hadi hayırlı olsun.desenize ben yanıldım.
Dynamic jantından daha güzel gözüküyor![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
hadi hayırlı olsun.desenize ben yanıldım.
Cihan gözün aydın
Bu jantlar 16" sanırım ,değilmi?
15-16 farketmez jantlar 10 numara
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
düşündügüm aracı şipariş vermeden önce internette gördüm çok hoşuma gitmişti evo lara giden en iyi jant şu an elimde evo katoloğu var arka sayfasına dogru ALAŞIM JANT SEÇENEKLERİ VAR.kod 50902778 16;195/55R16 daha teslime var opsiyon olarak veriliyormu.israr ettigin kadar güzel bir jant iyi günlerde kullan
Sağol Ersan, valla 16" olduğunu sanmıyorum, çünkü özelliklerinde 15" jant yazıyor. bir farklılık varsa bilemem. Jant olayı iyi oldu valla , 800 lira fark verip active yerine bunu aldım ama 800 liradan fazla fark var... jantlar, sis farları, 2 hava yastığı, blue&me, tomtom, tamponlar piyano black vs... umarım araçta beni hayal kırıklığına uğratmaz da uzun bir süre kullanırız.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
Evo MyLife'ı ilk resimlerde gördüğümde valla içim cız etti bu jantlara, bi kaç gün burada konuştuk arkadaşlarla bu mu değilmi diye, en sonunda fiata sordum onaylandı o jant olduğu, valla çok hoş bir jant gerçekten. bende kötü bi jant gelirse değiştiririm diyordum ama gerek kalmadı bu jantlarlaherkese ayrıca teşekkür ederim.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Hayırlı olsun Cihan,senin adına sevindim...![]()
Hayırlı olsun aracın dostum. Bugün bizim evin yakınında park halinde duran Skydomelu Mylife aracın resmini çektim jantları güzel baya![]()
bu araç dynamic.bu jantlkar daynamic opsiyonunda var ama kimse kolay kolayına istemiyor.16ınç tir
Arkadaşlar jantlar 15" mi yoksa 16" mi? 15" ise bende bunlardan sipariş vermek istiyorum acaba ole bi imkanımız war mı? cok guzel jantlar bu aradafiyat olarak ne kadar isterler acaba jantlara ?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
resimdeki jantlar 16ınç.fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 1750 tl takımı.gri siyah ve beyaz gri olmak üzere 2 farklı versiyonu var.evonun katalogunda son sayfalarda 2 sininde görseli mevcut.
Şu an kataloga baktım punto evo mylife jantları 15" olarak gözüküyor
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Bu jantları opsiyonlu olarak alabiliyorsun 16" olarak. Fakat MYLife ile verilen jant 15" olarak verilecek gözüküyor. Bu işte bir gariplik var. Aşağıdaki linktende bu jantların 16" olduğunu görebilirsiniz.
https://www.fiat.com.tr/Documents/Pd...voaksesuar.pdf
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri