Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 41 ile 55 arası

Konu: GP yerine brovoyumu bekliyeyim yoksa auris focus astra mı ?

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

Alıntı pascal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada ne kadar doğru bilmiyorum ama Bravo nun gelişi ertelenmiş diye duydum. Bravo düşünen arkadaşlar yaklaşık 1 sene daha bekleyecekler sanırım...
    ali pandır açıklamöa yapmıştı 2008 ilk çeyrek gelicek diye scudo ve mini cargo linea derken lansman çok sıkışmış onun için dedi

Hakan Telışık
    twincam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 16

Merhabalar,

Tercihler arasındaki düşüncelerim;

Öncelikle Astra tasarımı oldukça eskimiş bir otomobil. Opel'in servisine de kesinlikle güvenim yok. Kaldı ki dikiş makinesi imal ederek işe başlayan Opelin dizel motor seçenekleri de Fiat ile aynı.

Ford teknik olarak bence oldukça üstün bir araç. Özellikle yol tutuş kabiliyeti tartışılmaz. İki olumsuz noktası var. Biri makyajlanan tasarımının yakın gelecekte çıkması ( dergilerde resmi fotoları yayınlandı ). İkincisi de (bence) ruhsuz, soğuk Ford imajı.

Toyota'nın tekniğini, sağlamlığı konusunda takip ettiğim bütün yayınlarda hep olumlu şeyler okuyorum. Üniversite yıllarında bir dönem de Toyota yetkili servisinde çalıştım. Rahatlıkla söyleyebilirim ki bence Türkiye'deki en iyi satış sonrası hizmetlerini Toyota veriyor. Servis elemanlarını da çok iyi yetiştiriyor. Ancak son yıllarda Toyota'da beni en çok hayal kırıklığına uğratan nokta tasarım. Bir endüstriyel tasarımcı olarak Toyota'nın yeni tasarım anlayışını bir türlü aklım almıyor. Gerçi tasarım beğenisi yoruma göre değişen bir kavram ancak şahsi fikrim, Toyota'nın sahibi olsam, yeni Corolla'yıda Auris'i de bırak üretmeyi, tasarlayanları direk kovarım Şaka bir yana kabin tasarımı konusunda gösterdikleri özeni, dış tasarımda maalesef göstermemişler. Ayrıca bu ayın auto motor&sport dergisinde yapılan karşılaştırmada Hyundai i30, Toyota Auris'ten daha fazla puan toplamış

Fiat son dönemde ciddi bir atak içinde. Özellikle GP ile başlayan ivme yeni Bravo ile devam ediyor. Bravo buram buram italyan kokuyor. İç-dış tasarım konusunda bence rakipsiz. Sağlamlıkta 5 yıldız, motorları da bence 5 yıldızGerek T-jet, gerekte Multijet motorları sınıflarının en iddialısı.

Kısacası bence tercihleri toparlarsak;
    Fiat ve diğerleri
    Forza Fiat!!!

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Barış AÇIL
    baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 30

arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce bir tanıdığıma Toyota Corolla 1.6 124 hp Comfort bir toyota aldık.
    Arabayı çok kullanma imkanım olmadı ancak araba diğer arkadaşların da dediği gibi
    oldukça güven veriyor kullanırken buda büyük ihtimalle üst sınıf bir arba olmasından ve geniş iç hacminin olmasında kaynaklanıyor. tabi ki bulunan 9 hava yastığıda etkendir herhalde. İşçilik iyi ancak plastik kalitesi olarak çok tatmin etmedi beni. Sert plastik kullanılmış. Yukarıda yazıldığı gibi motor özellikle rölantide çalışırken nerdeyse hiç ses girmiyor içeriye. Hareket halinde ise biraz yolsesi alınabiliyor . Klima oldukça kuvvetliydi. Tabi Gp ye göre diyorum. Buda doğaldır yine sınıf farkı vede 124 Hp bir araba. Olur o kadar.
    Yol bilgisayarını kullanması zor. kontrol çubukları kadran üstüne yerleştirilmiş. Eski arabalarda olan saat ayar çubukları benzeri.
    ses sistemi ise GP nin yanına bile yaklaşamıyor.
    direksiyon ise gp ye göre oldukça sert. (city fonksiyonunun artısı) .
    yarım saatte ilk dikkatimi çekenler bunlar oldu.

