Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
55 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: GP yerine brovoyumu bekliyeyim yoksa auris focus astra mı ?

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

Alıntı bebeto85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel almayacaksanız,Astra,civic yada auris düşünün bence.

Astra sınıfında en kaliteli iç mekana sahip araçtır.Bu da çok testte kabul edilmiştir,ve benim düşüncem civic e nazaran daha sağlam bi yapısı var.

Astralar özellikle 2005 ve 2006 modelleri ilk üretim olduları için ağır problemler yaşadılar,ama makyajla birlikte bir çok kroniği ve problemi halledildi.

Servis konusuna gelirsek,ben ağustos ayında gp yi satıp makyajlı astra aldım,5000 km yi geçtim servise sadece sis fırım kırılıdığı için gittim.Ve sis farıda GARANTİ dahilinde değişti.15000 KM bakımının ücretini sorduğumda 315 ytl olduğu söylendi ve bu fiyata mazot ve polen filtreside dahil.

Toyota ya gelirsek eğer aurisin dizeli ucuz olsaydı,kesinlikle auris alırdım.Çünkü 3 yıl evde Avensis vardı ve bugune kadar sıkıntısız bindiğimiz,servisi ucuz ve kaliteli olan,müşteri memnuniyeti üst sınıf araçlarda bulunmayacak kadar iyidi.

Sanırım Auriste 124 bg benzinli motor varki bu motor corolladayken civic e nal toplatan bi motor.Tek sorun olabilecek nokta yol sesi yeni corollalarda çok yüksek,auristede öyle olabilir.

Benim gönlüm yüzde 55 auris,yüzde 45 astra derdi.
    güzel yorum... bende auris den yana tercih yapardım.. her ne kadar yeni kasa olsada problem çıkacağını sanmam.. çıksada halledilir.. auris 1,6 124 hp süper kaçar diye düşünüyorum...
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

2. Bu mesajı için 2 kişi dejavu'ye teşekkür etti:

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

Alıntı stilo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın GP ciler

Çeşitli nedenlerden dolayı GP yi değiştirmek istiyorum .

sizce bravoyu mu bekliyeyim yoksa toyoto auris mi focus mu astramı tavsiye edersiniz.

sizin düşünceleriniz benim için önemli

saygılar

çeşitli neden yazısının yerine nedenleri yazsaydın bence daha aydınlatıcı bilgi alırdın bu sayfadan..
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Yasin KURT
    ReDWoLf BaDWoLf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 BUT 01
    Edilen teşekkür: 26

Kenan abi seni kandırıyorlar sakın inanma
    1.9 dizel 150hp Bravo en güzeli, onu bekle bence ...
    bende bekliyorum ...
    ama 2. eli yaza alırız ...
    Konu BaDWoLf tarafından (19/10/2007 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    size katılmıyorum, opel musteri memnuniyeti bakımından yapılan testlerde herzaman en son sirada kalmis ve motor teknolojisi olarak yaktigi yakıta oranla verilen performans bakımından oldukca gerilerde bir marka. Ayrıca etrafımda 2 adet vectra bir tigra ve bir adet omega model opeli olan akrabalarım var araclarin cikardigi sorunlar ocaklarina incir agaci dikti dedirtecek cinsten. Servislerden dolayıda cok madurlar, daha 2 gun once sorun cikaran omeganın sanzımanına fiyat veremiyorlar sanzimanı acariz toplarız hallolur olmaz faturası ne cikar bilemeyiz diyorlar var mı boyle bir sacmalık?? Ayrıca motor teknolojisi bakımından toyota ve honda cok ilerde markalar bu kabul ama toyota her zaman hondanin bir adim gerisindedir bunu unutmamak gerek, siz neye gore auris civic e nal toplatir dediniz anlayamadim? ayrica yol sesi bakımından toyota hondadan biraz daha iyidir, soyledikleriniz hep ters sanırım honda ile toyota markasini yanlis yerlerde yazdınız

Yazdıklarım ters değil.

Ben zaten yorumları kendi adıma yazdım.Bir kere servis işim oldu,ondada sis farım garantiden değişti.Bunu da bir çok firmanın garantiden değiştirceğini sanmıyorum.Bu beni memnun etti.

Ayrıca ailedeki ilk opel buda değil ve daha önce vectrada ufak tefek sorunlarımız olmasına karşın bizi üzücek hiç bir problemimi olmadı.

