(2009 yılından alıntıdır Temuzda tatil için Kayseri opet ,Nevşehir, Aksaray, Konya,Afyon,Uşak ,İzmir , Ayvalık gez ve dönüş Dikili girişindeki opet iki opet bayi arası toplam 1020 km yolu bir depo mazotla (gençler yalnız90- 95 km/h geçmedim)aldım.Eşim ve ben kullandım.Yol molalar dahil 16 saat sürdü.Ayvalıkda konuşmak ve tanışman nasip olmadı sahil kenarına park edmiş kırmızı renk grandepunto sticker yapışık 19...19 plakalı arkadaşımızı gördüm.Aracıda baya kalabalıktı .Yol bilgisayarımın ortalaması 4.1 idi .Tatil dönüşü Dikili İzmir Uşak Konya üzerinden kayseriye döndüm.molalar dahil 14 saatten biraz fazla sürdü, bazı yerlerde gaza bastım Aksarayda yakıt almak zorunda kaldım.Bu da şunu gösteriyorki .Bizim araçlar sakin kullanımı seviyor.)2009 dokuzdada tartışılmıştı. ,Sakin kullanım, lastik basıncları 175 65 15 lastik için 34-35 olmalı (kışlıklarım 185,65,15 oldugundan lastik için 32-33 olmalı), kalkışlarda aracı sıkıştırmadıgınızda yakıt düşer.Kışın şu anda şehir içi Yol bilgisayarımın ortalaması 6.5-6.7 arası degişiyor.Yazın şehir içi Yol bilgisayarımın ortalaması 5.8-6.2 arası degişiyor