Alıntı bebeto85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dizel almayacaksanız,Astra,civic yada auris düşünün bence.

Astra sınıfında en kaliteli iç mekana sahip araçtır.Bu da çok testte kabul edilmiştir,ve benim düşüncem civic e nazaran daha sağlam bi yapısı var.

Astralar özellikle 2005 ve 2006 modelleri ilk üretim olduları için ağır problemler yaşadılar,ama makyajla birlikte bir çok kroniği ve problemi halledildi.

Servis konusuna gelirsek,ben ağustos ayında gp yi satıp makyajlı astra aldım,5000 km yi geçtim servise sadece sis fırım kırılıdığı için gittim.Ve sis farıda GARANTİ dahilinde değişti.15000 KM bakımının ücretini sorduğumda 315 ytl olduğu söylendi ve bu fiyata mazot ve polen filtreside dahil.

Toyota ya gelirsek eğer aurisin dizeli ucuz olsaydı,kesinlikle auris alırdım.Çünkü 3 yıl evde Avensis vardı ve bugune kadar sıkıntısız bindiğimiz,servisi ucuz ve kaliteli olan,müşteri memnuniyeti üst sınıf araçlarda bulunmayacak kadar iyidi.

Sanırım Auriste 124 bg benzinli motor varki bu motor corolladayken civic e nal toplatan bi motor.Tek sorun olabilecek nokta yol sesi yeni corollalarda çok yüksek,auristede öyle olabilir.

Benim gönlüm yüzde 55 auris,yüzde 45 astra derdi.
size katılmıyorum, opel musteri memnuniyeti bakımından yapılan testlerde herzaman en son sirada kalmis ve motor teknolojisi olarak yaktigi yakıta oranla verilen performans bakımından oldukca gerilerde bir marka. Ayrıca etrafımda 2 adet vectra bir tigra ve bir adet omega model opeli olan akrabalarım var araclarin cikardigi sorunlar ocaklarina incir agaci dikti dedirtecek cinsten. Servislerden dolayıda cok madurlar, daha 2 gun once sorun cikaran omeganın sanzımanına fiyat veremiyorlar sanzimanı acariz toplarız hallolur olmaz faturası ne cikar bilemeyiz diyorlar var mı boyle bir sacmalık?? Ayrıca motor teknolojisi bakımından toyota ve honda cok ilerde markalar bu kabul ama toyota her zaman hondanin bir adim gerisindedir bunu unutmamak gerek, siz neye gore auris civic e nal toplatir dediniz anlayamadim? ayrica yol sesi bakımından toyota hondadan biraz daha iyidir, soyledikleriniz hep ters sanırım honda ile toyota markasini yanlis yerlerde yazdınız