Sanırım bu tarz bir ürün kullanmak gerekli
JBL Silikon Hortum 4/6 mm 3 Metre GittiGidiyor'da 74994025
ama aynalara aerodinamik bir çözüm olmadan rüzgar sesinden kurtulmak biraz zor, aynı şekilde camlarında daha kalın olması lazım
arkadaşlar serum lastiği kullanın diğerine göre daha esnek, fakat ne kullanırsanız kullanın ses tam olarak kesilmiyor. serum lastiğini tam boy olarak medical malzeme satan yerlerden bulabilirsiniz..
Sanırım bu tarz bir ürün kullanmak gerekli
JBL Silikon Hortum 4/6 mm 3 Metre GittiGidiyor'da 74994025
ama aynalara aerodinamik bir çözüm olmadan rüzgar sesinden kurtulmak biraz zor, aynı şekilde camlarında daha kalın olması lazım
Grande punto için kapı fitilini sertleştirme uygulaması - YouTube
arkadaşlar kendi kapı fitili uygulamamı videoya çektim. fitili araç üzerinden sökmüyoruz ve sadece küçük bir kesikle başka biryere zarar vermeden işlemi tamamlıyoruz. basit bir işlem aslında.
bu arada fitil uygulaması rüzgar sesinin %50-60 arası azalmasını sağlıyor. bilginize...
faydalı olması dileğiyle...
hortum ve kabloyu nerden temin edebiliriz hocam
hortumu herhangi bir akvaryumcudan alabilirsiniz. 12 -13 metre işinizi görür 4 kapı için. kablo da 2-3 metre herhangi bir elektrik kablosu.önemli bir şey değil. her yerde var
ben ilk kapıyı yaptığımda acemiliğe geldi küçük deliklerden biri yırtıldı. siz de kazara yırtarsanız korkmayın japon yapıştırıcı ile çok rahat yapışıyor ve orjinal gibi oluyor. diğer kapılarda öyle birşey yaşamadım...
Bence bu uygulamanın serum ile yapılması daha uygun olur çünkü kışın kullandığınız malzeme donacaktır ve görevini yapamıycaktır ama serum ile yapılırsa kapı kapandığında daha esnek olduğundan fitilin içinde daha iyi görevini yapacağını düşünüyorum ama akvaryum hortumu kadar uygulaması kolay olmaycaktır yumuşak olduğundan kılavuz bi tel ile yapılabılır bence.
Klavuz tel contayi delebilir dikkat. Hortumu pirille kaygan hale getirebilirsiniz ve pnömatik hava hortumuda kullanılabilir 8lik yada 10luk ama ulasmasi akvaryum hortumu kadar kolay degil.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
For the Horde!
Paylaşım için teşekkürler, Faydalı bir uygulama en kısa zamanda uygularım bende![]()
Bende yaptım arkadaşlar tabiki %100 bir kesilme yok ama %60-70 başarı sağlandığını söyleyebilirim.Konuya açan arkadaşa da buradan selam olsun.
bende yarın yapıcam bugun bauhaus tan 4mm lik hortum aldım ins beceriririm
Gecen gun akvaryumcuda 4mm'lik hortum aldim aracim trk kapi 10metre aldim 1 metre arttiayni gun abiyle montajini yaptik gercektrn basarili oldu ruzgar sesi ciddi anlamda azaldi
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
arkadaslar bende bauhaoustan 4mm lik seffaf yesil hortum aldım kapının plastiklerinin icinden gecirdim fakat kapı kapanmıyor. yoksa serum mu kullanmam gereklli.Sizin kapılar rahatmı kapanıyor
Evet biraz sert kapanıyor ama bu beni çok rahatsız etmiyor açıkçası... yazın biraz yumuşayacağını düşünüyorum.
akvaryumcudan aldım, yarın takarım. bakalım sonuç nasıl olacak.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri