Merhaba arkadaşlar,

Koca gün bir an önce PCnin başına oturup mesajıma gelen cevapları merak ettim durdum!
Öncelikle herkese teşekkürler! Burası üye olduğum sayısız forumdan farklı olduğunu bir kez daha ispatladı! Eee sonuçta hepimiz arabalarımıza tutku ile bağlıyız, bu bağlılık bu foruma da yansıyor ve sonuç ortada!!! Bir sürü cevap verilmiş sorularıma!!! Tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize!

Arabam 1500 km.yi devirdi! Daha kısmet olmadı servise gitmek ama bu hafta sonu, olmadı bir dahaki hafta sonu kesin gideceğim! Vidayı ve kapının durumunu anlatacağım görevli arkadaşlara!
Vida halen arabamın küllüğünde duruyor! (Fosur fosur sigara içerim ama Punto' ma kıyamadım bir türlü! Arabamda sigara içmem! İçirtmem de! )

Arkadan çarpan motorsiklete gelince; Walla ben de çok istedim güzel bir chopper almak (Yamaha Dragstar veya Honda Shadow) ama bir türlü cesaret edip yapamadım! 80 yaşıma gelsem ukte kalacak bu motor işi içimde!!! Eee adam çarpınca arkadan, baktım fazla birşey yok, kıyamadım "canın sağolsun!" dedim adama! Sizlerden ricam trafikte yol alırken motorcu arkadaşlarımızın 2 teker üzerinde gittiğini ve kaportalarının kendi vücutları olduğunu unutmamanız! Onların da haklarına saygı duyalım lütfen!

Bu arada:
4000. üye olduğum doğrudur! Nice 4000' lere diyorum! Arabalarımız daha nice 4000 üye görmeyi hakedecek güzellikte!!!

Sevgiler!

Murat