daha fazlası olamıyorsa bızde razıyız tabıkı :)
Printable View
Bence o gün görüp geldik diyenlerin sayısıda az olmayacak :)
Gelirller arkadaşlar gelirler... Gelende sağolsun gelmeyende.... Ama katılım olacağından eminim...
Orçun abi naptın yaa kardesim diosun latife yaptım diosun olur mu öle şey nota ne gerek var sizlere kırılmam ben abi sizler herseyde yardımcı oluyosunuz bizlere saygım sevgim sonsuz sizlere beni tanıyınca bunu daha iyi anlıycaksınız valla yalan yok aile ortamı gibi forumumuz var he bide GRANDE PUNTO-PUNTO EVO kardesliğini sölemiyorum bile:)Bu arada davetiniz için teşekkür ederim inşallah bende orada olacam bi mani cıkmasa eger...
12 gün kaldı arkadaşlar. Ben bütün işlerimi bu tarihe göre ayarladım ve eşimle beraber geleceğim.
Evet az kaldı mustafa abi... Sabırsızlıkla şahsım adına ogünü bekliyorum... Hadi Hayırlısı....
G Ü N C E L
1-) Orçun Çabuk - wistaria - Tekirdağ
2-) tolga yıldırır - platinun - İstanbul
3-) tolgay özkan - () - İstanbul
4-) Mustafa Sanlı - (msanli) - İstanbul +1
5-) Mete Tanergüçlü -(no_fear) -Edirne
6-) Serkan Demir -serkandemir -İstanbul
7-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - İstanbul
8-) Özhan Şener - (evo61) -Tekirdağ
9-) Tuğrul Dönmez -(hotflush) -Tekirdağ
10-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul +1
11-) Anıl Şahin - atmaca615 - İstanbul
12-)Gürkan kara - dsmgurkan-Kırklareli
13-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ
14-)Taner BAYAZIT (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
15-)Semih Tuna - Ravenseye - Tekirdağ
16-)Hüseyin Yavuz - hsyn28 - İstanbul
17-)İlyas Kösdere - (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
Arkadaşlar eşleri ve aileleriyle gelenler +1 koysunlar listeye eşli katılımda artar hem biz bir aileyiz bunu unutmayalım...
G Ü N C E L
13-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ +1
Bende nişanlımla gelirim eğer eşli bir katılım olacaksa :cool0000:
G Ü N C E L
13-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ +1
Bende nişanlımla gelirim eğer eşli bir katılım olacaksa :cool0000:
Tabikide gelirsin sinan eşli gelen eşi ile gelebilir ne buluşmalarımız oldu aileleriyle aramızda bulunan punto ailesi her geçen gün büyüyor biz bir aileyiz kimse kimseye saygısızlık yapamaz herkez gönlünce eylenir ben eşimle gelecegim ve birçok kişi aile bireyleri ve hatta kız arkadaşlarıyla bile gelen oldu ve kimse kimseye saygıda kusur etmedi ve kırmızı 1 on numara olmuş girişimci sinan bana telefonda anlattıgında on numara bir fikir arkadaşlarlada paylaş bence bu konuyu aklımıza hiç gelmemişti bu dogrusu emegin için teşekkürler sinan görüşmek üzere arkadaşım herkeze saygılar...Aile ortamımızı kuralım bu buluşmada...
Teşekkürler abi :)
Aslında tamamen kesinleştikten sonra yazacaktım ama söyleyelim herkesin haberi olsun. Belki diğer il/ilçelerde tanıdıkları olanlarda böyle bir girişim yaparlar;
Bugün iş gereği Edirne'deydim ve Fiat Özakıncı Otomotiv'in satış müdürü Aysel hanımla görüştüm. Yapacağımız buluşmadan bahsettim ve kendilerini buluşmaya davet ettim. Ayrıca Edirne'deki tüm Grande Punto kullananlara ulaşmak amacıyla kendisinden Grande Punto sahiplerinin telefon numaralarını talep ettim. Şirketle yazışmalar sonrasında kesinleşecek bu konu. Daha sonrasında eğer numaraları alabilirsem toplu halde bütün numaralara mesaj atmayı ve organizasyon hakkında bilgi vermeyi düşünüyorum.
Yarın yada öbür günde Tekirdağ Haliç oto'daki tanıdıklarla görüşmeyi düşünüyorum. Ne kadar çok katılım olursa o kadar eğlenceli ve ses getiren bir organizasyon olur..
