Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Arabamdan Vida düştü!!! Ve diğer sorunlar...

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

arkadaşlar o vidayı bende buldum arabayı ilk aldıgımda on koltugn arkasında bir adet vida. ama bana o vidayı bilerek koymuslar gibime geliyor yani her puntoda var sanki herkes on koltuugn arkasında kızakalrın oraya baksın bir vida vardır. bosta ve hiç kullanılmaıs ne diye sormayın bende bilmiyorum ama onu özellikle koymus gibime geliyor

mefe mefe
    humeh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 3

Selamlar
    Hocam o ses bendede var o sesin geldiği yer değiştirdiğim halde gitmeyen bagaj üstü kapak. Arka kapağı aç karşına çıkan o kapağın birleşim yerlerine bak bir tarafı sabit diğeri hareketli onu yerine oturt. Ama yien olur çözüm düşünmekteyim.

ahmet ulu
    doritoch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar o vidayı bende buldum arabayı ilk aldıgımda on koltugn arkasında bir adet vida. ama bana o vidayı bilerek koymuslar gibime geliyor yani her puntoda var sanki herkes on koltuugn arkasında kızakalrın oraya baksın bir vida vardır. bosta ve hiç kullanılmaıs ne diye sormayın bende bilmiyorum ama onu özellikle koymus gibime geliyor
    Ya ne kadar ilginç,3 cm kadar siyah bir vida bende de var.Peki bunu yedek olarak herkese koydularsa yeri ön koltuğun altı mı olmalı diye geçirdim aklımdan.Bana koltukla ilgili bi yerden düşmüş gibi gelmişti ama herkesde olması akla sizin söylediğinizi de getirmiyo değil...

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Benden de 2 adet çeki demiri çıktı fakat ben sesimi çıkarmadım ))

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

. .
    POSEIDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 21

Birkaç gündür internete bakamadım...

Çok ilginç yahu?!?!? Bu vida herkesde mi war?!?!?

Bu arada bendeki vida kullanılmış bir vida... Kenarları ezik ve ezik bölgelerde boyalar dökülmüş...

Servis ile konuştum bu konu hakkında... Adam gayet soğukkanlı olarak haftaya randevu günü verdi...

HH TT
    mimarchi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 9

Merhabalar,bahsedilen vidadan bende buldum küllük içinde hala durmakta.Plastik kapak gibi bişeyde bulmuştum onun yerini bulabildim ama.Yolcu koltuğunun orda paspası kaldırdıgınızda yerini göreceksiniz.
    Geçen hafta puntom bir gece şirkette kaldı.Ama rüzgar sayesinde gül agaçları arabanın ön logosunun oldgu yerde dairesel çizikler oluşturmuş.Buna çok üzülüp takıldıgımı gören bir arkadaş çizik azaltıcı bir ürün ile çizikleri yok etmeye çalıştı,40 cm çapında bir yere uyguladıysa bunun 10 cm kadar kısmının boyasında matlaşma olmuuş,parlaklıgı gitti...Buna daha çok üzüldüm(Buarada çiziklerde azalma olmadı )
    Çizik olcaksada bunları ben yapmalıyım İçim hala acıyor o matlıgı gördükçe

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

Alıntı mimarchi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,bahsedilen vidadan bende buldum küllük içinde hala durmakta.Plastik kapak gibi bişeyde bulmuştum onun yerini bulabildim ama.Yolcu koltuğunun orda paspası kaldırdıgınızda yerini göreceksiniz.
    Geçen hafta puntom bir gece şirkette kaldı.Ama rüzgar sayesinde gül agaçları arabanın ön logosunun oldgu yerde dairesel çizikler oluşturmuş.Buna çok üzülüp takıldıgımı gören bir arkadaş çizik azaltıcı bir ürün ile çizikleri yok etmeye çalıştı,40 cm çapında bir yere uyguladıysa bunun 10 cm kadar kısmının boyasında matlaşma olmuuş,parlaklıgı gitti...Buna daha çok üzüldüm(Buarada çiziklerde azalma olmadı )
    bi cila atıver matlığı gider buyuk ihtimallee

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

nghn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 87

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi düşünsene aracı 50bin bakımına getiriosun "abi 2 tane civata bide plastik boru olcekti bu arabada anii ani niredeee attınmıydı sen onuu lazim olcek dememişdik gardeşim bis sağaa al arabanı git aydi şimdi burdan gozumun onunde kaybell"

sabah sabahhh hiç bu kdr gülmemiştim ya....