Ayrıca astra,focus ile birlikte sınıfının en iyi tutan aracıdır,ben dizel astra kullanıyorum,90 değilde 1.6 tdci motor olmasını elbette bende isterdim.

Toyota konusuna gelince,ben auris demedim corolla dedim.Bu belki biraz teknik bi terim olmadı ama her iki aracı kullanan arkadaşlarımdan aldığım bilgilerle bu şekilde konuştum.

Toyota Hondadan kat be kat üstün bi marka değil belki ama servis ve müşteri memnuniyeti asla bi Toyota ayarında değil.Accordun yolcu kapısını 3 hafta beklediğimizi bilirim.Ki Hondanın parçaları her zaman daha pahalıdır.

Corollada,Auris te Euro Ncap ten 5 yıldız almış araçlar,civic ise 4 yıldız.

Hondanın bi önceki kasası gerçekten inanılmaz seri bi araçtı fakat yol tutma problemleri yaşıyordu.

Honda düşmanı falan dılım aksine çok severim,benzin derdim olmasa ilk alıcağım arabada s2000 dir hatta

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kenan Kuday
    stilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 8

Alıntı brvhgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beklemişken sık dişini 2008 ilk çeyreğinde gelicek bravo hem diğerleri makyajlarınıda görür ondan sonra hepsini tertemiz karşılaştırıırsın yalnız auris iç olarak çok plastik bence en iyi içmekan şuanda astrada oda çok soğuk ve donuk resimlerden gördüğüm kadarıyla en eğlenceli ve civcivli iç yine bravoda

haklısın ama bravonun ne olacağını bilmiyorum
    piyasalarda oturması 1 seneyi bulur

sonu stilonun gibi olmasından korkuyorum .

Alıntı BaDWoLf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kenan abi seni kandırıyorlar sakın inanma
    1.9 dizel 150hp Bravo en güzeli, onu bekle bence ...
    bende bekliyorum ...
    ama 2. eli yaza alırız ...

ilk önce benzinli araçları getireceklermiş.

hem artık dizel almak istemiyorum . yılda fazla kilometre yapmıyorum.

Alıntı dejavu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çeşitli neden yazısının yerine nedenleri yazsaydın bence daha aydınlatıcı bilgi alırdın bu sayfadan..

haklısın ama onu eleştirler konusunda yazdım

burda fazla uzatmak istemedim.
    Konu Linos tarafından (20/10/2007 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım, aksi taktirde ceza gündeme gelecek)

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Bazı arkadaşlar yaptığım yoruma bir anlam veremiyorlar ve kızıyorlar fakat diğer topictede yazmıştım..Ben Auris le test sürüşünde bulundum,araç 124 hp dediler ama ben kendi 80 hp ile onunla kapışabileceğimi hissettim tuhaftır ki araba hiçde 124 beygir gibi gitmiyor,vites yerleşimi çok kötü ve kabine inanılmaz motor gürültüsü alıyor,yol seside pek az sayılmaz,iyi yanları olarak ise yol tutuşunu ve 5.viteste 30 km/s hızla giderken bile avans vuruntusu yapmamasının ilginç geldiğini söyleyebilirim,bunu nasıl yapmışlar bilmiyorum,frenleride gayet güzeldi bunun yanında..Toyotayı yada Aurisi kötülemek gibi bir amacım neden olsunki böyle şeyler alakam yok sadece subjektif bir yorumdur,ben olsam focus ghia tdci tek geçerim.

EVREN ÖZMERMER
    ozmermer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 LA 148
    Edilen teşekkür: 18

Toyota derim.

Buğra KARASU
    BGRAYS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DT 8899
    Edilen teşekkür: 66

sizce focusun iyi ve kotu yanları nedır

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

ben bugün izmir birmotta bir arkadaşla görüştümbravoyla ilgili bilgi istediğimi hatta yabancı sitede yaptığım araçla ilgili konuştıuk pztesi dönerim iyiyce araştırayım dedi dönerse buraya yazarım bu arada bravonun kataloğu gördüm yabancı dildi ama donanım listesi çok sağlamdı renklerde güzel alabilirsem kataloğu buraya koyarım focusun bence tek kötü yanı yeşil renk olan kadran grubu çok eski karakterlerde hoşuma gitmiyor

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Buğra Ertan abininde dediği gibi 2.el(2006-2007) focus alıcaksan yeşil kadranlar hakikaten çok sırıtıyo,ama sanırım 2008 ler artık beyaz güzel bi kadranla üretiliyor.

Benim focusta hoşuma gitmeyen iç tasarım ve süspansiyoların ciddi biçimde sert oluşu,esp nin Ghia da bile opsiyonel olması.

Artıları:Kasaya ideal motor,tatmin edici performans,sınıf lideri yol tutuşu,müzik sistemi.
    Konu Little F.K tarafından (20/10/2007 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

eksileri servisleri ve çok problem çıkartan bir marka olması fordun.şikayet var sitesinden fordla ilgili şikayetleri incelemenizi tavsiye ederim.
    servisler ise tam rezalet insan yerine koymuyorlar müşteriyi ayrıca hiçte ucuz değil ford parçaları.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

G. K.
    I Love GPTR Gkhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 143

Bravo özellikleri açısından yeni yüz olmasından bence bravo ,

2. tercihim ise astra

Ama puntodan nedne vazgeçmek istediğinizi merak ettim?

Saygılar ..

Kenan Kuday
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Granit Gri

cumartesi auris ile test sürüşü yaptım .

arabayı çalıştırınca sanki başka bir dünyada imiş gibi hissettim.

toyoto gerçekten farklı

ilk kalkışta biraz hantal geldi . fakat 3 vitese geçinde 124 bg farkını gördüm.

inanılmaz süspansiyon var araba çok dengeli

ses içeriye çok girmiyor. ışıklarda durduğumda arabanın çalışıp çalışmadığını anlamıyorsun .

5.viteste yokuş yukarı giderken ayağımı gazdan çektim .araba yavaşladı tekrar gaza bastığımda teklemeden kendini toparladı hiç vites küçültmeden yola devam ettim.

yolda giderken kendini inanılmaz güvende hissediyorsun .

sonra aynı yolu bizim gp ile gittim.

sınıf farkı olduğu için burada farklarını yazmıyacağım .

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

bravo fotoları bölümündeki resimlere bakmanızı tavsiye ederim iç olarak şu anda en ggüzel iç dizayn bravonun bence

Fatih Göncü
    ORACLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 88

Benim anlamadığım nokta.
    Arkadaşım sen dediğin bu araçları alabiliyorsan neden gittin active punto aldın?
    Ben anlamakta güçlük çekiyorum açıkçası. Söylediğin araçların şu anda bindiğin araçla uzaktan yakından alakası bile yok. Bunu alırken neden gidip onlara da bakmadın

Kenan Kuday
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Granit Gri

Alıntı ORACLE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım nokta.
    Arkadaşım sen dediğin bu araçları alabiliyorsan neden gittin active punto aldın?
    Ben anlamakta güçlük çekiyorum açıkçası. Söylediğin araçların şu anda bindiğin araçla uzaktan yakından alakası bile yok. Bunu alırken neden gidip onlara da bakmadın
    daha önceki arabam stilo idi . en iyi fiyatı fiat verdi . fiyatın elinde de en iyi araba bu idi.

Faruk TUZLUOGLU
    faruktuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    26 PN 877
    Edilen teşekkür: 166

astranın 1.3 multijetini düşünürsen gerek yok elindeki kalsın! Toyota Aurisin kendini ıspatlaması için daha zaman var. tek alternatifin 1.6 TDCI FOCUS! ama 2008 de büyük kasa devrimleri olacak gibi! bence bekle! hatta 308 Peugeot 1.6HDI gelecek bir de onu değerlendirirsin!

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kenan Kuday
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Granit Gri

Alıntı faruktuzlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astranın 1.3 multijetini düşünürsen gerek yok elindeki kalsın! Toyota Aurisin kendini ıspatlaması için daha zaman var. tek alternatifin 1.6 TDCI FOCUS! ama 2008 de büyük kasa devrimleri olacak gibi! bence bekle! hatta 308 Peugeot 1.6HDI gelecek bir de onu değerlendirirsin!

haklısın 2008 de çok şey değişebilir.

zaten tam da karar veremedim .

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

buarada ne kadar doğru bilmiyorum ama Bravo nun gelişi ertelenmiş diye duydum. Bravo düşünen arkadaşlar yaklaşık 1 sene daha bekleyecekler sanırım...

Kenan Kuday
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Granit Gri

benim bildiğim mart veya nisan ayında bravo gelecek.
    daha önce gelecekti . ama araya scuda nın lansmanı girecekmiş.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon