Konuyu uzun süredir sadece gelen maillerden takip edebiliyordum. Bu arada bir çok gelişme olmuş.
Öncelikle, geçmiş olsun Hüseyin.
Orçunç Bravo valla. acılan ikinci topic'de buluşmayı sağladın. Hafta sonu güzel bir gün olacak.
Printable View
Konuyu uzun süredir sadece gelen maillerden takip edebiliyordum. Bu arada bir çok gelişme olmuş.
Öncelikle, geçmiş olsun Hüseyin.
Orçunç Bravo valla. acılan ikinci topic'de buluşmayı sağladın. Hafta sonu güzel bir gün olacak.
Arkadaşlar bu sercan fiorinosu olan rot balans yag degişi her türlü aracın bakımı söz konusu olan bir dükkanı var cennetmahallesinde sizlerle tanıştıracagım puntocu sercan kadar on numara bir sercan arkadaşımız daha oldu herkeze bir faydası olacaktır bu arkadaşımızın mekanı ile her zaman yanınızda olacak emin olabilirsiniz pazar günü tanıştıracagım sizlerle adam 4000 5000 tl harcayarak fiorinoya tesisat yaptı bende detaylı olarak pazar günü buluşmada görecegim tesisatı aramızda olacak sakıncası yoktur sanırım çünkü oda FİAT ailesinden sonuçta görüşmek üzere arkadaşlar Anıl gönül koyulacak birşey yok arkadaşım konuşuruz buluşmada ama tadımız kaçmasın lütfen uzatmanın anlamı yok çünkü yaşandı ve bitti sonuçta görüşmek üzere pazar günü arkadaşlar herkeze eglenceli bir hafta sonu geçirmesini diliyorum saygılar...
Abii aklımda ama zor bulunan bir model olduğu için biraz zaman alabilir :(
Arkadaşlar 16 Mayıs 2010 Pazar Günü Düzenlenecek Olan 1nci TRAKYA Buluşması Tekirdağ Hakkında Son Ve Tamamlanmış bilgileri Aktarıyorum size;
1-) Haliç Oto, belediye ile bizim buluşma alanımızı ve araçlarımıza otopark işini ayarlamış olup yer kirasını vs'leri halletmiştir.. O yönde herhangi bir sorunumuz yoktur...
2-) Trakya'nın yerel medyası olan TRAKYA 2000 basın organıyla görüştüm organizasyonumuzla ilgilendiler.. Web sitelerinde ayrıca yerel gazetelerinde yayınlıyacaklar ve gelip resimler röportajlar yapılacak.. Trakyada bulunan diğer medya kuruluşlarına bizi duyurup reklamımızı yapacaklar..
3-) Organizasyonumuzun akşam saatlerinde hep beraber TEKİRDAĞ KÖFTESİ yeriz diye TEKİRDAĞ' IN güzel ve nezih restaurantınla görüştüm. Organizasyonumuzdan bahsettim ve bana güzel fiyat verdiler...
1 Porsiyon Köfte + Piyaz + Ayran yada Meşrubat = 9 TL
4-) Çorlu'da Punto ve diğer araçların tuningçi arkadaşımla görüştüm kendiside bizimle olucak ve Haliç Otonun kuracağı stand'a asmak üzere kendisinden branda afiş istedim ve beni kırmadı afiş dizaynını yaptım ve Tuna Tuning tarafından afiş yapılıcaktır..
5-) Afişi reklamcı arkadaşıma yaptırıcam.. Organizasyondan bahsettim afişi yarı fiyatına getirttim ve sponsor olarak afişimize logosunu koydum..
6-) Son olarakta Tuna Tuning sahibi arkadaşım Güner TUNA ben bazı hediyeler ayarlıyayım orada çekiliş yapar çekilişte hediyeler kime çıkarsa hatıra olarak veririz dedi ve hediyeleri kendisi ayarlıyor...
7-) Ve buluşma gününün gelmesini beklemeye başladık..... :)
İnşallah güzel eğlenceli bir gün yaşarız arkadaşlar..........
GÜNCEL
1-) Orçun Çabuk - wistaria - Tekirdağ
2-) tolga yıldırır - platinun - İstanb4ul
3-) tolgay özkan - () - İstanbul
4-) Mustafa Sanlı - (msanli) - İstanbul +1
5-) Mete Tanergüçlü -(no_fear) -Edirne
6-) Serkan Demir -serkandemir -İstanbul
7-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - İstanbul
8-) Özhan Şener - (evo61) -Tekirdağ
9-) Tuğrul Dönmez -(hotflush) -Tekirdağ
10-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul +4
11-) Anıl Şahin - atmaca615 - İstanbul
12-)Gürkan kara - dsmgurkan-Kırklareli
13-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ +1
14-)Taner BAYAZIT (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
15-)Semih Tuna - Ravenseye - Tekirdağ
16-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul
17-)İlyas Kösdere - (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
18-)Soner Şen - whitegold - İstanbul
19-)Güner TUNA -Çorlu GP Tuningçisi - Tekirdağ
20-)Sercan istanbul FİAT FİORİNO TESİSATIMLA COŞTURACAGIM SİZLERİ
21-)bravo_servan Sercan turköz istanbul
22-)ozel_egt salih kokmen tekirdag
Not: İstanbuldan buluşma noktasına gidecek arkadaşların ilk buluşma noktası pazar günü Sabah Saat 09:30 da tem otoyolu mahmutbey gişeleridir gelen arkadaşların saatinde orda bulunmaları rica olunur
istanbuldan katılcak arkadaslar son karar sabah 9,30 mahmutbey gıseler dımı bı yalnıslık yok. bu arada orcun ben + 2 yada 3 uz bılgın olsun arkadasım bırde gercekten boyle guzel ve duzenlı bır organızasyonu yaptıgın ıcın sana sımdıden cok tesekkur ederım ınsallah pazar gunu keyıflı bırgun gecırırız.PAZAR SABAH MAHMUTBEY GISELERDEYIM :)
Bu sercanın soyadı süber mi eger oysa aracı 10 numara olmus hafta sonu kulaklarınız patlayacak tesisat bomba gibi.
Not:Aracı nette bir sitede gördüm.
Yazdığım Gibi Pazar Günü Sabah Saat 09:30 da tem otoyolu üzerindeki mahmutbey gişelerinde buluşup hep beraber çorluya doğru yola çıkıcaz...
Bir sürpriz yapıp bende çorluya kadar gelebilirim :)
Kaldı 2 :D
Herkez bana Teşekkür etmiş ama ilk önce ben size teşekkür ederim arkadaşlarım, abilerim ve kardeşlerimmm.... Esasında ben birşey yapmadım yapılanlar sizden alığım enerji ve sevginizle doğal bir yolla gerçekleşti.... Katılacak olan herkeze bir daha teşekkürler....
Sen bi kuyuya taş attın :D:D:D
Şaka tabi doğrusunu söyliyim sen bir iyilik yaptın ve denize attın :)
Allaha şükür Çok sağlam geliyoruz tekirdağa süper bir buluşma olucakk İnşallah:)
Bu arada sercan online isen bana yaz