. .
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Rock Siyah

abi düşünsene aracı 50bin bakımına getiriosun "abi 2 tane civata bide plastik boru olcekti bu arabada anii ani niredeee attınmıydı sen onuu lazim olcek dememişdik gardeşim bis sağaa al arabanı git aydi şimdi burdan gozumun onunde kaybell"
    Alemsin hakikaten yaa Uğur!!!

Bu arada; bu şive hangi yöreye ait yahu?!??!?! Biraz Ege var biraz Trakya...

Alıntı znergiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iyi vida bulmuşsun murat benim gpden 1 metre boyunda bilstik bi çubuk 6adet vida ve şeklini hiç bi şeye benzetemedigim 2adet parça çıktı aracımda 2 adet nazar boncuğu var biri kapıdan digeride tampondan darbe şu an serviste gp izmir buluşmasına yetiştiremediler malesef bu buldugum parçaları servise götürdügümde gösterdim arkadaşlar lazım olur diye koymuşlardır dediler sende sakla belki bigün lazım olur
    Zehra senin durumun hakikaten çok kötüymüş... Bahtsızlığın da bu kadarı...
    Arabanın tavandan aşağıya bi kurşun mu döktürsen ne yapsan!?!?!?

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

abi anne tarafı trakya bende askerligi çanakkalede yaptım demek kapmışım biraz

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

4000. uyemızın canını sıkan vıda sanırım mutafa abının belırttıgı vıda gıbıme gelıo.az once bende baktım hakkaten koltugun arkasında ne ıse yaradıgı bellı olmayan bı vıda var.ama asıl soru eger o vıdaysa kapıyı acınca nasıl dustu ayrıca gecmıs olsun.ufak tefek kazalar oluyor bole.Allah daha buyugunden korusun.kapı ıclerı ıcınde, bos ve uygun bır zamanda kapı ıclerını actırıp, yalıtım yaptırırsan ne kablo sesı kalır nede kabloların kapı ıclerıne carparak cıkardıgı sesler...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

. .
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Rock Siyah

Son gelişmeler:

Bu hafta sonu Cumartesi serviste idim, kapıdan gelen tıkırtıyı ve vidayı gösterdim. Gelelim sonuçlara:

- Tıkırtı kapının kilit mekanizmasından geliyormuş... Araba bozuk yollarda esneyince yapıyormuş bu sesi... Şu an halloldu! Tık yok maaşallah..

- Gelelim meşhur vidaya:
    Adamlar saçma sapan bir açıklama getirdi; araba boyanırken tüm karoser monte edilip, montaj sırasında da sökülüyormu... Bu sırada unutulma ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler, inandırıcı gelmedi açıkçası...

Bu arada; bu 2 sorun için 15:00 ile 18:40 arası toplam 3 sa 40 dk serviste zaman geçirdim. Yahu bu kadar zamanda ben yeni kapı yapardım...

abi anne tarafı trakya bende askerligi çanakkalede yaptım demek kapmışım biraz
    Ooo iyi yahu!!! Ben de Edirne' liyim, hemşehri sayılırız!!! Bu arada, Trakya' dan yok mu başka şopar beyaw?!?!?

