Ardadaşlar avukat görüşmelerimi yaptım, tek tek yada toplu halde mağduriyetin fark etmediğini bir kararın emsal teşkil edeceğini söylediler, ağılık tüketici lehine kararlar çıkıyormuş,
Hayırlı işler
Ardadaşlar avukat görüşmelerimi yaptım, tek tek yada toplu halde mağduriyetin fark etmediğini bir kararın emsal teşkil edeceğini söylediler, ağılık tüketici lehine kararlar çıkıyormuş,
Hayırlı işler
Başka görüşen olmadımı
Kardeş fiat bunu yani servo motoru muhakkak ki kronik bir problem olarak görüyor kabul ediyor ve değiştiriyor. E peki garantisi biten yada bir önceki punto kullanicilari ne yapsin. Gitisin 1.500 ytl ye servo mu taktirsin yeni baştan. Benim aracimda hatta burada okuduğum bir çok forumda en karşilasilan ariza servo motor arizasi. Fiatin bu arizayi geçmişe yönelik bi hata olarak kabul etmesi gerekir diye düşünüyorum.
Şimdi fiatın elinde varmış 3 günde değiştiriyomuş falan, tabi servise gidip kim kimi ikna ederse, onlar senide ikna edebilir servodan değil kullanıcı hatası yada bu garantiye girmiyo diye, dikkat et aybaşlarında gitme
Tofaş hangi arıza için çağrı yapmış, benim ürettiğimiz şu araçlarda bu problem var servise gelen sorunu halledeyim diye, duyan işiten varmı,
Garanti süresi içinde herkesin tuttuğu kendine
öncelikle ben hiç bir firmada kronik olarak tanımlansa dahi sağlamken bir parçanın değiştiğini duymadım( ben duymamış olabilirim tabiki!)
ancak ben servise direksyon arızası olarak gittiğimde usta direksyonu çevirdi ve city motoru değişicek dedi. serviste parça olmadığı için sipariş verildi 3gün sonrada değişti. bu sorunla birlikte arka kapıların zor açıldığını söyledim. teslim alırken city motorunun değiştiğini ve kapı kollarının revize edildiğini söyledi görevli. arabayı en son gördüğümde(geçen cumartesi) her 2 sorunumda çözülmüştü...
birde daha önce yazmıştım ancak tekar ediyorum. mahkemeye fazla güvenmeyin; dayımın arabasında ilk çalıştırmada 15 sn kadar titreme şeklinde bi sorun var. 3-4 kere servise gitti yakıttan dediler yakıt pompasını filan temizlediler sorun çözülmedi tekrar tekrar servise gitmesine karşın sorun çözülmedi. ve 1 yıldır dava devam ediyor...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
5264 Numaralı Geri Çağırma Kampanyası
5260 Numaralı Geri Çağırma Kampanyası
adı altında 2 tane duydum ben bunlardan biri tavan diğerinin ne olduğunu hatırlamıyorum ama sanırsam tıkırtı burcu
ozzy kardeş mahkemeye güvenmeyin demiş ama ben Tofaş'a güveneceğime adalete güvenmeyi tercih ederim benim davam mart başında başladı ağustos ayında sulh oldu yani 5 ayda tabikide üfürükten sebeplerle mahkemeye sığınmak yanlış ama bu sorunları tofaş kabul etmiyorsa hakkın aranması gerekir!...![]()
kronik sorunlardan bazıları ;
1. ön taraftan gelen tıkırtılar
servis çözüm : kadran sökülür, kauçuk yapılır.fakat ses devam ediyor
kullanıcı çözüm :kapıdaki kilit sistemine siyah izolobant, ses hala devam ediyor.
kadranı kendi kendine sök, birazda sen kurcala, ses yine devam ediyor.
Çözüm amfi+woofer+hoparlör ekle ve yüksek sesle müzik dinle, sesi duyma
2. klima sesli çalışıyor
servis çözüm : bu modeller böyle
kullanıcı çözüm : servise gitmekten vazgeç ilk sorunun çözümü (amfi+woofer+hoparlör) bunun içinde geçerli
3. araç yol sesi alıyor.
servis çözüm: kapılar ayarlandı (eskiden daha iyiydi)
kullanıcı çözüm lastik sert değiştir (ama para yok ve lastikler yeni boşver)
diğer çözüm : yine aynı müzik
4. Torpido zor kapanıyor.
servis çözüm : sorun yok hepsi böyle
kullanıcı çözüm : torpido dayaktan anlıyo.
