Yok abi bildiğin kameraydı bunlar Ankarada kilerin aynısıydı hatta
Ankaradan çıkana kadar sürekli kamera var. Samsun'a yaklaşırken yeni yaptıkları tünellerin orada çok fazla var. Samsunun girişinde var. Samsunun çıkışında var. Orduya gelirken tünellerin oralarda var. Ordunun girişinde ve içinde yoktu. Giresun'a geçtim orada da yoktu. Ama ordu giresun arasında orduyu hemen geçince pazarsuyu mudur nedir orada da genelde ekip bekliyor. Yol hıza çok elverişli o ekipte radar cezası kesmeye meraklı![]()
evomla son hızım 195ti otobanda..buaralar en düşük yakıtı görmeye çalışıyorum..2 gündür süper gidio..yarım kareyle 85km gördüm..100km de yakıtım 5.6lt gördü.ilk defa böyle oluyor..genelde 5.8 6.0 6.2 oluyordu..devir tasarruf devri![]()
Trabzon seyahatimden bazı fotoğraflar.
195 tabanlı lastiklerle araç daha diri duruyor.
ikinci resim boztepeden mi abi![]()
özledik ya yaza kısmetse gidicem![]()
Valla kardeşim, bayramda ordaydım...Hava da mükemmeldi şükür...Ne kadar kalsam gene yetmiyor. Ben de çok özlemişim. Ancak yaza gidersen ağustosta sakın gideyim demeİş icabı oralardaydım ve 3 gece nemden hiç uyumamıştım bu yaz...Trabzon Nisan-Mayıs Haziran ve Eylül Ekimde çok güzel...
Model yılımız geçerken son fotolarımız.
Taze bıcı bıcı fotoları
Selamlar
Nice Kazasız Yıllara İnş..
Hocam üstte 195 lastik demişşsin lastik ölçünü verirmisin bende degiştirmek istiyorum lastikleri bu zamana kadar 205 altı lastik kullanmadım orjinalde 185 var evoda sanki savrulacak gibi oluyor 195 ebat kaç yanak lastik taktınız...
taze fotolarda sıcakmış gözlerim yandı![]()
TSİ Jetta.
Teşekkürler hocam, Sürtme falan yapmıyorsa bende 195 lastik almayı düşünüyorum yakıtı çok dert etmiyorum en kısa zamanda LpG takıcam çünkü bilgi için çok sagolasın...
çok tatlı bir renk bence evo ya en çok yakışan renk pastel beyaz..
Beyaz renk Evo'da çok hoş duruyor..Aman Nazar Değmesin...
maşallah halit abi araç harika
Bazı fotoğraflar
maşallah abi kazasız belasız kullan amerikan sinyal yaptırmışsın sanki yoksa benmi yanlış gördüm![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri