Alıntı byspayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi maşallah diyorum araban çok tatlı ya Yaptığın ufak değişikliklerle daha da güzel olmuş. Bazen opak beyaz mı alsaydık diye düşündüdür oldu senin fotolar beni

Tamponlarını ya da kapı çıtalarını yani plastik aksamı parlatmak için ne kullanıyosun? Ben arap sabunu denedim de pek başarılı olmadı seninkiler simsiyah maşallah
Teşekkürler Oğuz. Metalik beyaz da güzel ama ne bileyim bu kırık beyaz, inci beyazı benim daha bi hoşuma gidiyor. Ben parlatmak için özel bişey yapmıyorum ama başka sayfalarda da yazmıştım, cilalı oto şampuanlarından tutlewaxın bir ürünü var, 3 senedir arabalarımda onu kullanırım. Çok memnunum, ileride cilaya falan gerek de yok. Ayda en az 2 kez yıkamacıma giderim, süngerle ve benim şampuanımla yıkatırım. Gerçekten de cila hissettiriyor, tampon normalde tırtıklı bi yüzeye sahip hafiften ama cila sanırım oraları da kaplıyor, camlar ve kaporta su tutmuyor. Ben tasiye ederim, bir şişesi 60 yıkama diyor zaten, bana da 1 seneden fazla gidiyor bu şampuan. Bazen bıcı bıcı fırcayla yıkanan yerlere de giriyorum ama orda da şampuanımı bırakıp uzaklaşıyorum. yani hep bununla yıkamak işe yarıyor. Önceki araçlarımın resimleri