Bu arada ben çift punto geliyorum :dj:
https://i206.photobucket.com/albums/...o/S6301759.jpg
Arkadaşlar zaten erkek erkeğe buluşulacak diye bir kuralımız yok. Grandepuntotr ailesi olduğumuzdan arzu eden eşiyle, kız arkadaşı ve nişanlısı ile tabiki gelebilir.. Herkez medeni ve olgun insanlar çünkü biz puntocuyuz. Kimse kimsenin eşine namusuna göz dikeceğini yada saygısızlık edeceğini sanmıyorum...
Şimdi sinan kardeşim, sen Edirnedeki puntoculara ulaşıcam mesaj atıcam demişsinde Trakya grubunun toplanma bölgesi olarak ben Çorlu'yu düşünüyorum.. Burada toplanıcaz kaç arabaysak artık ordanda Şerefli kavşağına gidicez burada İstanbul grubunu bekliyeceğiz.. İstanbul grubu geldiğinde artık kaç araba isek Tekirdağa doğru yola çıkıcaz tek sıra halinde.. Tekirdağlı arkadaşlarım yani sen ve başka puntocu varsa bizi Tekirdağ girişinde karşılayıp konvoyumuza katılıp sahilde bize ayrılan alana gidicez... Benim hayalimdeki plan bu. Değiştirmek isteyen yada ilave yapmak isteyen var ise fikrini tabiki söylüyebilir...
Birde Özakıncıların Satış Müdürünü davet etmişsinde Haliç Oto sponsorluğunda olduğunu belirtmişsindir inşallah. Bilmiyorum belkide yanlış düşünüyor olabilirim farklı firmalar oldukları için problem olmaz inşallah.... Bu arada Tekirdağ Haliç Otonun haberi var zaten.... Sen gene tanıdıklarına söylersin kardeşim...
Abi açıkcası Edirne'den benim atacağım mesajla gelen olacaksada direk sahile gelsin. :laugh000: O yüzden senin planına zaten birşey eklemek yada değiştirmek niyetinde değilim abi. Ekstradan gelmek isteyenlerde sahildeki yere gelirler :) Toplanma konvoyu belki çok uzun olmaz ama dağılma konvoyu uzun olsun :)
Evet abi Haliç Oto'nun sponsor olduğunu belirttim. Abi bana uygun bir zamanında telefondan ulaşabilirsen bir iki nokta var konuşmak istediğim.
Ok kardeşim
Sinan o arabadan bende istiyorum yaww nerden buldunuz siz bunları orçunla kökünü söyleyin temin ederim belki olmadı siz ayarlarsınız artık arkadaşınıza çorluda punto çok var orçun eger orada satılan puntoların shiplerinin numarasına ulaşabilirsen haliç oto sayesinde ulaşmak mümkün bence toplu mesaj atarız katlım artar saygılar.
Benim t puntomuda unutmayın beyler lütfen olurmu...
Abi bendeki 1:24 oranında olan versiyonu ama artık piyasada bulmak zor. 1:43 oranında olanları var ama sigara kutusu kadar falan o da.. Eğer istersen buyur linki. Ben bu model araba olayındada baya bilgi sahibiyim. Sen en iyisi buluşmada bak incele hangisini begenirsen onu alırsın abi :) Ben sana yardımcı olurum..
Die-Cast Modeller > FIAT GRANDE PUNTO KIRMIZI (elhobi) #24661369 - sahibinden.com
sinan özakıncı da serwıs te formen yalcın beye ben konuyu zaten açmıstım gelene gıdene hem forumdan hemde bulusmadan bahsedermısınız dıye kendısıde bı punto kullanıcısı olarak tabıkı demıstı eger iş durumu uygun olursa kendsıde buluşmaya gelecek ucretsız serwıs danışmanı bulmuş oluruz bızde teknık konuda yardımcı olacagına ınanıyorum
Valla özkancım benden t araba falan isteme bende zaten yok artık bize sinan bulucak ve hediye edecek... Bide şöyle bişey var sinanın elindeki t 3 kapılı punto ti aynı benim arabam gibi sizinkilerde 5 kapı olduğu için sizin işinize yaramaz.. Sinancım elindekini bana hediye edebilirsin... Valla hiç gerek yoktu ama seni kırmam kardeşim hediyeni kabul ediyorum bir ömür saklıyacağım o kırmızı 3 kapı punto modelini :):):)
Sinanın verdiği linkteki model arabalar yaramaz.. Orjinaline benzemiyor zaten :):)
Evet Çorluda punto çok o yüzden bağlantı çekiliyo merak etmeyin... :):)