güzel yorum... bende auris den yana tercih yapardım.. her ne kadar yeni kasa olsada problem çıkacağını sanmam.. çıksada halledilir.. auris 1,6 124 hp süper kaçar diye düşünüyorum...
Printable View
Kenan abi seni kandırıyorlar :D sakın inanma :D
1.9 dizel 150hp Bravo en güzeli, onu bekle bence ...
bende bekliyorum ... :)
ama 2. eli ;) yaza alırız ...
Yazdıklarım ters değil.
Ben zaten yorumları kendi adıma yazdım.Bir kere servis işim oldu,ondada sis farım garantiden değişti.Bunu da bir çok firmanın garantiden değiştirceğini sanmıyorum.Bu beni memnun etti.
Ayrıca ailedeki ilk opel buda değil ve daha önce vectrada ufak tefek sorunlarımız olmasına karşın bizi üzücek hiç bir problemimi olmadı.
Ayrıca astra,focus ile birlikte sınıfının en iyi tutan aracıdır,ben dizel astra kullanıyorum,90 değilde 1.6 tdci motor olmasını elbette bende isterdim.
Toyota konusuna gelince,ben auris demedim corolla dedim.Bu belki biraz teknik bi terim olmadı ama her iki aracı kullanan arkadaşlarımdan aldığım bilgilerle bu şekilde konuştum.
Toyota Hondadan kat be kat üstün bi marka değil belki ama servis ve müşteri memnuniyeti asla bi Toyota ayarında değil.Accordun yolcu kapısını 3 hafta beklediğimizi bilirim.Ki Hondanın parçaları her zaman daha pahalıdır.
Corollada,Auris te Euro Ncap ten 5 yıldız almış araçlar,civic ise 4 yıldız.
Hondanın bi önceki kasası gerçekten inanılmaz seri bi araçtı fakat yol tutma problemleri yaşıyordu.
Honda düşmanı falan dılım aksine çok severim,benzin derdim olmasa ilk alıcağım arabada s2000 dir hatta :pirate:
haklısın ama bravonun ne olacağını bilmiyorum
piyasalarda oturması 1 seneyi bulur
sonu stilonun gibi olmasından korkuyorum .
ilk önce benzinli araçları getireceklermiş.
hem artık dizel almak istemiyorum . yılda fazla kilometre yapmıyorum.
haklısın ama onu eleştirler konusunda yazdım
burda fazla uzatmak istemedim.
Bazı arkadaşlar yaptığım yoruma bir anlam veremiyorlar ve kızıyorlar fakat diğer topictede yazmıştım..Ben Auris le test sürüşünde bulundum,araç 124 hp dediler ama ben kendi 80 hp ile onunla kapışabileceğimi hissettim tuhaftır ki araba hiçde 124 beygir gibi gitmiyor,vites yerleşimi çok kötü ve kabine inanılmaz motor gürültüsü alıyor,yol seside pek az sayılmaz,iyi yanları olarak ise yol tutuşunu ve 5.viteste 30 km/s hızla giderken bile avans vuruntusu yapmamasının ilginç geldiğini söyleyebilirim,bunu nasıl yapmışlar bilmiyorum,frenleride gayet güzeldi bunun yanında..Toyotayı yada Aurisi kötülemek gibi bir amacım neden olsunki böyle şeyler alakam yok sadece subjektif bir yorumdur,ben olsam focus ghia tdci tek geçerim.
Toyota derim.
sizce focusun iyi ve kotu yanları nedır
ben bugün izmir birmotta bir arkadaşla görüştümbravoyla ilgili bilgi istediğimi hatta yabancı sitede yaptığım araçla ilgili konuştıuk pztesi dönerim iyiyce araştırayım dedi dönerse buraya yazarım bu arada bravonun kataloğu gördüm yabancı dildi ama donanım listesi çok sağlamdı renklerde güzel alabilirsem kataloğu buraya koyarım focusun bence tek kötü yanı yeşil renk olan kadran grubu çok eski karakterlerde hoşuma gitmiyor
Buğra Ertan abininde dediği gibi 2.el(2006-2007) focus alıcaksan yeşil kadranlar hakikaten çok sırıtıyo,ama sanırım 2008 ler artık beyaz güzel bi kadranla üretiliyor.
Benim focusta hoşuma gitmeyen iç tasarım ve süspansiyoların ciddi biçimde sert oluşu,esp nin Ghia da bile opsiyonel olması.
Artıları:Kasaya ideal motor,tatmin edici performans,sınıf lideri yol tutuşu,müzik sistemi.
eksileri servisleri ve çok problem çıkartan bir marka olması fordun.şikayet var sitesinden fordla ilgili şikayetleri incelemenizi tavsiye ederim.
servisler ise tam rezalet insan yerine koymuyorlar müşteriyi ayrıca hiçte ucuz değil ford parçaları.
Bravo özellikleri açısından yeni yüz olmasından bence bravo ,
2. tercihim ise astra ;)
Ama puntodan nedne vazgeçmek istediğinizi merak ettim?
Saygılar ..
cumartesi auris ile test sürüşü yaptım .
arabayı çalıştırınca sanki başka bir dünyada imiş gibi hissettim.
toyoto gerçekten farklı
ilk kalkışta biraz hantal geldi . fakat 3 vitese geçinde 124 bg farkını gördüm.
inanılmaz süspansiyon var araba çok dengeli
ses içeriye çok girmiyor. ışıklarda durduğumda arabanın çalışıp çalışmadığını anlamıyorsun .
5.viteste yokuş yukarı giderken ayağımı gazdan çektim .araba yavaşladı tekrar gaza bastığımda teklemeden kendini toparladı hiç vites küçültmeden yola devam ettim.
yolda giderken kendini inanılmaz güvende hissediyorsun .
sonra aynı yolu bizim gp ile gittim.
sınıf farkı olduğu için burada farklarını yazmıyacağım .
bravo fotoları bölümündeki resimlere bakmanızı tavsiye ederim iç olarak şu anda en ggüzel iç dizayn bravonun bence
Benim anlamadığım nokta.
Arkadaşım sen dediğin bu araçları alabiliyorsan neden gittin active punto aldın?
Ben anlamakta güçlük çekiyorum açıkçası. Söylediğin araçların şu anda bindiğin araçla uzaktan yakından alakası bile yok. Bunu alırken neden gidip onlara da bakmadın
astranın 1.3 multijetini düşünürsen gerek yok elindeki kalsın! Toyota Aurisin kendini ıspatlaması için daha zaman var. tek alternatifin 1.6 TDCI FOCUS! ama 2008 de büyük kasa devrimleri olacak gibi! bence bekle! hatta 308 Peugeot 1.6HDI gelecek bir de onu değerlendirirsin!
buarada ne kadar doğru bilmiyorum ama Bravo nun gelişi ertelenmiş diye duydum. Bravo düşünen arkadaşlar yaklaşık 1 sene daha bekleyecekler sanırım...
benim bildiğim mart veya nisan ayında bravo gelecek.
daha önce gelecekti . ama araya scuda nın lansmanı girecekmiş.