tmm,
beni iş oldu.
kablo çekmişler.
80 tl aldılar ve hız sabitlemem yapıldı.
benim aracım 2007 dinamik olmasına rağmen kablosu yoktu.
bundan sonra taktıracaklar bu konuya dikkat etsin.
servise bıraktım.
8 ile 41 arasına kablo çeksinlerde, buna rağmen olmazsa da olmasın artık.
ilerde MPV(grand scenic.....vs) alıncaya kadar idare ederim bende.
bu arada elazığ servis müdürü ile görüştüm. TOFAŞ yada FIAT onaylamadıkları, sorumluluk almadıkları ve garanti vermedikler için takmak istememişler.
(artık veya bey kendi insiyatifleri ile takıyorlar anlamına geliyor sanırım.)
tmm,
beni iş oldu.
kablo çekmişler.
80 tl aldılar ve hız sabitlemem yapıldı.
benim aracım 2007 dinamik olmasına rağmen kablosu yoktu.
bundan sonra taktıracaklar bu konuya dikkat etsin.
2007 den beri eksiliğini hissettiğim,
fiat a çok kızdığım bu hususta bana yardımcı olan nazilliden ali ve ankaradan beye çok teşekkür ederim. murat ve diğer arkdaşlarında katkısı çok büyük.
forumda katkısı olan herkese tekrar teşekkürler.
Güle güle kullan. İsteyen herkese her türlü yardımı yaparım problem değil. Şimdi kolu kendim imal etmeye karar verdim bakalım ne olacak gelişmelerden haberdar ederim herkesi. İmal derken kol gibi olmayacak ama fonksiyonları aynı olacak bir şey. Daha çok kumanda gibi düşünüyorum bakalım ne olacak![]()
Hayırlı olsun güle güle kullan...
Fiatı anlamak çok güç...
Benim araç da 2007 nisan çıkışlı dynamic tesisat hazır... sizinki de aynı tesisat yok... ilginç
Bu arada servise de sistemi öğretmiş oldunuz bence onlar size para vermeliydi
GT-I9100G cihazımdan 2 ile gönderildi
Bir de Fatih bey body computer yazılımı değişti mi acaba? Kaç gündür mantığıma yatmayan bu yazılım nasıl değişir sorusu ile uğraşıyorum da...bir arkadaş değişmesi gerektiğini yazmıştı da...
GT-I9100G cihazımdan 2 ile gönderildi
375 tl lik sinyal kolu+bağlantı kablosu ile bu iş hallediliyor.
benim aracım 2007 dinamik olmasına rağmen kablo tesisatı yokmuş.
servis 80 tl ye çekti ve bu iş halloldu.
sinyal kolunu takmak zor değil,
kabloyu çekmenin tarifi burda yapılsa(fotoğraflarla yada videolarla...vs)
dağ başındaki adam bile takabilir bence.
servis hiç memnun kalmadı.
hatta muhtemelen ustaların bana gıck olduklarını bile düşünüyorum(günahlarını almayayım da.)
servis hiç ilgilenmiyor bu işle.
benim işi bile zorla yaptılar.
ve reklamlarını yapmamamı tercih ettiler.
hocam siz yabancı değilsiniz sizinkini yaptık ama diğerlerini yapmamayı tercih ederiz gibi bişi ima ettiler.(yanlış anlamadıysam eğer)
TOAFŞ yada FIAT onaylamıyormuş, garanti vermiyormuş anladğım kadarı ile.
o yüzden servislerde uğraşmak istemiyor sanırım.
Konu fatihhhh tarafından (07/03/2013 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.
enteresan bir sistem... amaçları ne ola ki? orjinal olarak opsiyonlu sunup ekstra 1000 tl kakalamak mı?
sonradan takamazlarmış..!
Bugün abi 2007 Active aracıma Hız Sabitleyici taktı.
Ellerine sağlık çok güzel oldu.
Bayadır forumda özellikle benim ve Ozan arkadaşımızın üzerinde çok durduğu bu konuyu gerçekleştirmek sevindirdi.
İlkerin emeğini burada hiç kimse yiyemez başta ben karşı çıkarım ilker gerçekten iyi bir olaya imza atmıştır.Can ve Ozan zamanında beni çok sıkıştırdılar biz tesisatını çekiyorduk fakat aktif edemiyorduk elimizdeki yazılımlardan dolayı hatta olmaz diyenlerden biri de bendim.Taki İlker programı yazana kadar.
emeği geçenleri tebrik ediyorum elinize sağlık,
şu sunroofun kumandadan camlarla birlikte kapatılabilmesine de bir çare bulsanız tam süper olur
Konu sadece_erhan tarafından (12/03/2013 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.
Elbette İlker beyin emeği tartışılmaz. Şu anda arabamda sistem çalışıyorsa İlker bey ve Beyin sayesindedir.
Ben üstteki mesajımda Ozan ve Benim neredeyse 2 yıl öncesinde dahi bu konuyu irdelememden bahsetmem idi, bir nevi neticeye sevinmek. Yoksa arka planda çalışan arkadaşların hakkını yemek büyük ayıp olur.
arkadaşlar benim araç 2012 model. acaba cc tesisatı hazır mı?
bir de Fatih bey 375+bağlantı kablosu na bu işi halletmiş.
sormak istediğim şu nasıl oluyorda Konfor Pakette cc+arka cam otomatik 250 TL olup da sonradan ek yapılınca daha pahalıya geliyor.
Hemşerim bence senin araçta hazırdır. Pop olsaydı olmayabilirdi fakat easy lerde vardır diye düşünüyorum.375 tl kol+ kapak, 20 tl kargo, 80 tl bağlantı kablosu ve cc aktif etmek için ELM 327 kablosu gerekiyor. Aslında ELM olmadan işe yaramaz diğerleri.
Sanırım 250 tl yaparak sürümden kazanıyorlar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri