arkadaşlar, siz ya arabaları ** öldüren yokuşlarına vuruyorsunuz yada araç motoru soğuk iken yokuş çıkmaya uğraşıyorsunuz.
yaklaşık 1 aydır dualogic kullanıyorum. evimiz yokuş üzeri. aracı ilk aldığımda bir sabah yokuşta kaldı ve durdu araç. kafası karıştı.
daha sonra dualogic sistemine alışmaya başladım şimdi bu tür sıkıntılarım yok. kısaca tecrübemi aktarayım.

aracın motoru soğuk iken dualogic farklı bir mantık ile çalışıyor. maksat motoru aşınmadan korumak. motor ısınıp kendine geldikten sonra verdiği tepkiler başta verdiği tepkilerden tamamen farklı. sabahları yokuşun ortasında daha araba devrini bulmadan hemen vites büyütmeye niyetlenen sistem, araç motoru ısındıktan sonra bu hamlesinden vazgeçiyor. hatta bugün akşam eve dönerken devirden düşürdüm aracı yokuşta. dört yol ağzından gelenler var sandım. (bilenler için ümraniye hatboyu) fakat araç son derece hızlı biçimde 1 e indi ve devam etti sonrasında da hızla 2 ye geri gelip devam ettim.
bir de arkadaşların da yazdığı gibi vitesi manuele almadan da vites sistemine müdahele edebiliyorsunuz. yarı otomatik sistemin güzelliği