Serviste bu iş nasıl yapıldı? Fitil söküldü mü? Aradan bir yerden içeri mi ittirildi? Anlatır mısınız?
Printable View
Hafta sonu yaptım.. Hortumu alırken gözkararı aldım sanırım biraz ince almısım 15 mt. alıncada bıdaha alayım dıye ugrasmamak ıcın taktım direk.. Çok çok bi faydası olmadı ama kapıları açıp kapatırken sanki biraz sesi tok laştırdı gibi. Rüzgar ı deneyemedim henüz. Ama şunu söyliyim o rüzgar sesi geldiği zamanlarda aten yüksek hız ozaman motor sesinden rüzgar sesini çok fazla duymuyorum ben???
1,3 m,jet 75 lik buarada.
akvaryumcudan 13m. almıştım.bagaj dahil bugün montajı yaptım. kesme yapmadım ama lastikleri çıkartmak zorunda kaldım. kapılar daha tok kapanıyo. rüzgar olayı bariz derecede kesildi.uygulama 3 saat sürdü. psikolojik de olabilir. zamanla belli eder. :)
Bakalım biz ne zaman yapacağız.
Bu hortumu internetten temin edebileceğim bir yer varmı arkadaşlar?
Ya da Ankarada nereden temin ederiz?
Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi
Ankara da ankamall da kapalı garaj girişlerinin birinde akvaryumcu var ben oradan aldım...
Ses etkisini de Android telefona soundmeter uugulamasını yükleyerek ölçebilirsiniz... desibel ölçümü yapıyor... takmadan önce 120 ile giderken veya taktıktan sonra 120ile giderken ıugulamayı çalıştırın farkı görün...
GT-I9100G cihazımdan 2 ile gönderildi
Herkeze merhabalar.Akvaryum hobisiyle uğraştığım için elimin altında sürekli hava hortumu bulunuyor.Bende hafta sonu bu uygulamayı yapacağım.Bilgi olması açısından paylaşmak istiyorum.Linkini verdiğim siteden sürekli internet üzerinden alış-veriş yapabilirsiniz.Saygılar.
Otuz.com » Akvaryum » OTUZCOM » EKİPMANLAR » Aksesuar ve Ekipmanlar » Hava Hortumları - Akvaryum dünyası, Balık, Mercan, Resif, Cichlid, Discus
verdiğiniz linke bakınca kazık yediğimi anladım...
bana metresi 2 lira demişti üçkağıtçı.. keşke araştırsaymışım. 5metre 2.5 tl halbuki...
Aynı bu olay şuna benzer;hani düğün alış-verişi yapacağımız zaman kuyumcuya gideriz.Ve kuyumcudan ziynet eşyası alındı ise yanında saatte alınır.Halbuki saat saatçiden alınması gerekir :)
Site zaten yoğun olarak online satış üzerine.Ama yerine gitme şansınız olsaydı dediğiniz şekilde alabilirdiniz.
Bir de keşke sitede ürünlerin kalınlığı da yazsaydı. Aldığımız hortum kalın gelirse sıkıntı olur.
Arkadaşlar nedir bu fitil tüm sayfaları bir solukta okudum vallahi. :) Eğer bu sesi kesiyor ise %30 oranında bile olsa denemeye değer diyorum. Akvaryum hortumu metresi 1 tl olsa 15 metre 15 lira eder bişi değil. Uygulamasıda öyle atla deve değil 1 saati geçmez bence :) 2 kişi olursak tabiki. Varmı istanbuldan denemek isteyen arkadaşımız beraberce yapalım.
dostum ben yaptım, uygulamadan çokta memnun kaldım.sağolsun arkadaş böyle bi paylaşımda bulundu bizde faydalandık. metresi 1 tl den 14m aldım, bagaj dahil yaptım. uygulama çok basit. yalnız lastikleri çıkartmanız lazım.bi elektrikçi klavuz teli,biraz da el yıkama sıvı sabun. hepsi bu kadar.pendik tarafında yakınsan yardımcı olurum.:)
arkadaşlar bu uygulamayı bende yaptım bütün kapılara ama kapılar şuan çok zor kapanıyor. acaba zamanla alışır mı
3-4 aydır kullanıyorum. Kapinin ikisi kolay ikisi zor kapanıyor. Çok kullanılan kapılar alıştı galiba. Yapacak bir şey yok rüzgâr sesinden iyidir:) azcik sert carpacaz
14 ay sonra konuyu hortlattın ya hocam.
yapanlardan biri android marketten desibel ölçer indirin
aynı yol üzerinde aynı hızla aynı hava şartlarında yapmadan önce ve yaptıktan soonra deneyin demiş. Demekki işe yarar bişey
Bu sitedeki ürünlerden kullanan varmı arkadaşlar linkini atarsa çok ii olur
Kapı fitillerine şeffaf hortum ile uygulamaları okudum ve geçtiğimiz gün yaptım. Şuan kapıların kapanışı biraz sert ve tok bir ses çıkıyor. Ama rüzgar sesini henüz test edemedim. Bu arada bagaj fitiline de yaptım. Uygulama için fitillerin sökülmesine gerek yok. Fitil içindeki küçük delikleri biraz esneterek sıvı sabun ile kolaylıkla ilerliyor hortum. Eşikteki fitil birleşim yerine gelince ölçtüğüm hortumun diğer ucunu aynı delikten ters yöne sokarak altta fitil birleşim yerinde karşılaştırdım.