Tekirdağ'daki Haliç oto ile görüşülecek mi?
Printable View
Tekirdağ'daki Haliç oto ile görüşülecek mi?
Mangal işinide İstanbuldan gelen Puntocu arkadaşlarımızı iadeyi ziyarete gittiğimizde yapabiliriz yada buralarda ama onlara zor olmasın bir daha buraya gelmek iadeyi ziyareti Çekmece taraflarında yada beylikdüzü taraflarında organize ederiz ilerki tarihlerde...
Tekirdağ Haliç oto ile Çorlu Haliç oto aynı olduğundan ve müdürleri ile idarecileri bir olduğundan ben Çorludan herşeyi Hallediyorum... Sizin tam bilginizin olması için şunu açıklıyayım ilk etapta olayı ben anlattım ve hoş karşılandım.. İlk etapta isteğim otopark ücretli olduğundan GRandepuntoculardan otopar ücreti alınmaması ve 50 araçlık bize yer ayrılması onlarında dediği bunları hallederiz bizde stand kurar yeni Bravoları getirir hem tanıtım yapar hemde sizin buluşmanızı sağlarız... Dün uğradığımdada hafta içi uğruyacağımı buluşmaya tam odaklanıp son rutüşları yapıp gerekli olanları kararlaştıracağımızı konuştum... Sağol Çorlu Haliç oto ile aile gibi olduğumuzdan okadar rahatımki orda sağolsunlar yönetici ve çalışanlarda okadar iyilerki sanki bir aile ortamı... Daha detaylı size bilgiler aktarıcam ve bilgilendiricem.... FOLLOW ME..... :) :)
eyvallah kardeşim....
iade-i ziyaretiniz kolay mangal yapabilecegimiz bir çok ortam saglayabilirim gelin yeterki sizler arkadaşlar bu organizasyonu biraz daha genişletsek on numara olacak bakalım çevremdeki puntocuları tek tek telefonla arayacagım güzel birgün olacak bence seviyorum yaaa böyle ortamları şimdiden heyecanlandım bursadaki buluşmada on numara olmuştu görüşmek ümidiyle ...
inşallah güzel olucak... Tekirdağ görsün rengarenk puntoları ve havamızı :):)
Bence on numara olacak orçun meraklanma daha öncede yaşadık bu güzellikleri son günlerde katılım artar herkez o günkü planlarını netleştirdiginde bence katılım dahada fazla olur bunu saglamakta bizlerin elinde konuyu güncel tutarak
Dün gece aklıma geldi site yoksa uzun zamandır aktif olamıyordum.. Daha önceden haberim olsaydı yardımcı olurdum her konuda. Neyse Özkan'dan broşürleri alacağım haftaiçinde.. Yolda gördüğüm puntocuları çevirip veririm ilanları artık :)
G ü n c e l
Hafta sonu nete giremedim ne güzel gelişmeler olmuş...Yürüyün bee koca Trakyalılar :D:D:D
Arkadaslar bende katılırım ama PUNTO EVO cu olarak ayrımınız yoksa PUNTO cu EVO cu gibi bir düsünce varsa o zaman eywallah ama olur derseniz sizlerle tanısmaktan onur duyarım.
Aramıza hoşgeldin ve aracın hayırlı olsun kardeşim... Grandepuntoların çakmasısın ama neyse hadi sende gel bakalım.... :) :) :)
Tabiki işin şakası Hüseyinciğim... Senide aramızda görmekten onur duyarız zaten katılımcılar listesinde Özhan şener benim iş arkadaşım ve ondada evo var.. Sende bizim gibi puntoya gönül vermişsin ve punto şenliğine tabiki gelebilirsin sorman hata.. Başımızın üzerinde Yerin Var Kardeşim...Seni Trakya grubu olarak aramızda görmeyi isterim.. Sevgi ve Saygılarımla...
Not: Kardeşim sakın yukarıda dediğimi yanlış anlama sadece bir latifeydi :) :)
G Ü N C E L
1-) Orçun Çabuk - wistaria - Tekirdağ
2-) tolga yıldırır - platinun - İstanbul
3-) tolgay özkan - () - İstanbul
4-) Mustafa Sanlı - (msanli) - İstanbul
5-) Mete Tanergüçlü -(no_fear) -Edirne
6-) Serkan Demir -serkandemir -İstanbul
7-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - İstanbul
8-) Özhan Şener - (evo61) -Tekirdağ
9-) Tuğrul Dönmez -(hotflush) -Tekirdağ
10-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul
11-) Anıl Şahin - atmaca615 - İstanbul
12-)Gürkan kara - dsmgurkan-Kırklareli
13-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ
14-)Taner BAYAZIT (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
15-)Semih Tuna - Ravenseye - Tekirdağ
16-)Hüseyin Yavuz - hsyn28 - İstanbul
17-)İlyas Kösdere - (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
G Ü N C E L
orçun katılımcı sayısı 17 rakkamını da gormek warmış ne mutlu bıze dewamını da beklıyoruz 27 37 dıye artar umarım.
Walla 37 diilde ben bu 17 kişinin gelmesine de razıyım :)