Belki karar verme aşamasında olan arkadaşlara bir nebze olsun yardımcı olur.
    sevgiler saygılar
    GP 1.4 lt 77 hp Dynamic Egzotik kırmızı
    STILO 1.4 lt 95 hp Active Kıyı Mavi

5. Bu mesajı için 2 kişi baris'ye teşekkür etti:

Kenan Kuday
    stilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 8

Bravoyu almanyada gördüm

yakından incelem fırsatım oldu genel olarak resimlerden göründüğünden daha büyük gözüküyor.

dizayn bakımından gerçektek şık olmuş. baktığım araba 1.9 dizel idi. araba hareket ettiğinde güzel bir motor sesi var dı

önden bakıldığında puntomu yoksa bravo mu tam ayırt edilmiyor.

arkası resimlerden daha güzel

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı stilo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bravoyu almanyada gördüm

yakından incelem fırsatım oldu genel olarak resimlerden göründüğünden daha büyük gözüküyor.

dizayn bakımından gerçektek şık olmuş. baktığım araba 1.9 dizel idi. araba hareket ettiğinde güzel bir motor sesi var dı

önden bakıldığında puntomu yoksa bravo mu tam ayırt edilmiyor.

arkası resimlerden daha güzel
    Yani Bravo bekleniyor sanırım

Buğra KARASU
    BGRAYS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DT 8899
    Edilen teşekkür: 66

arkadaslar yeni focusu merak ettım bulamadım hıc resmı buraya resım koyabılır mısınız ? burada makyajlı gelecekmıs galiba

mustafa özkan
    şehitler aslaaa ölmez baycep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    23DR000
    Edilen teşekkür: 108

ben yerinizde olsam kesinlikle bravoyu beklerdim

Buğra KARASU
    BGRAYS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DT 8899
    Edilen teşekkür: 66

beyler resım yok mu

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

ben annem için astra 1.3 cdti cosmo easytronic ve auris 1.4 d-4d elegance multimode test etmiştim bi kaç ay önce..ford hiç düşünmedik çünkü bana göre kaba ve sert bi araç..diğer ikisi içinde beni her yönüyle etkileyen auris oldu çok beğendim anneme sen puntoyu al ben aurisi kullanayım bile dedim ama beğendiremedim..bence gidişi çok tok alt devirlerde pek fazla turbo boşluğu yok punto kadar seri değil ama bi anda patlamayıp istikrarlı bi hızlanması var..frenleri bizimkilere benzer ani tepkiler veriyor..otomatikleştirilmiş manuel şanzıman olduğundan fazla seri değildi ama bu şanzımanı bi denemeni öneririm bence easytronicten çok daha başarılı..kısaca bravoyu görmedim ama benim tercihim auris olurdu..evdekilerin tercihi volvo S40 oldu
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

burak kaya
    BUrasııı Besiktasss!!! ZaMBroTTa_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 90

Alıntı BGRAYS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar yeni focusu merak ettım bulamadım hıc resmı buraya resım koyabılır mısınız ? burada makyajlı gelecekmıs galiba
    Ben koymustum buraya focusun resmini kaldırdılar.. Muthis bi araba ya cagdısı bi sey.. Audi , bmw , mercedes filan yanından gecemez goruntu olarak...

Kenan Kuday
    stilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 8

tabi ki bravoyu bekleyeceğim.

şunun şurasında zaten 4-5 ay kaldı gelmesine

son aldığım habere göre de bravonun avrupa satışları çok iyi olduğu

avrupaya otomobil yetiştiremediği yönünde

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı ZaMBroTTa_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben koymustum buraya focusun resmini kaldırdılar.. Muthis bi araba ya cagdısı bi sey.. Audi , bmw , mercedes filan yanından gecemez goruntu olarak...
    burak neden kaldırıldığını yazarsan iyi olur demi sen kalkıpta sadece bravo fotolarının olduğu o arçla ilgili bilgilerin olduğu topice çarşaf gibi onu koyarsan kalkar ayrıca sana ayrı bir topic açılması teklifi iletildi sen ilgilenmedin saygılar

17. Bu mesajı için 2 kişi brvhgt'ye teşekkür etti:

burak kaya
    BUrasııı Besiktasss!!! ZaMBroTTa_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 90

Ben guzel bi kıyaslama olur diye dusundum aynı sayfada ikiside aynı sınıf ya ondan, rekabet olsun diye...

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

tamam anlıyorumda sadece bir tek resimle ve altına alın bakın asıl alet bu gerisi hikaye tarzı laflarla nasıl bir karşılaştırma olabilirki hiç bir özellik veya donanım belirtmemişsin büyük ihtimalle fatoş bir foto biliyorsun araç alınırken sadece resimle olmaz ben böyle düşünüyorum sanada saygı duyuyorum fazlada uzatmayım saygılar

Onur Baykal
    bambogie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 EN 100
    Edilen teşekkür: 19

kesinlikle auris alırdım...

Sayfa 3/3 İlkİlk 123