kadarıyla yardımlaşma, bilgi alışverişi için kurulmuş bir platform...
Arda bey yardımınız için teşekkürler...
Siz bi açıklama söylemediniz ilk mesajda insanlarda doğal olarak o sorularınıza araç aldınız hakkında bilginiz yok mu diye tepki verir.Siz ilk mesajda belirtseydiniz askerdeydim aracım beni bekliyo hakkında detaylı bilgim yok diye bu yaklaşım olmazdı herkes bildiğini söylerdi.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri