Sayfa 13/14 İlkİlk ... 91011121314 SonSon
267 sonuçtan 241 ile 260 arası

Konu: Rüzgar sesine de çözüm :D kafam rahat

Kaya Ünal
    kayya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 77

Alıntı sad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen gun akvaryumcuda 4mm'lik hortum aldim aracim trk kapi 10metre aldim 1 metre artti ayni gun abiyle montajini yaptik gercektrn basarili oldu ruzgar sesi ciddi anlamda azaldi

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
    Serviste bu iş nasıl yapıldı? Fitil söküldü mü? Aradan bir yerden içeri mi ittirildi? Anlatır mısınız?

selçuk kuvvet
    selcukkuvvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26kz554
    Edilen teşekkür: 15

Hafta sonu yaptım.. Hortumu alırken gözkararı aldım sanırım biraz ince almısım 15 mt. alıncada bıdaha alayım dıye ugrasmamak ıcın taktım direk.. Çok çok bi faydası olmadı ama kapıları açıp kapatırken sanki biraz sesi tok laştırdı gibi. Rüzgar ı deneyemedim henüz. Ama şunu söyliyim o rüzgar sesi geldiği zamanlarda aten yüksek hız ozaman motor sesinden rüzgar sesini çok fazla duymuyorum ben???
    1,3 m,jet 75 lik buarada.

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

akvaryumcudan 13m. almıştım.bagaj dahil bugün montajı yaptım. kesme yapmadım ama lastikleri çıkartmak zorunda kaldım. kapılar daha tok kapanıyo. rüzgar olayı bariz derecede kesildi.uygulama 3 saat sürdü. psikolojik de olabilir. zamanla belli eder.

ABK
    Ziyaretçi ABK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ynt: Rüzgar sesine de çözüm :D kafam rahat

Bakalım biz ne zaman yapacağız.

Bu hortumu internetten temin edebileceğim bir yer varmı arkadaşlar?

Ya da Ankarada nereden temin ederiz?

Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi

MURAT OZ
    muratxx5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 56

Ankara da ankamall da kapalı garaj girişlerinin birinde akvaryumcu var ben oradan aldım...

Ses etkisini de Android telefona soundmeter uugulamasını yükleyerek ölçebilirsiniz... desibel ölçümü yapıyor... takmadan önce 120 ile giderken veya taktıktan sonra 120ile giderken ıugulamayı çalıştırın farkı görün...

GT-I9100G cihazımdan 2 ile gönderildi

Ali ASTAM
    AVCILARLI aliastam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 17

Herkeze merhabalar.Akvaryum hobisiyle uğraştığım için elimin altında sürekli hava hortumu bulunuyor.Bende hafta sonu bu uygulamayı yapacağım.Bilgi olması açısından paylaşmak istiyorum.Linkini verdiğim siteden sürekli internet üzerinden alış-veriş yapabilirsiniz.Saygılar.
    Otuz.com » Akvaryum » OTUZCOM » EKİPMANLAR » Aksesuar ve Ekipmanlar » Hava Hortumları - Akvaryum dünyası, Balık, Mercan, Resif, Cichlid, Discus

MURAT OZ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri

verdiğiniz linke bakınca kazık yediğimi anladım...

bana metresi 2 lira demişti üçkağıtçı.. keşke araştırsaymışım. 5metre 2.5 tl halbuki...

Ali ASTAM
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

Aynı bu olay şuna benzer;hani düğün alış-verişi yapacağımız zaman kuyumcuya gideriz.Ve kuyumcudan ziynet eşyası alındı ise yanında saatte alınır.Halbuki saat saatçiden alınması gerekir

ABK
    Ziyaretçi ABK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı aliastam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkeze merhabalar.Akvaryum hobisiyle uğraştığım için elimin altında sürekli hava hortumu bulunuyor.Bende hafta sonu bu uygulamayı yapacağım.Bilgi olması açısından paylaşmak istiyorum.Linkini verdiğim siteden sürekli internet üzerinden alış-veriş yapabilirsiniz.Saygılar.
    Otuz.com » Akvaryum » OTUZCOM » EKİPMANLAR » Aksesuar ve Ekipmanlar » Hava Hortumları - Akvaryum dünyası, Balık, Mercan, Resif, Cichlid, Discus
    Peki 15M alabileceğimiz kalem olarak tek bir ürün yok mudur?

Ali ASTAM
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

Site zaten yoğun olarak online satış üzerine.Ama yerine gitme şansınız olsaydı dediğiniz şekilde alabilirdiniz.

