ben buradaki ürünü sitedeki telefon numarasını arayarak adamla kızılayda görüşüp 49 tl'ye aldım ve modifiye de ettim. Bilginize...
Printable View
ben buradaki ürünü sitedeki telefon numarasını arayarak adamla kızılayda görüşüp 49 tl'ye aldım ve modifiye de ettim. Bilginize...
Hakkınız var, pinde olabilirdi. ilginiz için teşekkür ederim..
Sonradan gördüm aynı ürünü incelemişiz zaten :). Kamera konusunu bende düşünüyorum, GS8000 modelini almayı planlıyordum ama sizinkide fena değilmiş.
Bu arada elm327'yi sadece cc için alıyorsanız ben nasıl olsa alacağım, sizinkinide hallederiz, sizde boşuna almayın. Sadece işlerimin yoğunluğundan dolayı biraz gecikmeli olur.
aslında cc fiat markasının iş bilmezliği. fiat cc yi 250-300 civarı yapsa herkes taktıracak.
ali arkadaşımız kolsuz olarak butonla devreyi olduğundan daha uygun maliyetle nasıl yapılacağını anlattı ama siteden baktığımda hiç kimse ilgilenmiyor ya da ilgilenenler yazmıyor artık bence para da sorun değil aslında fiat standart donanıma CC yi koyacaktı kimse uğraşmıyacaktı.
cc kolu zaten 300 küsür lira .
Cc kolunu takmak icin bi ton işçilik gerekiyor airbag sökülüyor direksiyonun etrafı sökülüyor vs. vs. farkındamısınız herşey basit geliyo galiba :)
Sato Furkanı küçümsüyorsun ama bu işleri bilerek konuşuyor az çok yaptığı işleri ve bilgisini biliyorum. Sök tak iş bitmiyor ama %90ı bitiyor ve işin kolay kısmı kalıyor.
elm ile kalibrasyonu var tesisatı bağlamak var bunlar ustalık isteyen işler.
Sabah 1.3 ctdi opel yolladık bi ustamıza turboyu söktü yeni turboyu taktı 45 dk sürdü 150 TL aldı. Herşeyin bir bedeli var. Yapılan işi ben değil Furkan küçümsüyor. Siz veterinersiniz ve bi aşıdan 30 tl para alıyosunuz , ben köpeğime iç parazit hapı için veterinere gittim 35 tl istedi. Naptıki 35 tl istedi demedim. Adam okumuş mesleği o illaki isteyecek. İşte ustalıkta böyledir. Her işin ince detayları uç noktaları vardır deneyim vardır tecrübe vardır. Karşınızdakinin yaptığı her işi küçümserseniz kimse eve ekmek götüremez o zaman.
Sato haklısın ama Veteriner Hekimlik hakkında birşeyler bilmen en azından zor bit meslek olduğunu okulunun ne kadar zor olduğunu anlayan birisinin çıkması beni sevindirdi ama sadece Veteriner demen üzdü çünkü sadece Veteriner demek yetmiyor Hekimi ifadesininde arkasına koymak gerekiyor ve diğer anlattığın aktivasyon elm falan bunlar benim sunduğum şeyler zaten. Sanırım bilmiyorsun ama benim elimden çıkan elm ile aktivasyon yapıyorsun o yüzden bu konuları iyi biliyorum orada sıkıntı yok fakat benim anlatmaya çalıştığım Furkanın benden sonra benim bildiğim elm modifiyesini yardım almadan çözen ilk arkadaşımız olduğu ve ben kendisi ile özelden de görüşüyorum yaptığı işleri bilgisinin nerelerde olduğunu hız sabitleyici hakkında neleri yapabildiğini az çok biliyorum kimsenin kimseyi küçümsediği yok :)
Boşversene arkadaşım. PC'nin açılması kapanmasıyla 10dklık işten mi bahsediyorsun!!!
Kaç araca yaptık burda hayrına haberin var mı?
TESİSAT HAZIRSA,PİNLER DOLUYSA Gerisi hikaye...
***Tesisatı hazır olmayana pin eklemek vs bunların yanında daha zahmetli olabilir.
Tüm yorumum tesisatı hazır olan araçlar için.
ben orjinal taktıktan sonra alixx butonu keşfetti,
yoksa ben kesinlikle buton yaptırırıdım.
gerçi benim orjinalin takılmasında ali in çok emeği, yardımları oldu,
şehirler arası yolda büyük bir memnuniyet ve rahatlıkla kullanıyorum.
iyi ki takdırmışım. şu andan itibaren hız sabitleme olmayaan bir aracı bedava verseler almam.
bu arada hız sabitlemeyi kulladığımda, her memnuniyetimde alixx i de hatırlıyor ve teşekkür ediyorum.
iyi ki varsın.
Elimde ses açma tuşlarından doğru çalışan çift modlu bir modül var.
İstediğin An Ses Kontrol
İstediğin An Hız Sabitleme
Tarık abi yardımcı olmuştu zamanında sağolsun.
Aracımı sattım. Modül bende.
Eğer bu şekilde bir modül taktırmayı düşünen varsa PM ile ulaşabilir.
Elimde Modifiye ELM Kablosu da var.