Herkes istediğini almakta özgürdür,ben dynamic istedim aldım,bir başkası Active veya MyLife ister gider onu alır,neticede hepsi Evo modeli,donanımlara fazla takılmamak lazım...![]()
Herkes istediğini almakta özgürdür,ben dynamic istedim aldım,bir başkası Active veya MyLife ister gider onu alır,neticede hepsi Evo modeli,donanımlara fazla takılmamak lazım...![]()
dynamic i çekmişin altına tabi
olurmu abicim donanımlara takılmamak lazımnıye bi ton fark ödesin insanlar..bir çok fark ve özellikler mevcut donanımlar arasında ki bunların en ıyısı dynamicdir bence ki sen en ıyısını yapmışsın
benım fıkrım..
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
HarbiAslan senin için yarın birmot bayiine gidiyorummylife ı bulursam fotolarını yükleyecem hemen... dynamic active mylife farklarını da koyarım hem yeni katalog da çıkmıştır pdf atarım...
ağız tadıyla binin inş.
TSİ Jetta.
şu anda geldim ancak mylife versiyonu satmadığı için sadece istek olduğunda getirtiolarmış onun için showroom da yoktu ama jantların resimdeki gibi olmadığını sölediler ne kadar doğru bilemem dynamic teki jantlarla aynıymış geri kalan donanım da active modeline ek olarak blue&me tomtom navigasyon sis farı ama galiba viraj içini aydınlatmıyo çünkü onu demediler bide perde hava yastığı ile deri direksiyon simidi ve vites topuzu döşeme active deki döşeme ama konsol kısmı siyah deri resimleri de olsun isterdim ama ne yazık ki ....
bilgiler icin cok tesekkur ederim. Eline emegine sağlık. Dedigim gibi en kötü ihtimal dynamic versiyonunun jantı olur. diger artı özellikler için ise 1000 lira vermeye değer diyorum. Döşeme rengi siyah evet. mylife versiyonu işimi fazlasıyla görecek.edinmiş olduğun bilgiler için tekrar tekrar teşekkür ederim...
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
ama yani evo kitin içindeki perde hava yastığı ve tomtom var ki bence de mylife alınabilinir active in yerine
valla bende o jantların gelmesini çok istiyorum, dediğim gibi fiatın orjinal italyan sitesindede bu jantlarla tanıtımı yapılıyor, bütün videolarda MyLife versiyonu bu jantlarla tanıtılıyor ama bakalım belki o yurtdışı segmentine aittir, belki türkiye için farklı bir uygulama olabilir, ama inşallah o jant gelireğer öyleyse valla harika olur
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Cihan umarım jantlar istediğin gibi gelir. Ama gelmesede bence çok güzel bir seçim yapmışsın. Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Sanırım Türkiyedeki ilk Evo MY Life sende olacak![]()
Fiat'ın Facebook Resmi Sayfasından Punto Evo MyLife ile ilgili bir video
https://www.facebook.com/***********...33772&comments
dediğim gibi şu janta takmış durumdayım. mail attım fiata bakalım ne cevap gelecek.
Cihan eğer jantlar senin istediğin gibi değilse farkını verip alamıyormusun?
Snki bu seçim opsiyonel olabiliyordu.Mesela ben duologıc aldığım için bir opsiyon yoktu düz vites alsam aradaki farkı verip 17" jant alacaktım.
Konu OPTS tarafından (14/03/2011 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.
ve mailime cevap geldi, MyLife versiyonu o jantlarla geliyor... Gelen cevap aşağıda
şimdi sevindirik oldum, daha bi aşık oldum arabaya
Cihan Bey Merhabalar,
Evet tanıtım videosunda gördüğünüz Jant arac ile sunulan jant'tır. Punto Evo MyLife modeli ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için FIAT - fiat.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
İlginizden dolayı teşekkür ederiz,
FIAT Türkiye
FIAT - fiat.com.tr
Fiat Legends - Driven By The Future
Fiat Doblo
MyLife donanımlı punto evo'nun jantı resimdekidir arkadaşlar... üstteki mesajımda Fiat'tan gelen cevap bulunuyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri