Sonuçlar: Buluşmayı Nerde Yapmayı Uygun Görürsünüz??

Katılımcı sayısı
42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Tekirdağ

15 35.71%
  • Lüleburgaz

8 19.05%
  • Çorlu

19 45.24%
517 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 16 Mayıs Trakya Buluşması(Tekirdağ)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Alıntı msanli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne bilim arkadaş, Genç bunlar tabi, kanları kaynıyor. Engellemeye çalışırım da ne kadar başarılı olurum bilmem. Belki Silivri Trafik bölgesine haber verirsek radar falan çıkartırlar yola. Radar onları engeller

Şakası bir yanada, Kınalı kavşağına kadar yolda 110-130 gidebiliriz. Kınalıdan sahil yoluna döndüğümüzde 2 ayrı noktada radar kontrolü var. 1 Gümüşyaka, 2 birinci Çorlu kavşağını geçtikten sonra. Orçun ve arkadaşları bu noktada konvoya katılacaklar sanırım. Yanılıyormuyım Orçun???

Tüm katılan arkadaşlar için ortak çağrım. TRAFİK KURALLARINA MUTLAKA UYALIM. Pazar günümüz güzel başlasın ve güzel bitsin.
    Abim kınalıdan direk çorluya geliyosunuz yorgunluk atmaya ve kahve içmeye arkadaşlar öyle istedi ve öyle bir plan yaptık.. 1 saat takıldıktan sonra hep beraber Tekirdağa yol alıcaz... KInalıdan Çorlu istikametine döndükten sonra yolda radar var haberiniz olsun.. Gizli radarda koyuyorlar..
    Dikkatli gelinnnn....

Mustafa Sanlı
    msanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 HJY 95
    Edilen teşekkür: 28

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abim kınalıdan direk çorluya geliyosunuz yorgunluk atmaya ve kahve içmeye arkadaşlar öyle istedi ve öyle bir plan yaptık.. 1 saat takıldıktan sonra hep beraber Tekirdağa yol alıcaz... KInalıdan Çorlu istikametine döndükten sonra yolda radar var haberiniz olsun.. Gizli radarda koyuyorlar..
    Dikkatli gelinnnn....
    Orçun selam, Bu işi ilk gün beraber başlatıktık ve senin büyük katkılarınla bu güne kadar geldik. Çok çok eğleneceğinizi biliyorum. En hefesli olanların başında geliyorum fakat ne yazıkkı işin içine Allah işi karıştı. Annem kadar sevdiğim, arkadaşımın annesi bu sabah vefat etti. Sabahdan beri arkadaşımla hastahane işiyle uğraşıyoruz ve yarın defin işlemlerini yapacağız.

Bundan dolayı senin ve tüm arkadaşların affını istiyorum. Fakat bir şekilde Tekirdağ tarafına geldiğimde seni özellikle arayıp bulacağım.

Gidecek olan arkadaşlar, mutlaka Trafik kurallarına uyun. Edirne Otoyolu sanıldığından daha tehlikeli ve gizli virajlarla dolu.

Sevgiyle kalın, benim içinde eğlenin...

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Alıntı msanli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun selam, Bu işi ilk gün beraber başlatıktık ve senin büyük katkılarınla bu güne kadar geldik. Çok çok eğleneceğinizi biliyorum. En hefesli olanların başında geliyorum fakat ne yazıkkı işin içine Allah işi karıştı. Annem kadar sevdiğim, arkadaşımın annesi bu sabah vefat etti. Sabahdan beri arkadaşımla hastahane işiyle uğraşıyoruz ve yarın defin işlemlerini yapacağız.

Bundan dolayı senin ve tüm arkadaşların affını istiyorum. Fakat bir şekilde Tekirdağ tarafına geldiğimde seni özellikle arayıp bulacağım.

Gidecek olan arkadaşlar, mutlaka Trafik kurallarına uyun. Edirne Otoyolu sanıldığından daha tehlikeli ve gizli virajlarla dolu.

Sevgiyle kalın, benim içinde eğlenin...

Canım abim af nedemek.. Çok çok başınız sağolsun... Coşkun abiyede önceki mesajlarımda belirttiğim gibi gönüllerimiz bir olsun.. Sen sıkma canını... Herzaman beklerim abicim.. Tekirdağ tarafına nezaman gelirsen bir alo kadar uzak olacağım sana.... Kendine çok çok iyi bak ve dediğim gibi canını sıkma.. İnşallah başka bir buluşmada Tekirdağ buluşmasının acısını çıkarırız abicim.....

Arkadaşlar 3-) tolgay özkan - () - İstanbul arkadaşımız vardı.. Benmi kaçırdım acaba tolgayın mesajını niye silindi bu listeden arkadaş...
    Konu erdiyilmaz tarafından (16/05/2010 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Sanlı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 HJY 95

Alıntı PLaTiNuN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başınız saolsun mustafa abi Allah geride kalanlara sabırlar versin...Sen içini ferah tut kimse seni mahcub etmez umarım kal sağlıcakla...
    Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canım abim af nedemek.. Çok çok başınız sağolsun... Coşkun abiyede önceki mesajlarımda belirttiğim gibi gönüllerimiz bir olsun.. Sen sıkma canını... Herzaman beklerim abicim.. Tekirdağ tarafına nezaman gelirsen bir alo kadar uzak olacağım sana.... Kendine çok çok iyi bak ve dediğim gibi canını sıkma.. İnşallah başka bir buluşmada Tekirdağ buluşmasının acısını çıkarırız abicim.....
    Arkadaşlar çok sağolun. Eşim ve ben gerçekten çok istiyorduk gelmeyi. Kazasız belasız bir buluşma olsun bana yeter. Başka acı yaşamak istemiyorum. Bol bol fotoğraf çekip koyun siteye. En azından fotoğraflar ile avunayım.

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

Başınız saolsun Mustafa abi sizlere uzun ömürler versin ALLAH.
    EVOEVOEVOEVOEVO

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Sanlı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 HJY 95

Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başınız saolsun Mustafa abi sizlere uzun ömürler versin ALLAH.
    Sen sağol Hüseyinciğim. Allah hepimize sağlıklı ömür versin...

9. 16/05/2010, 21:06

Sebep
    Font kurallarına uyunuz.

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

Güzel bir günün bütün güzellikleri fotograf karelerinde yerlerini aldı bekleyin herkez döndügünde eklemeye başlarlar...

Yasemin hanım ekledim resmi göremiyormusunuz güzel birgündü ben döndüm istanbuldayım arkadaşlar yoldalar hala sanırım ben biraz erken çıktım yola üzücü bir olayda oldu sanırım orda bravo sercan ve haliç otonun bir bravosu kalkış yapmışlar el freni falan çekilmiş pist on numaraydı gaz geldiler herhalde polis falan gelmiş ama bir sorun yok sanırım yoldaymışlar hala süper bir organizasyon oldu gerçekten bir rakı ve bira yoktu oda başka zaman artık
    Konu erdiyilmaz tarafından (16/05/2010 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Ard arda mesaj göndermeyiniz.
    • Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.

11. Bu mesajı için 3 kişi 34ozkankurtuldu34'ye teşekkür etti: