Evo Multijet yada Multiair ile sürat yapan yokmu yav yüksek hızlarda nasıl merak ediyorum 145-150 ye çıkardım zorlanmadı fazla rahat gidiyor sadece 3000 d/d den sonra biraz gürültü oluyor![]()
Evo Multijet yada Multiair ile sürat yapan yokmu yav yüksek hızlarda nasıl merak ediyorum 145-150 ye çıkardım zorlanmadı fazla rahat gidiyor sadece 3000 d/d den sonra biraz gürültü oluyor![]()
Konu EvoKoray tarafından (07/07/2010 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Teşekkürler...
Yüksek hızlarda araç çok stabil ben çok başarılı buluyorum. İşim gereği bir çok model araç kullanıyorum. c ve daha üst segment araçlarla kıyas kabul etmez ama 220 leri gördüğüm sıfır mondeo, passat, jetta, focus gibi araçlar bile o hızlarda yolda geziyor. E bizimki de biraz geziyor haliyle, ama 180 hızla girdiğim tatlı virajlarda araba sağa sola gideyim demiyor. Kontrol hala sizde, ben güvenerek biniyorum.
Taniki gürültü artıyor. Fiatın egsoz sesini hep begenmişimdir.
180 hızda devir saati 5500-6000 aralığında....Daha önce yazmıştım, aracım 3000 li km lerdeyken 170 i geçememiştim, 4500 km sinde aynı yolda aynı yerde gazı pedalı sonda iken de 180 i birazcık geçmişti işte...Yani 230 kadranı bu araç ileride muhakkak görecektir...
Bu arada forumda başka sayflarda 190 la giden, aracını cok zorlayan bir mjet sahibi o yolculuk sonunda motordan bir ses geldiğinden bahsetmişti, belki de cok zorlamaya gelmiyordur
Konu nerhal61 tarafından (07/07/2010 Saat 11:49 ) değiştirilmiştir.
koray selam kardeşim ben aldığımın haftası bastım gaza rahat bır sekılde 205 210 km hızı görüyor gecen gun mersınden gelırken tem de 150 km sabıtledım ve hiç ses yok dıyebılırım briazda muzık sesıni acarsanyanı 150 km hızla değilde 100 110 km hızla gidiyormussun gibi geliyor,ve ben 1.2. ve 3. viteslerde aracımı ilk aldığım gün itibari ile 4 bin devirden aşağı kullanmadım ve şimdi çok ii bır performansa sahip rampada ve düzde
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri