Alıntı paraddoxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende başta anlattığım ilk problemde önce lpg taktırdığım yere gittim. Lpg'nin ateşlemesi farklıdır o yüzden benzinde daha az hissedilir demişlerdi. Dediğiniz gibi sorun hep arabada, ayrıca sorunu çözseler gam yemiycem, deneme yanılmayla araç tamir etmeye kalkıyorlar o bitiriyor beni
aracın üzerinden çıkan ngk zkr7a-10 bujileri aynısı ile değiştirdim ve bujileri atmadım evde saklıyorum. ustanın bana söylediği sizinki ile aynı lpg de farklı ateşlermiş. oysa ki lpgyi ilk taktırdığımda da yapmıştı ama ustam saolsun pek ilgilenmedi. bujilerden deyip geçiştirdi bir gün gelirsin söker bakarız dedi gitmedim ben de söktak deneme yanılma yolu. aracı deneme tahtası gibi kullanıyorlar. müsait bir gün yeni bujileri söküp evdekilerle değiştirip deneyecem bakalım yanlış mı hatırlıyorum die. söktüğüm bujiler tertemiz çıkmıştı ama yine de değiştirmiştim. aracı sıkıştırmadığım zamanlarda sorun yok ama birden yüklendiğimde 3500 civarı bi tekleme yapıyor anlık sonra yine devirleniyor sanki yeterli gaz akışını bir an sağlayamıyor lpg ama benzinde sıkıntı yok.