Olsun yinede puntonu sew
kadran sökülür güzelce izalasyon yapılır ses kesilir tabiki sıfır arabada olmaması lazım ama oldumuda servis çözer klima ses mi yapıyor bunlar böyle diyen adama bir güzel laf sokulur klima yeni ve revizyonluyla değiştirilir bir kuruş para verilmez üstüne yemek yenir torpido zor kapanıyor iki diş geri alınır kilit kapak şak diye veya lok diye kapanır bunlarda benim çözümlerim 3 olayda başıma geldi kimse bana bunlar böyle demedi sorunlarım aynı günd eçözüldü sadece kompresör bekledim oda geldi bugün başıma gelen bir muhabbeti anlatayımda konuyu bağlayım bunu bir teslli veya bakın hapsinde var diye anlatmıyorum sadce örnek olsun diye yıkamcımda denk gelen bir seat leon sahibiyle muhabbet ettik nasıl memnunmusun dedi benim araç bravo belirtmekte fayda var iyi şükür dedim sorunum yok dedim ve başladı analtmaya arkadaş baya bir dertliymiş 2008 model araç km çok düşük beyaz benimde beğendiğim renk öncelikli derdi şu çok yakıyor dedi 1.6 103 beygir heleki 4 kişi klima açık söve söve gidiyorum dedi bazıları öve öve bitiremezde bu motoru kullanmasak yiycez direksiyon ve topuz soyulmuş derileri zar zor değişmiş topuz yok daha eskiyle devam arka camlar bozuk yolda sarsıntıyla birlikte düşüyormuş çözüm yok kapılardan gelen gıcırtılar çözüm yok aracı yıkattıktan 4 gün sonra cam açılıp kapatılınca cam içerden ıslanıyormuş çözümyok görüntüsüne aldandım dedi daha bir sürü kıl tüy yün en kısa sürede satıyorum dedi önceki aracı 147 bin pişmanım dedi en tuhafıda 2000 yılında sıfır olarak aldığımız cordobadaki sorunların hala devam etmesi hiç bir düzelme yok dediğim giib bir teslli veya bak bunda da var diye yazmadım öylesine yazdım
bu arada bu sorunlarına servislerde çözüm bulamayanlara servislerini değiştirmelerini öneririm!
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozanın da yukarıda belirttiği gibi ben de çok sefer söyledim, sorunların çok çok azı Fiat kaynaklı.Bir araç aynı dertten servise gidiyorsa suç Tofaş Servislerinin.Maalesef Türkiyedeki servislerin (Tüm markaların) %90 ı iyi değil...
arkadaşlar arka kapı kollarını yapmamak gibi bir lüx yok fabrikasyon bir hatadır ve yapmak zorundalar ve dediğinz gibi ilk versiyonlarda 2006 larda direksiyon kutusu sorunu var tabiii ki gideriliyor ve tavan döşemesi kesinlikle değişiyor ama koray arkadaşımızın ki gerçekten kronik değil şanssızlık sanıyorum kendisi de bayağı titiz birisi ondan böyle oluyordur ( sakınılan göze çöp batarmış ) hani
Garantisi biten arkadaşlar bu sorunlar oluştumu ne yapıyor acaba ???
Bir girişiminiz oldumu ???
Ya da garanti bitmesine rağmen yaptırabilen oldu mu ???
Konu koraykey tarafından (06/11/2008 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.
Bu yazdıklarınızdan sonra g.puntodan soğudum dostlar...
Kardeşim doğrusun çok yeni martta çıktı bravo hemen alan arkadaşlarım oldu onlardan ve servislerden yaptığım araştırmalarda geri bildirim yok punto da 2006 mart gibi çıkmıştı ve 2006 sonuna gelene kadar servislerde 4 tane geri bildirimi vardı ayrıca bravonun iç ve dış malzeme kalitesi gerçekten çok iyi pahalı olma sebebide bu elbetteki problemler çıkacaktır ancak kronik olarak tanımlanacak çok çok az problemi olacaktır. Benim görüşüm bu çünkü fiatta özellikle 2006 model puntolardaki kronik problemleri kabul ediyor...
10 - Koltuk metal aksamlarının paslanması.
Yapılan İşlem : Metal aksamların değiştirilmesi ya da koltuğun değişmesi.
Benim eski araçımda ve mustafa abinin (mustafaf) şu anki araçında paslanmalar mevcut bunu okumam iyi oldu..Yarın mustafa abiyle görüşiyim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri