konuyu tekrar hortlatacam aam benm hala kafama takılıyor ucak olayı ile cok guzel acıklanmıs fakat . eger cut ofta benzin girmiyorsa motorun mumkundegil gurultu yapmamaıs lazım ortaya cıakcak olsan ses tekerlek sesi eger pistonlar motorun icinde ileri geri giderken ses yapıyorsa onun sesi ki ben ses yapmadıgını dusnuyorum yada krank sesi ama bunların ses yapacagını zannetmiyorum . aracın pencersini acıp egiml i yerde dinleyin bakalım motor calsııyor demekki yakıt girişi var . ama cok az yakıt yakıyodur bu durumda. peki birde suna cevap arayalım subaplar nasıl calsııyor? kam miline baglı değimi yani egzoz subapları calsırken emme subabı calsımıyormu. hayır calsııyor. bu durumda emme subabı da acıldıgına gore yakıt eger oyle ise yakıt pompasının calısmaması laazım yukarıda calısmazda deniliyor ama yakıt pompasını sogutan icnden gecen benzin deniliyor ee yakıt pompası gorevini yapmazsa oraya kadar gelen benizn bi muddet sonra ısınmayacakmı burada bi sıkıntı var bence dolaysıyla az da olsa bi ykaıt girşi soz konusudur diye dusınuyorum bu arada kam mili aynı zamanda yakıt otomatigini calsıtıryor eski sistemli araclarda boyle bizde nasıl onu bilmiyorum