Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Bu kadar az yakacağını tahmin etmezdim..

FEHMİ Uzman
    Metumx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Edilen teşekkür: 0

Standart Bu kadar az yakacağını tahmin etmezdim..

Merhaba Temmuz ayında kısa tatil için Ankara dan Didime gitme durumumuz oldu açıkcası 75 multijetin ne kadar yakacağını merak ediyordum..Toplam 1 depo ile yakıt (+-10 km) 1180 km gibi bir hesap çıktı. Çok iyi bir değerdi sanırım.

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

naptın sen ya 70 lee mi gittin naptın
    noone knows that except both of us

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Bende full depo didime geldim ve burada gezdim 900 civari yaptim lamba yanmadan aldim .. Aralarda 220 230 yaptim ( bu arada bu araba harbiden gidiyor ) yakit ekonomisi en guzel cruise deyken oluyor .. Giderken fulleyecegim ankaraya vardigimda tekrar fulleyop degeri gorcem ..

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu yakıt değeri

Alıntı Metumx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Temmuz ayında kısa tatil için Ankara dan Didime gitme durumumuz oldu açıkcası 75 multijetin ne kadar yakacağını merak ediyordum..Toplam 1 depo ile yakıt (+-10 km) 1180 km gibi bir hesap çıktı. Çok iyi bir değerdi sanırım.
    Merhabalar dostum, aracı kullanım şeklin (yük ve klima açık kapalı veya sürat olarak, kişi sayısı, hız sabitleyici açık mıydı ) gibi durumları da açıklarsan sevniriz, bende bir depo ile Kastamonu, Afyon (afyonda yaklaşık 20 km gezdim), Denizli (denizli de de 35 km yakın gezdim belkide 40) sonra Muğla merkeze indim 944 km yaptım kimine çok fazla km yapmış gibi geldi hatta inanmayanda çıkmıştı, açıklarsan sevinirim , helal olsun harika bi değer

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

bence de güzel rakam ama hiç geçmedin heralde 80 - 90 arası gittin..

cem yalçın
    taret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 69

ben ağrı-ankara-eskişehir-ankara güzergahında toplam 1560 km civarı bir yolu 470 tl ye bitirdim. yolun hemen hemen tamamını 100-150 arası bi süratle geldim.

kenan karaca
    pertry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 26

Geçen ay 350 tl yakıtla 1985 km yol gittim yaylalara felan çıktığım oldu denizden 2 km yüksek yerlere felan çıktık araba hep 4 kişi kaldı benim için bu değer çok yüksek.Ama şunu farkettim full istasyonundan aldığım eurodizel bitmek bilmedi.Genelde opetten alırım ama niksar çıkışında shelden aldığım yakıtla fazla km yapamadım

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

gayet iyi...
    Keyif BMW'Dir...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı taret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ağrı-ankara-eskişehir-ankara güzergahında toplam 1560 km civarı bir yolu 470 tl ye bitirdim. yolun hemen hemen tamamını 100-150 arası bi süratle geldim.
    kARDESIM NASIL Suruyorsunuz su aracı bır zahmet anlatın ben neden bu rakamları goremıyorum ne yapıyorsunuz kontakmı kapatıyorsunuz benım arac nıye fazla yakıyor vıtesi hangı devırde yukseltıyon yav sen bn bu sag ayagıma bır ayar veremedım gıttı
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

ben arabayı agresif kullanırım ve yakıta çok takılmam çünkü o zaman sürüş keyfi die bişi kalmıyor...
    noone knows that except both of us

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Zeynel gaz pedalinin altina yumurta koy

Gaz pedalina ne kadar hafif yuklenirsen o kadar az yakarsin birde sabit gazla gitmeye alisacaksin ani dusu ve ani yukselisler cok etkiler sabit gazla gideceksin ..

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cumali Göçer
    tensinorone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    33TT888
    Edilen teşekkür: 3

mersin,izmi, antalya ve tekrar mersin yaptım 2500 km yol yaptım antalya mersin arası çok kötüdü araçta üç kişiydik ortalama 100-110 ile gittim 300 tl yakıt gitti çoooooook memnun kaldım

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

aracı hızlandırırken gereksiz dip gaz yapmayın, ani yüklenmelerden kaçının. olabildiğince devirli kullanın. anlık yakıt tüketimini takip ederek aracınızın hangi zamanlarda nekadar yaktıgını anlarsınız ve zamanla kendinize bi sürüş şekli belirlersiniz. tabi yazılan bu yakıt ortalamalarını görünce azda olsa içim gidiyo ama benzinli aracın keyfi başka. tercih meselesi. ben şehir içi 7.1 litrede gidiyorum normal kullanımda arada elbet yüklenmelerim oluyo malum t-jet'le basmamak elde degil 1 depo ile şehir içi 550-600 km yapıyorum.
    obsessed the red

Taşkın Cin
    synx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 25

Yarın bende didime gidiyorum klima açık dört kişi bagaj dolu hız sabitleyici 110-115 ile gidicem. Bakalım lpg de nasıl bir sonuç çıkacak

Şenol Çıracı
    Abarth Mjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 323

bi depoyla; istanbul-izmir 620 km(4 kişi bagaj, ful klima), izmir içinde de 220 km yaptım. bence yeterli =)

Tolga Aydin
    hidroliq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

bende şehir içi en fazla 650 km gidebiliyorum ama geçen hafta antalyaya gidip geldim, giderken ortalama 120 le gittim 800 km yaptım dönüşte ortalama 140 la gittim 900 km yaptım
    klima açık, ayrıca dönerken araçta extradan 100 kiloluk ağırlık vardı 1 kişi ve 1 bavul
    ortalama 2500 d/d yı tutturursanız ve sabit hızla gitmeye çalışırsanız çok uygun yakıt oranları, benim araç 2500 d/d de 130 140 gibi gidebiliyor.

Taşkın Cin
    synx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 25

Didime geldim dediğim şartlarda Ful depo ile çıktım ve iki defa fulledim depoyu 63TL+60TL=123TL ye didime geldim. 700 km toplam. 115-120 arası hız yol yapımı vs 80-90.

UMIT PARTAL
    sperenza9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 3

ben bi depo ile ne fazla 980 km gördüm oda safi sehir dısı yerı geldımı 100 120 arası yerı geldımı 80 90 arası benım tavsıyem otobanda 120 cıvarı gıdın 2750 devır oluo tam devrını buluo daha az yakıo cekısı ıyı oluyor.Birde yokus cıkarken bıraz asagıdan kaptırın ve cıkarken asla gaza daha fazla basmayın sabıt tutun
    90 cıvarı gıdeceksenız 80 en ıyı surat bu cıvarda 3.3 ile 3.8 arası duz yolda gıdebılırsınız
    asıl muhım sehır ıcı klıma acık durum ben buna cozum bulamadım ızmır sehır cıı yogun trafık klıma acık 7 lıtrelerde
    birde bravosu olan arkadas 120 lıgın yakıtı nasıl benımde bı sportstyle alasım var

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

benim şehir içi dikkatli kullanım ve mesafe uzamışsa cruise controlle 4.8lt/100km oldu şehir dışı kullanımda 110-120 km ile 4.3 lt /100km gördüm ama bu değerler sürekli değişiyo sıcaklık yük toplamı yol durumuna göre ford c max ım vardı buna göre süper...Şimdi bi jeep alıcam o zaman görücem evo mun melek gibi yaktığını...

cihan yerlikaya
    c.yk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 11

istanbul-antalya-konya-istanbul arası toplam 2000 km yol yaptım ve ş.içi kullandığımdaa çok oldu ş.arası 120-150 arası kullandım aracı, istanbula geri döndüğümde 2000 km de toplam 400 TL lik yakıt harcamıştım. şu anda hergün hafta içi işe gidiş dönüşte ş.içi çamlıca pendik arası e-5 de yoğun trafikde oluyor zaman zaman, zorlamadan 90 km ile gittiğimide ş.içi 100 km ortalamada 3.7-4 lt arası yakıyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon