güzel bi koku olsun orçun abi..
Printable View
:) gelmem abi araç parfümünü almadan hbrn olsun
Bizde gelek bağaalımm :D:D
16 MAYIS PAZAR TRAKYA BULUŞMASI KATILIMCILARI
1-) orçun çabuk - wistaria - Tekirdağ
2-) tolga yıldırır - platinun - İstanbul
3-) tolgay özkan - () - İstanbul
4-) Mustafa Sanlı - (msanli) - İstanbul
5-) Mete Tanergüçlü-(no_fear)-Edirne
6-) Serkan Demir-serkandemir-İstanbul
7-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - Yarışmaya istanbuldan katılıyorum :D
çağatay bana bi hediye getireceksin hbrn olsun..
Kitliyorum tüm katılımcıları....
Soyucam sizi:):):):):)
Diğer trakyalılar nerde hani soruyolardı ne zaman yapıcaz ne zaman buluşucaz diye...
Tolga kardeşim haklısın valla benden başka Trakyalı yok nereye gitti bunlar anlmadım gitti :):)
bende varım benide listeye ekleyin arkadaşlar^^
1-) orçun çabuk - wistaria - Tekirdağ
2-) tolga yıldırır - platinun - İstanbul
3-) tolgay özkan - () - İstanbul
4-) Mustafa Sanlı - (msanli) - İstanbul
5-) Mete Tanergüçlü-(no_fear)-Edirne
6-) Serkan Demir-serkandemir-İstanbul
7-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - Yarışmaya istanbuldan katılıyorum :D
8-) Özhan Şener - (evo61)-Tekirdağ
Sen hiç merak etme Mustafa abi bayaa kalabalık olucaz ve tekirdağa konvoy halinde giricez.... :):) Özhan iş arkadaşım benim Çorludan. Aramızda yeni ve punto evo aldı kendisi.. Grandelerin arasında yakışıklı evo biraz sırıtıcak ama arada kaynatıcaz artık :):) Hayırlısıyla Super bir buluşma olucak Tekirdağ'da...
Öncelikle Hayırlı olsun Özhan. İyi günlerde kullanırsın inşallah.
Kalabalık olmamız tabiki hoş olur Orçun. Hele İstanbul'dan renga renk punto'larla otoyolda olmak daha da hoş olacaktır. Biz istanbul'lular adına. Sen yeterki park yeri bul Tekirdağ sahilde.:toot0000::toot0000:
Tekirdağ sahilinde Haliç oto stand kurucak ve bize 50 arabalık otopark temin edicekler... Otoparktan yana bir problem yok abim... Buluşma tarihi yaklaştığında sizi trakya grubu olarak bekleme yerini belirliyecez ve istanbul grubu ile trakya grubu arka arkaya tekirdağa gireriz... Harika olur abim...
Güzel bir gelişme...O zamana kadar işlerini ayarlayan üyelerimizde olursa en az 30 araç olabiliriz...
orçun abi aldın mı benim parfümü...