Punto şeklinde pasta yaptıralım :sorcerer::evet:
Printable View
Nasıl Diyorlar hani 4 hece 9 harf neydi ooo?:)
Heh bulduuuummmm G.E.L.İ.Y.O.R.U.Z . . . . ! ! ! :D
Volkan arkadaşımız ogün müsait olup aramıza katılırsa hep beraber bir pasta yaptırırız tabiki... Tekirdağlı olarak sinan kardeşim bu konuda yardımcı olur bize...
Bu arada bu organizasyona göstermiş olduğunuz ilgiden ve alakadan çok teşekkür ederim.... Yanılmıyorsam Tuningçilerin buluşmalarından başka Trakya olarak ilk defa böyle bir organizasyona tanık olucak buraları... Bugünü saymıyorum ve son 3 GÜN.....
Dostlar bugün afişimizi reklamcıdan teslim aldım... Afişimizi ekliyorum eyer gözükmüyorsa bildirin başka şekilde ekliyeyim.. Buraya reklamcıya verdiğim taslağı ekliyorum. Afiş büyük olunca resim çekemedim. Artık Tekirdağda afişin önünde hep beraber çekiliriz :)
Çekilişte hediye olarak ne verilicek, merak ettimde şimdi =)
Bellimi ?
Hediyelerin ne olduğunu şimdi söylersem ayıp olur bende tam bilmiyorum ama arkadaşımla konuştum biraz çıtlattı. Tuna Tuning sahibi arkadaşım Güner hatıra olması maksadıyla hediye çekilişi yaparız dedi yarım elma gönül alma gibi birşeyler işte....
Arkadaşlar 16 Mayıs 2010 Pazar Günü Düzenlenecek Olan 1nci TRAKYA Buluşması Tekirdağ Hakkında Son Ve Tamamlanmış bilgileri Aktarıyorum size;
1-) Haliç Oto, belediye ile bizim buluşma alanımızı ve araçlarımıza otopark işini ayarlamış olup yer kirasını vs'leri halletmiştir.. O yönde herhangi bir sorunumuz yoktur...
2-) Trakya'nın yerel medyası olan TRAKYA 2000 basın organıyla görüştüm organizasyonumuzla ilgilendiler.. Web sitelerinde ayrıca yerel gazetelerinde yayınlıyacaklar ve gelip resimler röportajlar yapılacak.. Trakyada bulunan diğer medya kuruluşlarına bizi duyurup reklamımızı yapacaklar..
3-) Organizasyonumuzun akşam saatlerinde hep beraber TEKİRDAĞ KÖFTESİ yeriz diye TEKİRDAĞ' IN güzel ve nezih restaurantınla görüştüm. Organizasyonumuzdan bahsettim ve bana güzel fiyat verdiler...
1 Porsiyon Köfte + Piyaz + Ayran yada Meşrubat = 9 TL
4-) Çorlu'da Punto ve diğer araçların tuningçi arkadaşımla görüştüm kendiside bizimle olucak ve Haliç Otonun kuracağı stand'a asmak üzere kendisinden branda afiş istedim ve beni kırmadı afiş dizaynını yaptım ve Tuna Tuning tarafından afiş yapılıcaktır..
5-) Afişi reklamcı arkadaşıma yaptırıcam.. Organizasyondan bahsettim afişi yarı fiyatına getirttim ve sponsor olarak afişimize logosunu koydum..
6-) Son olarakta Tuna Tuning sahibi arkadaşım Güner TUNA ben bazı hediyeler ayarlıyayım orada çekiliş yapar çekilişte hediyeler kime çıkarsa hatıra olarak veririz dedi ve hediyeleri kendisi ayarlıyor...
7-) Ve buluşma gününün gelmesini beklemeye başladık..... :)
https://forum.grandepuntotr.com/atta...rcun-corel-jpg AFİŞİMİZ...............
GÜNCEL
1-) Orçun Çabuk - wistaria - Tekirdağ
2-) tolga yıldırır - platinun - İstanb4ul
3-) tolgay özkan - () - İstanbul
4-) Mustafa Sanlı - (msanli) - İstanbul +1
5-) Mete Tanergüçlü -(no_fear) -Edirne
6-) Serkan Demir -serkandemir -İstanbul
7-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - İstanbul
8-) Özhan Şener - (evo61) -Tekirdağ
9-) Tuğrul Dönmez -(hotflush) -Tekirdağ
10-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul +4
11-) Anıl Şahin - atmaca615 - İstanbul
12-)Gürkan kara - dsmgurkan-Kırklareli
13-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ +1
14-)Taner BAYAZIT (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
15-)Semih Tuna - Ravenseye - Tekirdağ
16-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul
17-)İlyas Kösdere - (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
18-)Soner Şen - whitegold - İstanbul
19-)Güner TUNA -Çorlu GP Tuningçisi - Tekirdağ
20-)Sercan istanbul FİAT FİORİNO TESİSATIMLA COŞTURACAGIM SİZLERİ
21-)bravo_servan Sercan turköz istanbul
22-)ozel-egt salih kokmen istanbul
Süper bir buluşma olacak anlaşılan hadi hayırlısı :)
Sağolasın Erkan....
Walla bugün çok samimi bir arkadaşım nikah davetiyesini tutuşturdu elime içimden "pazar günü deme nolur" dedim ama malesef pazar günüymüş...Ama Allahtan akşam 5 te :D Davetiye de yanımda olacak zaten ordan direk nikaha yetişmeye çalışırım artık...
Olmazsa istanbula dönüşte nikaha çıkartma yaparız grande puntolarla:D
Bomba olur hee :D
nikah nerdeymişki
Beyoğlu
Arkadaşlar buluşmada konuşuruz bu konuları Anıl ve Sinan benim hediyeyi unutmamışınızdır umarım...
Bombaa buluşma olucakk coming soon :D
Zaten ben seninle buluşmada çok şey konuşucam abi gönül koydum biraz onu belirteyimde