Size ayrılan aracı başkasına vermiş olmasınlar..
jantın önemi kalmadı artık,
şuan şok olmuş bir durumdayım, pazartesi gelecek olan aracı teslim almayı beklerken bayiye gidip bi bilgi almak istediğimde ŞOK OLDUM. aracımı yanlış ayırmış, dualogic olması gerekirken düz vitesli aracı bana ayırmış ve iyi ki gidip bakmışım. çıldıracam ya, nasıl bir iştir anlamadım. işte fiat ve bayilerinin eğitimsizliği... buyurun buradan yakın.
otomatik vitesli araç istiyorum bana düz vites ayırıyorlar. allahtan sözleşme falan yapmamışım para vermemişim. şimdi kalakaldık ortada. Yarabbi sabırrr
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
Size ayrılan aracı başkasına vermiş olmasınlar..
Sizin aracınız ne zaman gelecekmiş peki?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
her işte bir hayır vardır
canınız sağolsun![]()
Çok üzüldüm hocam geçmiş olsun, 6-8 hafta bidaha nasıl beklenir bayinin sorumsuzluğu yüzünden. Bence şikayet edin o bayiyi. Bu arada çektiğim Puntonun jantlarını ilk defa bi aracın üzerinde görünce Mylife jantları sanmıştım, ama bunlarda çok güzelmiş![]()
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
saglık olsun kardeş gp de güzel bi araç.malesef senin olayın tam benimkine dönmüş.15gün içinde teslim sözü verdikleri aracı bana tam 2 ayda teslim ettiler.malesef fiatın bir çok bayisi bu şeki,lde.sen benden şanslısın kapora vermemişssin.ben aracı satın alınca 21binlira peşin verdim kalanına kredi çıktı.bekliyoruz araba gelecek yok.müşteri hizmetlerine şikayet ettim.sonuç aynı degişen hiç bişey olmadı ve araç yine 2ayda geldi.yani müşteri hizmetleri felan hikaye.birde soruyorlar memnunmusunuz diye olsam ne olmasam ne.zaten almışşız.sırf fiat puntoyu çok sevdigimden aldım aracı yoksa ne bayi nede parası hepsi hikaye.sırf punto sevgisi başka bişey degil.ama nasip olursa veyine punto damarım tutmazsa bidaki aracım büyük ihtimal ile astra j sport 1.3 90hp 4kapı siyah renk.
geçmiş olsun kardeş
aralık 2010 ayında kampanya var dynamik dualogic araca 29000 tl fiyat verdiler tamam beklemeyelim alırız dedik renkleri nedir dediğimizde araç rengi beyaz ve gri döşeme ve koltuk rengide bordro dediler sipariş vermeye gittim bu sefer tanıdığım satış elamanına gittim yok abi gelenlerin içi hep siyah dedi))) tamam dedim bıraktım ve almadım
BENCE FIAT BAYİLERİNDE ÇALIŞANLAR ARKADAŞIMIZ DA OLSA OTURUP PAŞA PAŞA SÖZLEŞMEYİ YAPACAKSIN YOKSA BÖYLE ŞEYLER BAŞIMIZA GELİR.
arkadaşlar teşekkür ediyorum ilginiz için, yarın aracın işlemleri başlıyor, grande punto 1.4 s&s dualogic aracı aldım. bakalım nasılmış araç. her işte bir hayır vardır.
Hayırlı olsun Cihan...
Hayırlı olsn..
Konu evo51 tarafından (22/03/2011 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir.
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
teşekkür ederim değerli arkadaşlarım. bugün aracın vergi ve plaka işlemleri başladı yarın Allah izin verirse aracımı alıyorum...
FİAT'ın anavatanında EVO ve mylife-dinamik gözlemi!!
Arkadaşlar pazar milano dan döndüm. İşim çıkınca erken dönüş yaptım eminim daha kalsam araba incelemekten başım dönecekti.Eşime evo alacağım için gözüm hep fiat üzerindeydi.
Öncelikle italya da mini sınıf arabaların ağırlıkta kullanıldığını biliyorsunuzdur.
Gözüme çarpan tüm sınıf arabalar içinde en çok orana sahip araç FİAT 500.
b sınıfında c3,corsa,grande punto,yaris,lantis çoğunlukta.Diğer mini sınıf toyota IQ ve smartlar vs. çoğunlukta
Epeyce beyaz grande punto polis aracı vardı. Grande puntolar evolara göre nerdeyse 10/1 oranında daha çok.
Bugünlerde my life bakmışlığım olduğundan evolara daha bir dikkatli baktım.
ön arka siyah tamponlar parlak siyah göze daha hoş gözüküyor. Jantlar dinamikteki gibi. Bazı araçlarda tampon griye çalıyor ki sanırım bu popkitli demek.Özellikle gri ton kaportaya iyi gitmiş bu tampon rengi.Evoların yaygınlaşmamış olması beni üzdü. Lakin grandeler gerçekten yaygın.İstanbulda daha çok lüks araba var. Biz ÖTV ve KDV ye rağmen gelirimize göre arabaya para harcamaya dünyanın en pahalı yakıtını ödemeye bayılıyoruz bu açık seçik ortada.
Geçen hafta siyah renk mylife dinamik otomatik 1.4 benzinli 30500 tlye veriyorlardı siyah renk yüzünden almadım.500 tl fazla verip dinamik aldım.Tabi iki ay önce almak vardı bu araçları.
Varsa bir keşke my lifetaki parlak tampon en azından dinamikte standart olsa diyebilirim.Hatta hiçbirinde o siyahlık olmasa da gövde rengi olsa.
Cihan çok üzüldüm bizimmi nazarımız değdi. Ama herşeyde bir hayır vardır ,hayırlısı buymuş kardeş.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri