fotolar harika, hele o minyatür gp :) yeni doğmuş çok sevimli.
katılan herkesin tekerine yüreğine sağlık.
Printable View
fotolar harika, hele o minyatür gp :) yeni doğmuş çok sevimli.
katılan herkesin tekerine yüreğine sağlık.
cumartesı gecesı halı saha maçı bana pahalıya patladı koca şişmiş dikiş atılmış bır burun kan oturmuş goz torbaları kocaman bır sargı kırılmadıgınamı sewıneyım bu yuzden bu guzel we hep olmak ıstedıgım buluşmayı kacırdıgımamı üzüleyım anlamadım cok guzel bı bulusma olmus fotolardan gordugum kadarıyla ne mutlu orda olanlara bı dahakı sefere olmak umıdıyle hoş kalın...
Geçmiş olsun mete abi artık olan olmuş ama üzülme bu buluşmalar böyle 1 taneyle kalmaaazz devamı mutlaka gelir:D
Coşkuncum yanlış görmüyorsun ogün AYRAN içtik aydan hanım bira var içeride fıçı senin için hazır dedi ama ne fıçı görebildik nede bira ama sözleştik Rakı Muhabeti yapacagız birgün gerçi hoş sen yine aramızda bulunamazsın sanırım bulunsanda içemezsin yenge sopalar seni valla :) ama istanbula döndügümde şişenin dibini gördük yinede güzel bir gündü arkadaşlar hepinize teşekkürler aramızda olamayanlar çatlasın patlasın :) bir daha ki buluşma daha güzel olacak COŞKUNDA aramızda oalacagına söz verdi bir dahaki buluşma için ama kısmet diyelim çünkü COŞKUN bu ne zaman ne yapacagı belli olmuyor sözüm ona sözünü unutmasın TEKİRDAG grubu aramızda olacak ilk buluşmada onları fazla yormamak adına AVRUPA yakasında bir buluşma düzenleyelim buluşma yerleri konusundada ANKET yapalım derim herkez tercihini yapar netice ona göre belirlensin herkeze saygılar...
çok gzl bi gun olmuss gelemedık inş.. bidakine bi aksilik çıkmazda buluşurrz
merhaba,
eee üye olmadan olmaz değil mi? :) buluşmaya katılan ve bizlere HALİÇ OTO ekibine teşekkür eden herkese çok çok çoook teşekkür ederim...sizlerin ilgisi ve sıcaklığı çok keyif verdi..inşallah bundan sonrakiler de görüşmek üzere diyorum...
AYDAN
Ooooo Aydan Hanııımm Merhabalar Hoşgeldiniz Efendim Bizde Size Teşekkür ederiz herşey için kusursuz bir buluşmaydı herşey güzeldi mutlu döndük yani:)
selam..bir sonrakilerde daha da güzel olacak emin olun ama en kısa sürede yeni buluşmada ben yine aranızda olmaktan keyif alıcam...kurtulamayacaksınız bendeeeeeen :)
bu arada orçun sizlerinde katıldığı gibi çok iyi bir arkadaş çok iyi bir dosttur... :)
eveeeet;oncelıkle dunku bulusmada emegı gecen herkeze sevgılı orcun arkadasıma halıc oto ekıbımne ve trakyalı punto sever arkadaslara bu guzel organızasyonu yaptıkları ıcın vede bızlerı agırladıklerı ıcın cok cok tesekkur ederım.gercekten cok guzel ve keyıflı bır gun gecırdık hersey herkez cok guzeldı inşallah bundan sonrakı bulusmalarda hep bırlıkte oluruz ve katılım artar punto kardeslıgı buyur.sercan kardesımle resımlerı koyan arkadaslarada ayrıca tesekkur ederıom her bır kare bırbırınden guzel cekılmıs emeklerınıze saglık dıyorum tekrardan gorusmek dılegıyle.
VEeeeeee gp farkııı :D Herkese çok çok teşekkürler güzel buluşmaydı Haliç oto ya Aydan hanıma Orçun abime ve tüm herkese Çok teşekkürler ediyoruz çok eğlendik süper geçti yakında yeni buluşmalarımızla görüşmek dileğiyle :)
Güzel bir buluşma olmuş, fotolar da çok güzel,
Katılanlara, emeği geçenlere teşekkürler...
Çok çok geçmiş olsun mete.. Acil şifalar dilerim....
Aydan hoşgeldin aramıza....
Evet arkadaşlar gerçekten çok güzel ve özel bir gündü.. Sağolun varolun.. Yeni buluşmalarda tekrar beraber olucaz. Valla ben Trakya Grubundan olarak nerde ve nezaman bir organizasyon olursa ölüm kalım mazeretim haricinde oradayım tabiki aydan hanımıda peşimden sürüklüyeceğim.. :)
Daha çok katılımlı ve eğlenceli bir organizasyon yapıcaz hepberaber arkadaşlar.
Bu arada resimleri .rarladım şuanda rapidshare'e upload ediyorum.. Oradan herkez indirir.. Diğer ellerinde resim olan arkadaşlarda benim yaptığım gibi yaparsa güzel bir arşivi olur herkezin...
Sevgi ve Saygılarımla....
Arkadaşlar link'i veriyorum;
https://rapidshare.com/files/3885410...asae_.rar.html
Arkadaşlar yeni buluşma yerimiz olarak çatalca taraflarını öneriyorum.Çok güzel çiftlikler varmış.Bir arkadaşım resimlerini yollayacak,sizlerle paylaşacagım....
mete cok gecmıs olsun arkadasım ınşallah bıdakı bulusmalarda senı aramızda goruruz Allah acıl sıfalar versın
Evet biraz zaman geçsin arada özlemler olsun arkadaşlar.. :) Merak etmeyin 2nci Trakya buluşması daha güzel ve özel olucak arkadaşlar...
tarihlere baktıgımda bu buluşmanın 2 ayda organize oldugunu görüyorum.Bence şimdiden yeni buluşmanın organizasyon çalışmalarına başlamalıyız.Anca........
t GP almak isteyen arkadaşlar için :)
Evo olanını bulamadım :(
ModaCar - FIAT GRANDE PUNTO 1:24 Model Otomobil 281115 - Ürün Detayı - Artıurun.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş