Arkadaşlar, bu arada halen garantisi sürmekte olan çok sevdiğim t-jet ime, yetkili servisde yeni uygulama olarak önerilen komple alt izolasyon işlemini yaptırmak üzere bu haftaya randevu aldım.![]()
Değerli arkadaşlar,
T-jet in değerini bilenler için paylaşmak istedim.
Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum.
İlgilenecek arkadaşlarla forum üzerinden yada özel mailimden iletişim kurabiliriz.
orkun.aksoy@yahoo.com
Arkadaşlar, bu arada halen garantisi sürmekte olan çok sevdiğim t-jet ime, yetkili servisde yeni uygulama olarak önerilen komple alt izolasyon işlemini yaptırmak üzere bu haftaya randevu aldım.![]()
Bugün alt izolasyon işlemi yapıldı ve işlem tamamlandıktan sonraki görüntü oldukça fonksiyonel bir işlem olduğunu açıkça gösteriyordu, tavsiye ederim.![]()
güle güle kullan Orkun abi![]()
hayirli olsun abi masllah gozun gibi bakiyorsun t jet e
Teşekkürler arkadaşlar, bence hak ediyor.![]()
takasamı girsem![]()
göstergeler çok güzel maşallah.
Şu izolasyon olayını biraz açıklarmısın ve ne kadara mal oluyor
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Yetkili servisin ve Fıat'ın yeni uygulaması olan bu işlemde, yine Fıat tarafından belirlenmiş özel bir izolasyon malzemesi ile aracın çamurluk davlumbazları ve alt koruma plastik parçaları sökülerek ve egzoz maskelenerek, komple alt tarafı ve çamurluk içleri, davlumbaz ve alt plastik parçaların iç yüzeyleri ses ve oksidasyona karşı tamamen izole ediliyor, servisin hizmet anlayışı gereği olarak bir süre kullanmam tavsiye edildi ve henüz ödeme yapmadığımdan kesin ücretini henüz bilmiyorum, fakat 200-300 arası olduğunu bir başka arkadaştan duymuştum.
Bir gün Ankaraya gelirsem aracını denemek isteyeceğim Orkun abi : )
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Memnuniyetle Okan'cığım.![]()
Arkadaşlar, çok beğenilen aracım için teklifleri bekliyorum.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri