megamert Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, hayret ettim kimse benim yazdığım sorunlardan bahsetmemiş, acaba arabaya dikkatli bakmıyor musunuz yoksa artık kanıksadık mı bu durumları:
Aracım 2011 Punto 1.3 Active, sorunları saymakla bitmez:
1. Arabam 2011 model olmasına rağmen araba tavan tutamakları yok... Evet 1980 model Renault TX'lerde bile olan bu edavat benim arabamda yok ve taktırmak da tam 160 TL...
2.Bagaj lambası yok, evet yine 1972 model araçlarda bile standart olan bu edavat 2011 model Puntoda mevcut değil, arkadaşlarım bazen gülüyorlar bana bu arabaya 27.000TL verdiğim için.
3.Torpido gözünde neredeyse Şahin, Doğan'da bile var olan lamba benim arabamda mevcut değil.
4.Çakmak var fakat küllük mevcut değil.
5.Aux girişi var fakat teybin arkasından yeni bir kablo alıp para harcayarak aktif edilebiliyor.
6.Yolcu tarafındaki güneşlikte ayna mevcut değil, evet 2011 ama ayna yok.
7.Aracınızdan ses geliyorsa özellikle çukura girdiğinizde en büyük sebep ne biliyor musunuz, aylarca servis keşfedemedi ama kardeşim arka koltukta bir kez oturdu ve "Abicim ses bagaj örtüsünden geliyor, kalkıp düşüyor bu." diyerek sorunu tespit etti.
8.Torpidoda evrak gözü yapmış bana, açın torpidoyu yolda giderken siz açar açmaz evrağın kucağınıza fırlayacağını görürsünüz.
9.Arka kapı gergileri garç gurç diye ses çıkarıyordu, götürdük servise, değiştirdiler, otoparkçım çok dalga geçmişti, abi bu nasıl 2011 diye, seni yemişler vs.
10.İzmir'de oturuyorum, Fiat birmota gittim bornovadaki. Aracın 40 bin bakımı için 550 TL, artı balata değişimi için 200 TL yani toplam 750 tl fiyat çıkardılar. Oraya servis uzmanı değil iyi birer pazarlamacı koymuşlar, merkezdeyim diye mecburiyetten faydalanıyorlar. Gaziemir poyraza götürdüm, inamazsınız belki ama aynı işlemler 450 TL tuttu. İnanmayan veya reklam yaptığımı düşünen varsa faturasının görselini koyabilirim. Sözün özü kardeşim, konfor aramıyorsan yakıtı iyi ve parçası ucuz olsun diyorsan Punto...
Yer imleri