hız yapınca 100 km den sonra o zırvalık başlıyor
Printable View
arkadşlar servisteyim hortumu gösterdim sakn skin yaptirmayin kapi ayari bozulur ilerde aralik klir dha fzla hava alir diyorlar kendileri silikon çekiyor hiç kendiniz bulaşmayin bakalim bende işe yarayacakmi .)
Bu durum benimde aklıma geldi.Uzun süre sonra belki sorun olabilir.Silikonu nereye çekiyorlar acaba, senin araca işlemi ne zaman yapıcaklar ?
mesut uyguladığı bir yöntemi paylaştı,resimli anlatımda hazırladı...ona öncelikle teşekkür edelim arkadaşlar...aklı yatan bunu uygular-uygulamaz,yada aracını servise götürür...bu konuda arkadaşımızı eleştirmeyelim bence.
Kesinlikle katılıyorum..
Arkadaşımızın eline sağlık..Emeği ve paylaşımı içinde Çok teşekkür ederim..Ben sadece fitillerin içinden daha esnek ve yumuşak bir malzeme geçse daha iyi olur gibi geliyor(Esneme olmaması için) ama onu oraya nasıl geçirilceği önemli tabi..
bencede arkadaslar...
Mesut kardes eline emegine saglık.. tesekkürler hersey icin..
kazasız belasız günlere :)
Kendileri silikon çekince zamanla aralık kalmayacak mıymış acaba?
Ben aldim bakalim hortumu bahaustan, bugun zamanim olursa ugrasicam. Fotolar icin cok tesekkurler hocam :) elinize saglik..
Dun ben de denedim ama yazmayi unutmusum. Bauhaus tan aldigim 4x1 olan urunu yerlestirdim ama kapilar zor kapaniyor, bi kac gun sonra yumusamazsa cikarmayi dusunuyorum. Ses acisindan konusmak gerekirse 110a kadar ses 0 a yakin. Ondan sonra pek etkisi kalmiyor malesef.
Kafama takılan bi nokta var konunun başlarında 6-7 mm nin en uygunu olacağından bahsedilmiş ancak sonra 4mm olan hortum kullanılmış hangisi daha uygun ?
4 icten capi 1 de et kalinligi. Yani totalde 6 oluyor hocam
işlemi yaptırdım gayet başarılı tam olarak nereye çekti bilmiyorum fakat servis ince silikon çektik senin dediğin o hortum evolara olmaz yetersiz gelirse bi kat daha silikon çekeriz dedi 4 kapuı bagaj hariç yaptı şuanda işlem başarılı kapıyı kapatıyorum tok ses var sağ ön kapım küt diye kapanırdı şimdi tok ve bi derece seste azalma gördüm fakat servisin dediği dışardan çamurluklara kaucuk kaplatın iç kısımlarına en çok tekerleklerden ses gelir burda yapsan dünya para alırlar dedi ( arkadaşım olduğu için dürüst ) :) birde silikonu bu hafta bagaj kapağına yapıcaz bu arada bagajı su alan arkadaşlar bu işlemi yaparsa hiç su almazmış bende olmadı ama olanlar için :)
Bu arada silikon işlemi kapıya değil kapı açıldığında araç gövdesinde bulunan fitillerin arka kısına uygulandı ama tam olarak içinemi arkasına mı bilmiyorum gidip bi bakayım iyice gözüken biyerse foto çekeyim
Tam nereye uygulandigini ogrenirseniz super olur hocam, hatta bir de foto tadindan yenmez :D
berk fırat otoda silikon uygulaması için kim ile görüştün .
boşluk yapacak asıl şey silikondur :D arkadaşlar çünkü silikon kuruduğunda taş gibi olacak kapıların kapanmasını zorlaştıracak, zamanla kapının şeklini alacak o silikonlar ve zamanla hiçbir işe yaramayacak . silikon kapıya çok zarar verecek ona eminim çünkü esneme yapan bir şey değil silikon. ama akvaryum hortumu kapı fitilleri gibi esnek istediğin kadar aç kapat her defasında esneyecektir kapıyı da hiç zorlamaz