Alıntı Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birebir aynı sorunun çözümünü ( birmotun bile çözemediği) sanayide usta çözdü. Aslında sizin aracınız benzinli olduğu için benim çözümüm sizin işinize yaramaz sanmıştım, ancak;
Üstad aynen devir sorununu benim dizel aracımda da yaşadım 3500 dk geçmiyor artı motor arıza ışığı da yakıyor du. Dolayısıyla turbo devreye girmiyordu. Şimdi ne alaka demeyin sizin yukarıda bahsettiğiniz katalitik bizde dizel partikül filtre (dpf) olarak bulunuyor. Benim sorunun çözümünü dpf girişinde ki sensörü değiştirdigimiz anda aracın hem motor arıza ışığı anında sönmüş vede turbo artık devreye girmişti.

Sonuç olarak kesinlikle gidin katalikte bulunan o sensörü direk değiştiriniz. Yada ilk önce sensörleri söktürün temizleterek tekrardan bir deneyin. Olmadı birisinden rica ediniz ki , ben öyle yapmıştım.
Rica edip deneyebileceğimiz bir durum yok çünkü benzinli Punto çok az hocam.

Bide şöyle birşey var, ışık sönüyor. Arada sırada yakıyor arıza ışığını. Müşürleri emaneten denesem de sorunun gidip gitmediğini anlamak zaman alır. O yüzden çare direk değiştirmek galiba. Yeni LPG tartışmıştım onun ilk konyrolüne gidecem yakın zamanda sanayiye, o zaman bi elektrikçiye arabayı bağlatıp hata koduna da bakmakta fayda var.