usta o ön camdaki yağmur sensörü değilön camın dibinde bulunan konsolun tam ortasında yer alan o top gibi olan şey dijital klima sensörü
32 derece sıcak hava demek oluyor bu arada
![]()
merhaba arkadaşlar 2 hafta önce tek kapı benzinli brc tüp lü
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic aldım detaylara daha sonra gireyim resimlerle beraber =) şimdi birinci sorum arabanın ekranı ingilizce soldaki menü yerinden baktım ama türkçe dil seçenği yok ? diğeri arabada çift yönlü dijital klima var bunun sıcak ayarı 32 dereceye getirince sıcak olcak şekildemi başka bir ayarı varmı ? bir diğeri ön camın altında tam ortasında daha doğrusu sanırım yağmur sensörü oluyor =) o yağmur yağınca çalışmıyor kendiliğinden ama sanırım o bir kere çalıştırmam gerekiyor yani ilk hareketi benden bekliyor yada yağmur sensörü değil =) ben araba konusunda yeniyim 12 senedir motosiklete biniyorum arabaya geçtim 3 cü arabam ama bilemedim işte . sizin engin bilgilerinizden yararlanmak istedim teşekkür ederim .
usta o ön camdaki yağmur sensörü değilön camın dibinde bulunan konsolun tam ortasında yer alan o top gibi olan şey dijital klima sensörü
32 derece sıcak hava demek oluyor bu arada
![]()
Konu dicaser tarafından (21/09/2012 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.
activelerde de var ama içi boş sanırımşekil olsun diye koymuşlar
usta o ön camdaki yağmur sansörü değilön camın dibinde bulunan konsolun tam ortasında yer alan o top gibi olan şey dijital klima sensörü ?
o top digital klima sensörü denilmiş fakat benim araçta digital klima yok ne alaka anlamında dedim.
muhtemelen konsolla birleşik bişey o muhtemelen senin topun içinde pek bir şey yok yani o topun içinde sensor yok senin araçta , ama bende dijital klima var benimkindede o top var muhtemelen bizim araçlarda auto tusuna basınca havadaki nem ve sıcaklıgı olcup ona gore hava veriyor , dediğim gibi standart butun konsollarda o top olabilir ama topun içinde sensor yoktur abi..
teşekkur ettim Erhan. bu arada bursanın neresınden? birde buluşma için konu açtım anketli bursada var ankette bak istersen.
sen yinede ankette oy ver derim.
tamam abi konuyu buldum konus baslıgından anlamamıstım![]()
Konu dicaser tarafından (21/09/2012 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.
peki son olarak ekrandaki menü ingilizce acaba onu nasıl türkçeye çevirebilirim menüde türkçe yok yahu
Puntoların ilk serilerinde yol bilgisayarında Türkçe dil seçeneği yok maalesef..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
türkçe dil seçeneğini servisde ücretsiz yapılıyorlar
Arkadaşım, o göğüsteki şey için gerekli açıklamayı https://forum.grandepuntotr.com/tekn...l-yaratik.html burdan okuyabilirsin. aynı soruyu bende sormuştum.
Evet 32 ye getirdiğinde sıcak hava verir.
teşekkür ederim arkadaşlar o zaman servise gidip türkçe yüklettireyim =)
aracın modelini bilmiyorum ama 2 satır ekranlar ing. 3 satır olanlara türkçe yoksa yüklenebilir.göğüslük üzerindeki çıkıntı klima ısı sensörü dış ısıya göre klimayı mesela dış ısı 24 derece klima 25 ayarlıysa ısıtmaya başlar. sağ sol ısı farkı 7 dereceye kadar farklı ayarlanabilir
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
sormak istediğim birşey daha var o kadar sessiz bir arabaki normalde çalışırken ciddi derecede sessiz . ama sabah ilk çalıştırmamda soğukkan yani biraz gürültülü çalışıyor normalmi bu 128 binde araç ? hani birşeymi eksik olabilir diye düşündüm , yada bana kızgın sabahları =)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri