ben buldum o akvaryum hortumlarından 25mt'si 19TL :) GG'da var. Benim yavru servisten çıksın alıp yapıcam direk :D
Printable View
ben buldum o akvaryum hortumlarından 25mt'si 19TL :) GG'da var. Benim yavru servisten çıksın alıp yapıcam direk :D
Hangi ses bu :) bende neden yok :)
kapı fitillerinden içeri gelen ses :) bende bazen kapıyı kapattığımda camlardan biri mi açık diye kontrol etmeme neden olan ses, başkalarında hareket halinde içeri gelen hafif rüzgar sesi
Hımm anladım. Ama bende o ses yok :)
Polo aracımda vardı :) Kuzenimin cliosundaki ses yani :D camları kapat demiştim. oda kapalı demişti :D
Ya dikkat etmedim o sese yada rahatsız etmedi, yarın biraz işim var deneyeyim bakalım çıkacakmı bende de o ses.
Arkadaşlar,
Hortum işini serviste yaptırmıştım. Sonuçları anlatmadan önce şunu belirtmek istiyorum.
İşlemden önce deneme sürüşü yaptık. sesin olduğunu tespit ettik. Birde sağ ve sol aynaları söküp deneme sürüşü yaptık, ses neredeyse % 70-80 oranında azaldı. Sonuç olarak sesin kaynağının yan aynalardan geldiğini anladık.
Servis fitil içine akvaryum hortumundan geçirdi. Elbette seste azalma oldu, ancak tümüyle geçmesi söz konusu değil. Kapı ayarları noktasında ise ayarın bozulması vs. olmadı. kapı daha tok bir sesle kapanıyor artık. Hortumun sert olması durumunda kapıların kapanması zorlaşabilir.
Alii banada söyleyelim GG linkini yollasana :)
Sent my iPhone using
Bende isterim.
Sent my iPhone using .
🇮🇹 Abarth🇮🇹
İstanbul tayfası bu seferde hortumlanmak için toplanalımmı ? :)
yani aynalarada bir çözüm bulmak mı gerekli? eğer öyleyse söküp bi inceleme yapalım düzgün bi iş çıkaralım ortaya :) bir de akvaryum hortumu kalınlığı standartı varmı yoksa hangi ölçüde aldınız?
hayırlısıyla içine sinecek bi şekilde çıksın da gerisi dert değil kardeşim :)
Merhabalar; ben de bugün praktikerden 4mm capındaki hortumdan alıp uygulamayı yaptım. tek kapı için denemelik olaraktan. Lastiklerin ek yerinden kesmeye gerek kalmadan içeri kısımdan 20cmde bir olan kücük delikler var ordan geçirdim. kapılar tok kapanıyor. Fakat hortumun yumuşak olması gerek, zira aldığım biraz sert gibi kapı zor kapanıyor. Yumuşak olanı için varmı bildiğiniz bir link sipariş versek de denesek??
arkadaslar resimli olarak anlatırsanız seviniriz