Birde bakımları yapılmış ama hava filtresi değişmemiş açtım baktım feleket şuan sakaryadayım iş icabı filtre sipariş verdim gelecek geldimi birde yeni filtreyle deniyecem pek bişe farkedeceğini sanmıyorum ama en azında yakıtta farkeder
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABALAR
2006 MODEL PUNTO ALDIM AMMAA ARAÇ GP StarJet Dynamic 1.4 16V 95Bg. DİYE ALDIM AMA RUHSATDA Dynamic 1.4 16V 69.8 BG YAZIYOR AMA ARAÇ 6 İLERİ VE ÖN ÖNEMLİ GİTMİYOR ARACI GÖSTERDİM BASKI BALATA BİTMEYE YAKIN DİYOR. BU ARAÇLAR GERÇEKTENMİ GİTMİYOR YOKSA BENİM ARAÇMI GİTMİYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Birde bakımları yapılmış ama hava filtresi değişmemiş açtım baktım feleket şuan sakaryadayım iş icabı filtre sipariş verdim gelecek geldimi birde yeni filtreyle deniyecem pek bişe farkedeceğini sanmıyorum ama en azında yakıtta farkeder
Baskı balata bitikse araç zorlanır.Devir yükselir ama araç gitmez.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hocam araba iyi durumda olsa bile arabayı aldığında mutaka ve mutlaka komple bakıma sok aracını yağını suyunu filtrelerini komple değiştir baskı balataya bağlıyorlarsa gitmemesini değiştir..
Aynen öyle zaten araç bağırıyor ama yerinde sayıyor rampaya vuruyorum yavaş yavaş hız düşüyor bağırmaya devam
Alamadan bende önceki sahibi yapmış ama birtek hava filtresi kalmış bakıma getirdim arkadaşın oraya hepsi yeni değişmiş zaten dedi sadece hava filtresi kalmış dedi. Hava filtresi bekliyorum masraftan kaçmıyorum ama arkadaş bobu boşuna geğiştirirsin dedi
Olması gerekenden fazla yakıyor sanırım.balata değiştirecem
Konu Scottie tarafından (01/07/2011 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood.....
sorun bariz olarak beli. ihmal etmeyin bide volan değiştirmek gerekmesin...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
aynı araçtan bendede var.
nekadara aldınız? tüp varmı araçta?
ben gecen hafta yagını yag filtresini hava filtresini 150 tl ye değiştim. motoru temizlettim fren balatalarını söktürüp kontrol ettirdim taşlattırdım.
63000km tüp yok bu araç 95 beygirmi bilmiyorum ruhsatta Dynamic 1.4 16V 69.8 BG YAZIYOR sizin ruhsatta ne yazıyor gidişi nasıl
Hasan lütfen sakinAracın Starjet 1.4 95 Bg. merak etme sen.. Ruhsatta KW (Kilowat) cinsinden 69.8 kw yazıyordur. Bunu beygir gücüne çevirmek istersen 69.8 x 1.36 = 94 bg olduğunu anlarsın. Ruhsat psikolojini bir kenara bırak şimdi ve aracınla yeniden sürat denemesi yap
Yine gitmiyor dersen dediğin problemleri gider en kısa zamanda...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
o 69.8 kw dur 1.36 ile çarparsanız hp değerine ulaşırsınız...
Keyif BMW'Dir...
teşekkürler hocam biraz olsun rahatladım
İlk ben söyledim banane![]()
benim araç ilginc bi şekilde tüpte daha iyi gidiyorbenzine alınca mallaşıyor
)
sizin aracınızda tüp varmı?
tüp yok benzinli
zaten bi araç tüpe uyum sağladımı benzini daha istemez)
Baskı balatada bu tip problemler çıkartır mesala aracı rampaya vurursunuz sonuna kadar basarsınız araç sadece bağırır toplamaz gitmez...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri