Alıntı kemalsar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi fiatın elinde varmış 3 günde değiştiriyomuş falan, tabi servise gidip kim kimi ikna ederse, onlar senide ikna edebilir servodan değil kullanıcı hatası yada bu garantiye girmiyo diye, dikkat et aybaşlarında gitme
Tofaş hangi arıza için çağrı yapmış, benim ürettiğimiz şu araçlarda bu problem var servise gelen sorunu halledeyim diye, duyan işiten varmı,
Garanti süresi içinde herkesin tuttuğu kendine
öncelikle ben hiç bir firmada kronik olarak tanımlansa dahi sağlamken bir parçanın değiştiğini duymadım( ben duymamış olabilirim tabiki!)

ancak ben servise direksyon arızası olarak gittiğimde usta direksyonu çevirdi ve city motoru değişicek dedi. serviste parça olmadığı için sipariş verildi 3gün sonrada değişti. bu sorunla birlikte arka kapıların zor açıldığını söyledim. teslim alırken city motorunun değiştiğini ve kapı kollarının revize edildiğini söyledi görevli. arabayı en son gördüğümde(geçen cumartesi) her 2 sorunumda çözülmüştü...

birde daha önce yazmıştım ancak tekar ediyorum. mahkemeye fazla güvenmeyin; dayımın arabasında ilk çalıştırmada 15 sn kadar titreme şeklinde bi sorun var. 3-4 kere servise gitti yakıttan dediler yakıt pompasını filan temizlediler sorun çözülmedi tekrar tekrar servise gitmesine karşın sorun çözülmedi. ve 1 yıldır dava devam ediyor...