Alıntı HarbiAslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konu başlığı "Punto Evo MyLife Sahipleri " ve isteğim şu , varsa resim , yazı vs.. bilgilerinizi paylaşmanız, ama gördüm ki bazı arkadaşlar yardımcı olup bilgi vermekten çok özellikleri karşılaştırıp bi eksiklik arıyor yada farklı bir model aracın modelini evo ile karşılaştırıp evo sıfır kalır diyor. ne "0" kalıyor anlamadım. bu resmen aracın versiyonuna çamur atmadır. her aracın özelliği aynı olacak diye bir kural mı var? bizim zevkimiz hevesimiz bu araç bunu alıyoruz, farklı bir araç istesek gidip alırdık, saçma ve gereksiz yorum yazmaya ne gerek var anlamadım. benim sorum şuydu "evo mylife sahibi varsa bilgi paylaşırsa memnun olurum" yoksa bilgi edinebilen arkadaşlar konuyla ilgili bilgi verse yeterli, bu mesajlardan ben çok farklı yorumlar yapıyorum. konumuz "PUNTO EVO MYLIFE" gerisi gereksiz hikaye...

hmn yorumluorm active modeli düşünüosanz o zmn active e hiç gerek yok mylife versiyonunu alın ama dynamic istiosanz dynamic modelini alım derm ancak navigasyona para vermek istemiosnz ve tek derdiniz navigasyonsa o zmn mylife alın