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Bir de keşke sitede ürünlerin kalınlığı da yazsaydı. Aldığımız hortum kalın gelirse sıkıntı olur.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Ali ASTAM
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de keşke sitede ürünlerin kalınlığı da yazsaydı. Aldığımız hortum kalın gelirse sıkıntı olur.
    Zaten hava hortumları akvaryum için kullanılan hava motorları için olduğu için hepsi standart.Yani x bir akvaryumcudan alınan hortumlarla buradan alınan hortumun ebatları değişmez.Yanlız bizim lastikler değişkenlik gösteriyorsa o sıkıntı

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar nedir bu fitil tüm sayfaları bir solukta okudum vallahi. Eğer bu sesi kesiyor ise %30 oranında bile olsa denemeye değer diyorum. Akvaryum hortumu metresi 1 tl olsa 15 metre 15 lira eder bişi değil. Uygulamasıda öyle atla deve değil 1 saati geçmez bence 2 kişi olursak tabiki. Varmı istanbuldan denemek isteyen arkadaşımız beraberce yapalım.

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

dostum ben yaptım, uygulamadan çokta memnun kaldım.sağolsun arkadaş böyle bi paylaşımda bulundu bizde faydalandık. metresi 1 tl den 14m aldım, bagaj dahil yaptım. uygulama çok basit. yalnız lastikleri çıkartmanız lazım.bi elektrikçi klavuz teli,biraz da el yıkama sıvı sabun. hepsi bu kadar.pendik tarafında yakınsan yardımcı olurum.

FETHİ YILDIRIM
    fethican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 FNJ 62
    Edilen teşekkür: 24

arkadaşlar bu uygulamayı bende yaptım bütün kapılara ama kapılar şuan çok zor kapanıyor. acaba zamanla alışır mı

MURAT OZ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri

3-4 aydır kullanıyorum. Kapinin ikisi kolay ikisi zor kapanıyor. Çok kullanılan kapılar alıştı galiba. Yapacak bir şey yok rüzgâr sesinden iyidir azcik sert carpacaz

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Alıntı ayaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şu içeri rüzgar alma olayı sadece fıat özgü bir şey olmadığını anladım. bu rüzgar olayı arçların %85'inde var bilginize. bunun da bir çaresi var yaptım içeriye bir dirhem rüzgar sesi almıyor artık gidip o sesi kesmek için bir dünya para vermeyin. yapılacak işlem çok ama çok basit. ilk önce gidip akvaryumculardan, koç taş veya bahaus gibi yerlerden akvaryum hortumu alacaksınız hani şu seruma benzeyen şefaf hortum işte ondan alın ve aracınızın fitillerini yerinden sökün. fitil derken bilmeyenler için söylüyorum kapıyı açtığımızda kapı çerçevesini çevreleyen lastikler işte onu çekin yerinden çıkıyor aşağıda bağlantı yeri var orayı da bir birinden ayırın bu işlemi de yaptıktan sonra aldığınız hortumu birazcık mintakla sürün kayganlaşsın diye ondan sonra fitil içine gönderin dört kapıya da yapın tüm rüzgar sesini kesiyor.
    arkadaşlar bazı forum arkadaşları rüzgar sesinden dolayı servise gidiyorlar kimisine sesin nerden geldiğini bulamadıklarını veya direklerin çekileceğini(bu uygulama afınıza sığınarak söylüyorum tam bir mallık) veya aynadan geldiğini söylüyorlar kesinlikle bunların hiçbiriyle alakası yok arkadaşlar. dediğim gibi yapın aracınıza keyifle binin.i gidip bu basit işlem için bir dünya para verip aracınızı rezil etmeyin
    İşlem basit görünüyor yapılmayacak şey değil ama benim aklıma takılan bu işlemin faydası oluyormu kesiyormu acaba gerçekten rüzgar sesini?......

İsmail Fatih Alkan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atlatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292
    Edilen teşekkür: 90

14 ay sonra konuyu hortlattın ya hocam.
    yapanlardan biri android marketten desibel ölçer indirin
    aynı yol üzerinde aynı hızla aynı hava şartlarında yapmadan önce ve yaptıktan soonra deneyin demiş. Demekki işe yarar bişey

sercan türkeri
    SRCNTRKR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afyonkarahisar
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 1

Bu sitedeki ürünlerden kullanan varmı arkadaşlar linkini atarsa çok ii olur

Niyazi Sinsi
    Nyzsns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Bravo Fırtına Gri
    Plaka
    37BA980
    Edilen teşekkür: 1

Kapı fitillerine şeffaf hortum ile uygulamaları okudum ve geçtiğimiz gün yaptım. Şuan kapıların kapanışı biraz sert ve tok bir ses çıkıyor. Ama rüzgar sesini henüz test edemedim. Bu arada bagaj fitiline de yaptım. Uygulama için fitillerin sökülmesine gerek yok. Fitil içindeki küçük delikleri biraz esneterek sıvı sabun ile kolaylıkla ilerliyor hortum. Eşikteki fitil birleşim yerine gelince ölçtüğüm hortumun diğer ucunu aynı delikten ters yöne sokarak altta fitil birleşim yerinde karşılaştırdım.

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 91011121314 SonSon