Alıntı mustafaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4000. uyemızın canını sıkan vıda sanırım mutafa abının belırttıgı vıda gıbıme gelıo.az once bende baktım hakkaten koltugun arkasında ne ıse yaradıgı bellı olmayan bı vıda var.ama asıl soru eger o vıdaysa kapıyı acınca nasıl dustu ayrıca gecmıs olsun.ufak tefek kazalar oluyor bole.Allah daha buyugunden korusun.kapı ıclerı ıcınde, bos ve uygun bır zamanda kapı ıclerını actırıp, yalıtım yaptırırsan ne kablo sesı kalır nede kabloların kapı ıclerıne carparak cıkardıgı sesler...
    Wallahi düştüğünü ben kendi gözümle görmedim ama, arabamı devamlı yıkattığım yerdeki eleman gördü. Ben onun yalancısıyım yani...

Yahu bu vida herkes de varsa saklamak lazımdı, kesin soracaklardır bakımlarda... Tüh, yandık desenize..

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

yok beyaa sende epten aykırı gidersin haabiz kırklareli abe ne şoparı sensin şopar!! hıhh

. .
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Rock Siyah

yok beyaa sende epten aykırı gidersin haabiz kırklareli abe ne şoparı sensin şopar!! hıhh
    Abe kapçık aazlııı Uğur!!! Avatarında bile şarap çekiyu kızanlar!!! Haaalaa ben şopar değilim diyiisin!!! Özünü inkar ediysin!!!

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serkan ALTUNAY
    MethyLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BOR 65
    Edilen teşekkür: 83

Bende edirne'de yaptım askerliğimi , İstanbul'dan bile çok sevdiğim bi yer orası benim için. Güzel anılarım var ali paşa'da gazimihal'de defterdarlık'ta baca'da
    Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı mimarchi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uff geçmiş olsun. Belli ki arkadaşın pasta uygulamasını cila uygular gibi yapmış. Bundan sonra dikkatli olursunuz umarım. Pasta uygulanırken kesinlikle baskı uygulanmamalı ve çok nazik hareketlerle çizikli bölge silinmeli. İşlem bittikten sonra aynı bölge cila ile de parlatılmalı. Kaldı ki çiziğine göre pasta da birçok izi yok etmeyebilir.

. .
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Rock Siyah

Bilgilendirme

Alıntı MethyLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende edirne'de yaptım askerliğimi , İstanbul'dan bile çok sevdiğim bi yer orası benim için. Güzel anılarım var ali paşa'da gazimihal'de defterdarlık'ta baca'da
    Memleketim diye söylemiyorum ama, gerçekten güzeldir Edirne' m!!!

Gerek tarihi mekanları, gerek eğlence mekanları, gerek insanının cana yakınlığı ve medeniliği ile görülmesi gereken bir yerdir gerçekten!

Gelebilecek arkadaşlarım olursa (İstanbul' daki arkadaşlar yakın mesela...) toplanalım beraber bir hafta sonu. Size Edirne' de rehberlik edeyim, gezelim heryerini! Meşhur tava ciğerinden yiyelim! Üstüne meriç nehri kenarında çaylarımızı yudumlayıp keyif yapalım (isteyen bira da içebilir tabii ) Hem Edirne' de Punto sevgisi görsün biraz!!!

Ne dersiniz? Nasıl olur?

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

ben bazen kırklereline geliyorum, canım sıkılınca guzel şeyler gormeye edirneye gectigim oluo )) ole bi durum olursa sana haber veririm senden ii bilcek diilz ya hangi cigerci hası hangisi diil

. .
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Rock Siyah

ben bazen kırklereline geliyorum, canım sıkılınca guzel şeyler gormeye edirneye gectigim oluo )) ole bi durum olursa sana haber veririm senden ii bilcek diilz ya hangi cigerci hası hangisi diil

Tamam walla!!! Ara mutlaka gelince! Ciğeri dert etmeyin, alasını yediricem size!!! Maksat memleketin ciğercileri meşhur olsun!

"Güzel şeyler" derken tam olarak neyi kastettiğini anlamadım!!! TArihi eserlerini mi???

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

)))) evet diim. universite ogrencileri varken onlarla beraber tarihi eserleri incelemek guzel )))

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon