arkadaşlar şu içeri rüzgar alma olayı sadece fıat özgü bir şey olmadığını anladım. bu rüzgar olayı arçların %85'inde var bilginize. bunun da bir çaresi var yaptım içeriye bir dirhem rüzgar sesi almıyor artık

gidip o sesi kesmek için bir dünya para vermeyin. yapılacak işlem çok ama çok basit. ilk önce gidip akvaryumculardan, koç taş veya bahaus gibi yerlerden akvaryum hortumu alacaksınız hani şu seruma benzeyen şefaf hortum işte ondan alın ve aracınızın fitillerini yerinden sökün. fitil derken bilmeyenler için söylüyorum kapıyı açtığımızda kapı çerçevesini çevreleyen lastikler işte onu çekin yerinden çıkıyor aşağıda bağlantı yeri var orayı da bir birinden ayırın bu işlemi de yaptıktan sonra aldığınız hortumu birazcık mintakla sürün kayganlaşsın diye ondan sonra fitil içine gönderin dört kapıya da yapın tüm rüzgar sesini kesiyor.
arkadaşlar bazı forum arkadaşları rüzgar sesinden dolayı servise gidiyorlar kimisine sesin nerden geldiğini bulamadıklarını veya direklerin çekileceğini(bu uygulama afınıza sığınarak söylüyorum tam bir mallık) veya aynadan geldiğini söylüyorlar kesinlikle bunların hiçbiriyle alakası yok arkadaşlar. dediğim gibi yapın aracınıza keyifle binin.i gidip bu basit işlem için bir dünya para verip aracınızı rezil etmeyin

Yer imleri