Alıntı cenkeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar aracımı servise götürdüm ve beni çokta şaşırtmayacak bir cevapla karşılaştım "Son gelen 10 Grande puntoda direksiyon kumandalarındaki ışıkların çalışmadığı ve bundan sonra bunun standart olduğu" yönünde bir cevap aldım. Bundan sonra can sıkıcı şikayet sürecini başlatıyorum. Fiat çağrı merkezine kayıt açtırdım. Sırada şikayet siteleri ve tüketici hakları mahkemesi var. Ben hem yol bilgisayarının iki satır olması hemde bu lambalar için kayıt açtırdım. Aynı sorunları yaşayan arkadaşlar kayıt açtırıp şikayette bulunup haklaqrını ararsa bu sorunları çözme yoluna gideceklerdir. Fiatın bu tavrı ve yaptıkları sayesinde Alan 1000 pişman almayan 1 pişman
Arkadaşlar bir gelişmeyi yazmak istedim. Bunlardan sonra aracı aldığım müşteri temsilcisinden yardım istedim. Kendisi konuyu araştıracağını belirtti. Akşam saatlerinde telefon etti ve başka bir bayiden ihtiyaç için aldığı 2008 model(kırmızı logolu) Active donanimli arabanin direksiyon ışıklarının çalıştığını bu konuyu pazartesi Tofaş' a yazacağını ve sonucuna göre hareket edeceğimizi belirtti. Normalde bir servis yetkilisinin işi olan konuda yardımları için kendisine teşekkür ederim Umarım sorunum çözülür