Selamlar
Hocam o ses bendede var o sesin geldiği yer değiştirdiğim halde gitmeyen bagaj üstü kapak. Arka kapağı aç karşına çıkan o kapağın birleşim yerlerine bak bir tarafı sabit diğeri hareketli onu yerine oturt. Ama yien olur çözüm düşünmekteyim.
arkadaşlar o vidayı bende buldum arabayı ilk aldıgımda on koltugn arkasında bir adet vida. ama bana o vidayı bilerek koymuslar gibime geliyor yani her puntoda var sanki herkes on koltuugn arkasında kızakalrın oraya baksın bir vida vardır. bosta ve hiç kullanılmaıs ne diye sormayın bende bilmiyorum ama onu özellikle koymus gibime geliyor
Selamlar
Hocam o ses bendede var o sesin geldiği yer değiştirdiğim halde gitmeyen bagaj üstü kapak. Arka kapağı aç karşına çıkan o kapağın birleşim yerlerine bak bir tarafı sabit diğeri hareketli onu yerine oturt. Ama yien olur çözüm düşünmekteyim.
Ya ne kadar ilginç,3 cm kadar siyah bir vida bende de var.Peki bunu yedek olarak herkese koydularsa yeri ön koltuğun altı mı olmalı diye geçirdim aklımdan.Bana koltukla ilgili bi yerden düşmüş gibi gelmişti ama herkesde olması akla sizin söylediğinizi de getirmiyo değil...
Benden de 2 adet çeki demiri çıktı fakat ben sesimi çıkarmadım ))
Birkaç gündür internete bakamadım...
Çok ilginç yahu?!?!? Bu vida herkesde mi war?!?!?
Bu arada bendeki vida kullanılmış bir vida... Kenarları ezik ve ezik bölgelerde boyalar dökülmüş...
Servis ile konuştum bu konu hakkında... Adam gayet soğukkanlı olarak haftaya randevu günü verdi...![]()
Merhabalar,bahsedilen vidadan bende buldum küllük içinde hala durmakta.Plastik kapak gibi bişeyde bulmuştum onun yerini bulabildim ama.Yolcu koltuğunun orda paspası kaldırdıgınızda yerini göreceksiniz.
Geçen hafta puntom bir gece şirkette kaldı.Ama rüzgar sayesinde gül agaçları arabanın ön logosunun oldgu yerde dairesel çizikler oluşturmuş.Buna çok üzülüp takıldıgımı gören bir arkadaş çizik azaltıcı bir ürün ile çizikleri yok etmeye çalıştı,40 cm çapında bir yere uyguladıysa bunun 10 cm kadar kısmının boyasında matlaşma olmuuş,parlaklıgı gitti...Buna daha çok üzüldüm(Buarada çiziklerde azalma olmadı )
Çizik olcaksada bunları ben yapmalıyımİçim hala acıyor o matlıgı gördükçe
![]()
Alemsin hakikaten yaa Uğur!!!
Bu arada; bu şive hangi yöreye ait yahu?!??!?! Biraz Ege var biraz Trakya...
Zehra senin durumun hakikaten çok kötüymüş... Bahtsızlığın da bu kadarı...
Arabanın tavandan aşağıya bi kurşun mu döktürsen ne yapsan!?!?!?![]()
abi anne tarafı trakya bende askerligi çanakkalede yaptım demek kapmışım biraz![]()
4000. uyemızın canını sıkan vıda sanırım mutafa abının belırttıgı vıda gıbıme gelıo.az once bende baktım hakkaten koltugun arkasında ne ıse yaradıgı bellı olmayan bı vıda var.ama asıl soru eger o vıdaysa kapıyı acınca nasıl dustuayrıca gecmıs olsun.ufak tefek kazalar oluyor bole.Allah daha buyugunden korusun.kapı ıclerı ıcınde, bos ve uygun bır zamanda kapı ıclerını actırıp, yalıtım yaptırırsan ne kablo sesı kalır nede kabloların kapı ıclerıne carparak cıkardıgı sesler...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Son gelişmeler:
Bu hafta sonu Cumartesi serviste idim, kapıdan gelen tıkırtıyı ve vidayı gösterdim. Gelelim sonuçlara:
- Tıkırtı kapının kilit mekanizmasından geliyormuş... Araba bozuk yollarda esneyince yapıyormuş bu sesi... Şu an halloldu! Tık yok maaşallah..
- Gelelim meşhur vidaya:
Adamlar saçma sapan bir açıklama getirdi; araba boyanırken tüm karoser monte edilip, montaj sırasında da sökülüyormu... Bu sırada unutulma ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler, inandırıcı gelmedi açıkçası...
Bu arada; bu 2 sorun için 15:00 ile 18:40 arası toplam 3 sa 40 dk serviste zaman geçirdim. Yahu bu kadar zamanda ben yeni kapı yapardım...
Ooo iyi yahu!!! Ben de Edirne' liyim, hemşehri sayılırız!!! Bu arada, Trakya' dan yok mu başka şopar beyaw?!?!?
Wallahi düştüğünü ben kendi gözümle görmedim ama, arabamı devamlı yıkattığım yerdeki eleman gördü. Ben onun yalancısıyım yani...
Yahu bu vida herkes de varsa saklamak lazımdı, kesin soracaklardır bakımlarda... Tüh, yandık desenize..![]()
yok beyaa sende epten aykırı gidersin haabiz kırklareli abe ne şoparı sensin şopar!! hıhh![]()
Bende edirne'de yaptım askerliğimi , İstanbul'dan bile çok sevdiğim bi yer orası benim için. Güzel anılarım var ali paşa'da gazimihal'de defterdarlık'ta baca'da![]()
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
Uff geçmiş olsun. Belli ki arkadaşın pasta uygulamasını cila uygular gibi yapmış. Bundan sonra dikkatli olursunuz umarım. Pasta uygulanırken kesinlikle baskı uygulanmamalı ve çok nazik hareketlerle çizikli bölge silinmeli. İşlem bittikten sonra aynı bölge cila ile de parlatılmalı. Kaldı ki çiziğine göre pasta da birçok izi yok etmeyebilir.
Memleketim diye söylemiyorum ama, gerçekten güzeldir Edirne' m!!!
Gerek tarihi mekanları, gerek eğlence mekanları, gerek insanının cana yakınlığı ve medeniliği ile görülmesi gereken bir yerdir gerçekten!
Gelebilecek arkadaşlarım olursa (İstanbul' daki arkadaşlar yakın mesela...) toplanalım beraber bir hafta sonu. Size Edirne' de rehberlik edeyim, gezelim heryerini! Meşhur tava ciğerinden yiyelim! Üstüne meriç nehri kenarında çaylarımızı yudumlayıp keyif yapalım (isteyen bira da içebilir tabii) Hem Edirne' de Punto sevgisi görsün biraz!!!
Ne dersiniz? Nasıl olur?
ben bazen kırklereline geliyorum, canım sıkılınca guzel şeyler gormeye edirneye gectigim oluo)) ole bi durum olursa sana haber veririm senden ii bilcek diilz ya hangi cigerci hası hangisi diil
![]()
)))) evet diim. universite ogrencileri varken onlarla beraber tarihi eserleri incelemek guzel
)))
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri