fiyat çıktıkça çıkıyor. Arabanın bakımı var. Sanırım 1-2 hafta içinde servise giderim. Orada ki ustalara iyice soracam, inşallah yaparlar.
Printable View
Fatih elimden hiç böyle işler gelmez. gelsende fazla uğraşacağımı zannetmiyorum. zaten araba da yaptıracağım 3 şey var.. 1.tüp 2. cc 3. usb,aux girişi
Ama harbiden fiatın sizlere maaş ödemesi lazım. Puntoyu geliştirmek için elinizden gelenleri yapıyorsunuz. yanlış hatırlamıyorsam sen yukarıda bir yerde cc kolu yapmayı planlıyordun, başka birisi kapı açıldıda alta ışık vermesi için uğraşıyordu, başka birisi 2007 ve altına cc takarken yazılım gerekiyormuş onu yazmış. maşallah demekten başka birşey bulamıyorum.
işleme başlamadan önce tlf açıp sordum, sinyal kolu değişim ücreti 70 tl
yani sinyal kolunu ben değiştirmesem bile aşşağı- yukarı bu civarlarda fiyata yaptırırdım muhtemelen. 100 tl yi geçmez kablo çekmek dahil diye düşünüyorum.
bence hiç uğraşmasınlar, direk servise götürsünler.
kablo olmadığını bilsem ben hiç uğraşmazdım.
benim 2006 dynamic güvenlik paketim de var (esp asr hillholder vs vs )
bi kola mı bakıyor şimdi okudum ama anlayamadım
bugün cc ve tüp için malatya fiat bayini aradım. Telefona çıkan arkadaş tüp için burada takmadıkları adıyaman servisinin taktığını, cc içinde hocam araba üzerinde isterseniz öyle geliyor daha sonradan bildiğim kadarıyla takılmıyor dedi ama siz yarın bir daha arayın ustalar burada olunca sonrala görüşürsünüz dedi( geç aramıştım). yarın bir faha arayacam inşallah ucuz bir maliyete bu işi halledebiliriz.