Yarın için bana ulaşılmak istenirse numaramı yazıyorum: 0 535 468 24 69
Çok daha rahat hareket ederiz diye düşünüyorum bu şekilde...
Printable View
Yarın için bana ulaşılmak istenirse numaramı yazıyorum: 0 535 468 24 69
Çok daha rahat hareket ederiz diye düşünüyorum bu şekilde...
Orçun selam, Bu işi ilk gün beraber başlatıktık ve senin büyük katkılarınla bu güne kadar geldik. Çok çok eğleneceğinizi biliyorum. En hefesli olanların başında geliyorum fakat ne yazıkkı işin içine Allah işi karıştı. Annem kadar sevdiğim, arkadaşımın annesi bu sabah vefat etti. Sabahdan beri arkadaşımla hastahane işiyle uğraşıyoruz ve yarın defin işlemlerini yapacağız.
Bundan dolayı senin ve tüm arkadaşların affını istiyorum. Fakat bir şekilde Tekirdağ tarafına geldiğimde seni özellikle arayıp bulacağım.
Gidecek olan arkadaşlar, mutlaka Trafik kurallarına uyun. Edirne Otoyolu sanıldığından daha tehlikeli ve gizli virajlarla dolu.
Sevgiyle kalın, benim içinde eğlenin...
Başınız saolsun mustafa abi Allah geride kalanlara sabırlar versin...Sen içini ferah tut kimse seni mahcub etmez umarım kal sağlıcakla...
EN SON GÜNCEL LİSTE
1-) Orçun Çabuk - wistaria - Tekirdağ
2-) tolga yıldırır - platinun - İstanbul
3-) Mete Tanergüçlü -(no_fear) -Edirne
4-) Serkan Demir -serkandemir -İstanbul
5-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - İstanbul
6-) Özhan Şener - (evo61) -Tekirdağ
7-) Tuğrul Dönmez -(hotflush) -Tekirdağ
8-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul
9-) Anıl Şahin - atmaca615 - İstanbul
10-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ
11-)Taner BAYAZIT (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
12-)Semih Tuna - Ravenseye - Tekirdağ
13-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul
14-)İlyas Kösdere - (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
15-)Soner Şen - whitegold - İstanbul +2 ya da +3
16-)Güner TUNA -Çorlu GP Tuningçisi - Tekirdağ
17-)Sercan istanbul FİAT FİORİNO TESİSATIMLA COŞTURACAGIM SİZLERİ
18-)bravo_servan Sercan turköz istanbul
19-)ozel_egt- salih kokmen tekirdag
20-)FARUK İLERİ -(farukileri) istanbul
Canım abim af nedemek.. Çok çok başınız sağolsun... Coşkun abiyede önceki mesajlarımda belirttiğim gibi gönüllerimiz bir olsun.. Sen sıkma canını... Herzaman beklerim abicim.. Tekirdağ tarafına nezaman gelirsen bir alo kadar uzak olacağım sana.... Kendine çok çok iyi bak ve dediğim gibi canını sıkma.. İnşallah başka bir buluşmada Tekirdağ buluşmasının acısını çıkarırız abicim.....
Arkadaşlar 3-) tolgay özkan - () - İstanbul arkadaşımız vardı.. Benmi kaçırdım acaba tolgayın mesajını niye silindi bu listeden arkadaş...
Şimdi tam olarak kaçta Tekirdağ'da olacaksınız Orçun abi? Beni bugün Atilla aradı.. O'da geliyor büyük ihtimalle :)
HEPİNİZE ŞİMDİDEN İYİ EĞLENCELER
aranızda olmayı çok isterdim
sizden tek ricamız birbirinizi gaza getirmeyin
akıllı uslu gidip dönün
özellikle dikkat edilecek 2 kişi var
büyükler onları zaptetsin kanları kaynıyor maaşallah ama
trafik hata affetmiyor
güzel bir gün geçirin fotoğrafları bekliyoruz
çok teşekkürler...
Bu iki kişi kim coşkun onuda söyleseydinde bilseydik... Başınız sagolsun MUSTAFA abi bir daha ki buluşmaya böyle acılı günlerde yanlarında olmak gerek biz yine buluşuruz bende işten çıkıyorum şuan sabah görüşmek ümidiyle 9,30 saat sonra görüşürüz işşallah...
Artık saatler yavaş yavaş azalıyorr....
Özkan abi pardon ya dikkat etmeden güncelledim listeyi :) bu arada tolgay özkan kardeşimiz arabasını parçalamış servise vermiş araçsız kaldığı için gelemiyomuş...Kendisiyle telden görüştüm..
aha bitanesi gelemiyomuş
kaldı bir tehlikeli adam
Yarın sabah görüşmek üzere herkese iyi geceler...
Haliç Oto standı ne zaman kuracakmış? Yarın buluşma yerine vardığımızda orada mı olacaklar?
Tolgay başka bir araçla gelecegini söylemişti ama nerden çıkacagı belli olmaz onun karabatak gibi kendileri :) neyse az kaldı yatayım artık sabah görüşmek üzere arkadaşlar gelen gelir kalan saglar bizimdir güzel birgün olacak umarım kimse bişeylerini çıkarmaz bu işin :)
Ben evden çıkıyorum.. Daha araba yıkanacak :) :) görüşürüz arkadaşlar