Çok çok geçmiş olsun hüseyincim....
Printable View
Çok çok geçmiş olsun hüseyincim....
GÜNCEL
1-) Orçun Çabuk - wistaria - Tekirdağ
2-) tolga yıldırır - platinun - İstanbul
3-) tolgay özkan - () - İstanbul
4-) Mustafa Sanlı - (msanli) - İstanbul +1
5-) Mete Tanergüçlü -(no_fear) -Edirne
6-) Serkan Demir -serkandemir -İstanbul
7-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - İstanbul
8-) Özhan Şener - (evo61) -Tekirdağ
9-) Tuğrul Dönmez -(hotflush) -Tekirdağ
10-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul +1
11-) Anıl Şahin - atmaca615 - İstanbul
12-)Gürkan kara - dsmgurkan-Kırklareli
13-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ
14-)Taner BAYAZIT (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
15-)Semih Tuna - Ravenseye - Tekirdağ
16-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul
17-)İlyas Kösdere - (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
bu katılım gerceklestımı ben ısım geregı yogundum takıp edemedım eger bu katılım gerceklesmedı ve ılerıkı bır tarıhe atıldıysa bende bır trakyalı olarak ıstanbuldan katılabılırım traakya olsunda camurdan olsun hava sartları hıc farketmez gonuller bır olsun :) saygılar
G Ü N C E L
13-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ +1
18-)Soner Şen - whitegold - İstanbul
19-)Güner TUNA -Çorlu GP Tuningçisi - Tekirdağ
G Ü N C E L
Sinancım senin +1 in silinmiyoda unutuluyo... En son güncel hali budur arkadaşlar.... Daha çorludan gelecek 3-4 puntocu var onları listeye ekliyemiyorum isim bilmediğim için....
Millet nerdesinizz.... İstanbul grubu... Trakya Grubu... Buluşma gününe az kaldı.. Toplanma yeri vs. görüşelim..
saolun arkadaslar tesekkür ederim sizlerle beraber olmak güzel olucaktı ama neyse bidahakine kısmet olur inşallah.Umarım cok güzel bir pazar gecirirsiniz arkadaslar.
Arkadaşlar 16 Mayıs 2010 Pazar Günü Düzenlenecek Olan 1nci TRAKYA Buluşması Tekirdağ Hakkında Son Ve Tamamlanmış bilgileri Aktarıyorum size;
1-) Haliç Oto, belediye ile bizim buluşma alanımızı ve araçlarımıza otopark işini ayarlamış olup yer kirasını vs'leri halletmiştir.. O yönde herhangi bir sorunumuz yoktur...
2-) Trakya'nın yerel medyası olan TRAKYA 2000 basın organıyla görüştüm organizasyonumuzla ilgilendiler.. Web sitelerinde ayrıca yerel gazetelerinde yayınlıyacaklar ve gelip resimler röportajlar yapılacak.. Trakyada bulunan diğer medya kuruluşlarına bizi duyurup reklamımızı yapacaklar..
3-) Organizasyonumuzun akşam saatlerinde hep beraber TEKİRDAĞ KÖFTESİ yeriz diye TEKİRDAĞ' IN güzel ve nezih restaurantınla görüştüm. Organizasyonumuzdan bahsettim ve bana güzel fiyat verdiler...
1 Porsiyon Köfte + Piyaz + Ayran yada Meşrubat = 9 TL
4-) Çorlu'da Punto ve diğer araçların tuningçi arkadaşımla görüştüm kendiside bizimle olucak ve Haliç Otonun kuracağı stand'a asmak üzere kendisinden branda afiş istedim ve beni kırmadı afiş dizaynını yaptım ve Tuna Tuning tarafından afiş yapılıcaktır..
5-) Afişi reklamcı arkadaşıma yaptırıcam.. Organizasyondan bahsettim afişi yarı fiyatına getirttim ve sponsor olarak afişimize logosunu koydum..
6-) Son olarakta Tuna Tuning sahibi arkadaşım Güner TUNA ben bazı hediyeler ayarlıyayım orada çekiliş yapar çekilişte hediyeler kime çıkarsa hatıra olarak veririz dedi ve hediyeleri kendisi ayarlıyor...
7-) Ve buluşma gününün gelmesini beklemeye başladık..... :)
İnşallah güzel eğlenceli bir gün yaşarız arkadaşlar..........
İyi iş tebrikler abi :)
Bu arada İstanbul grubunun buluşma noktası olarak benim önerim eğer tem den gideceksek mahmutbey gişelerinde buluşmak...
Benim düşüncem temden gelmeniz sakin ve boş olur Tolgacım. Mahmut bey gişeleri İstanbul grubunun buluşma yeri olması en güzeli kanaatimce.. Buluşma saatini siz ayarlayın.. Sizi bekliyeceğimiz yerde 13.00'te olacağınız gibi ayarlayın.. Sizinle buluştuktan sonrada Tekirdağa yavaş yavaş tek sıra halinde yarım saatte gideriz...
Tamamdır...Diğer İstanbullu arkadaşlarda olur derlerse başlığa ekler herkese duyururuz...
tamamdır Tolgacım...
Valla konunun basından beri takip ediyorum..İsmimi yazamadım çünkü 16 mayısda memleketim olan ağvada derneğin toplantısı war orada orda olmak zorundaım ama süpriz bişi olurda yatarsa tabiki gelicem...Beni bilenler bilirki ismim oraya yazıldımmı mazeretim olmadıgı sürece gelirim.Oyuzden de ismimi yazdırmadım henüz.. Eğer olurda gelirsem özkankurtuldu,anılsahin,extreme in haberi olur illakii :)
Merhaba,
pazar günü bir planım var ama iptal olursa gelmeyi düşünüyorum. Gelirsem yanımda kız arkadaşım da olacak. Yeni gelebilirsem diyorum :) istanbul'dan geleceğimiz için en yakın nokta en iyisidir. O yüzden Çorlu'dan yana kullandım, bir de benzinli bizim aracımız...
Zamanı göremedim, Son olarak yer de belli olunca paylaşırsanız sevinirim. Cuma günü Kesinleşince haber veririm.
G Ü N C E L
13-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ +1
18-)Soner Şen - whitegold - İstanbul
19-)Güner TUNA -Çorlu GP Tuningçisi - Tekirdağ
Arkadaşlar istanbuldan kaç gibi çıkalım saat belirleyelim artık sabırsızlanmaya başladım...