Tüm yazılan şikayetleri okudum ve inanın en az %90 ı da bende mevcut, bilin bakalım benim arabam hangi döneme ait

Evet yanılmadınız 2006 da ilk gelenlerden, 2006 martında trafiğe çıktı ....
Arka kapıdaki açılmama problemi, içeri yoğun ses alması, tavandaki pas lekeleri (Allahtan değiştirdiler), teybin üzerindeki rakamların hemen aşınması, tam camla göğüslüğün birleştiği yerde aksamın (adını bilmiyorum) değişmesi, buna rağmen sesin hala kesilmemesi, vites körüğünün atması vs. vs. derken, benim başıma hiçbirinizin yaşamadığı bir problem geldi.
Vİtes topuzundaki plastik aksam koptu ve vites topuzsuz, çubuk olarak elimde kaldı

Alibertideki ve Birmottaki servis bunun insan gücüyle olmayacağını kesin bir dille beyan etmelerine rağmen, bunun garanti kapsamında olmadığını belirttiler.
Hem bunu benim kendi gücümle yapamayacağımı kabul ediyorlar, hemde kullanıcı hatası diyorlar... Yenisi için de 35 YTL. istiyorlar

Ha unutmadan, yanılmıyorsam 40.000 bakımındaydı, Birmotun kampanyasında bakım ücreti 250 YTL.yi geçtiği için hediye olarak park sensörü takıldı. 2 gün sonra bozuldu, değiştirildi, yeni takılanın bozulması bir hafta sürdü. Tekrar tamir edildi.
Bunlar hatırlayabildiklerim, ama emin olun buraya daha yazamadığım bi ton şey var ..
Yer imleri