Sayfa 33/46 İlkİlk ... 13293031323334353637 ... SonSon
911 sonuçtan 641 ile 660 arası

Konu: Punto sorunları & eleştiriler - Lütfen herkes sorunlarını yazsın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Ziyaretçi78
    Ziyaretçi Ziyaretçi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim en büyük sorunum puntomun çok güzel olması ve seri olması.Dilediğimce isteyince makas atabiliyorum.Birde daha önemli bir sorunum var puntom az yakıyo)

üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÜMİT ÇELİK
    mitix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 21

Selçuk ÇAÇUR
    BySeLcuK4154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 2

Arabam,dan memnunum YANLIZ

1-Çukurlara girince ön tarafdan gelen langur lungur kronik problem
    2-Aracı yıkadıktan sonra bagaj kapağından içeri giren su
    3-Radyonun iyi çekmemesi
    4-Radyonun soyulan kronik problemi
    5-ELeştirim olarak dynamic modele sen kalk çift yönlü klima koy, çok fonksiyonlu yol bilgisayarı koy,ama arka camları MANUEL yap OLDUMU ŞİMDİ

1.Madde hariç diğerli çok önemli değil ama gerçek

Birde Arabam,dan çok MEMNUNUM

Herkese hayırlı forumlar.
    Gülüşün Cennetin Fragmanıydı Sanki !!!!!

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Alıntı BySeLcuK4154 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabam,dan memnunum YANLIZ

1-Çukurlara girince ön tarafdan gelen langur lungur kronik problem
    2-Aracı yıkadıktan sonra bagaj kapağından içeri giren su
    3-Radyonun iyi çekmemesi
    4-Radyonun soyulan kronik problemi
    5-ELeştirim olarak dynamic modele sen kalk çift yönlü klima koy, çok fonksiyonlu yol bilgisayarı koy,ama arka camları MANUEL yap OLDUMU ŞİMDİ

1.Madde hariç diğerli çok önemli değil ama gerçek

Birde Arabam,dan çok MEMNUNUM

Herkese hayırlı forumlar.
    1-çukurlar herkes için problem ses amortisör takozu ön salıncaklar z-rot vs hepsinden olabilir....
    2-bagaj kapağınızın fitillerinde boşluk yırtılma olabilir, bagajın kapandığı yerdeki lastik yüksekte kalmış olabilir onu azaltıp tam oturmasını sağlayabilirsiniz....
    3-radyo frekansa göre değişiyor, aracınızda xenon, anfi benzeri manyetik alan yaratan ürünler varsa çekişi etkiler, elektrik hatları hatta trafo yakınlarına parketmek bile etkiler....
    4-radyo tuşları herkes için problem blaupunktun adiliği......
    5-dyn arka kapıların manuel olması herkesin eleştirisi maalesef.....

ÖZER -
    PUNTO2008 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 GLY 99
    Edilen teşekkür: 33

Ben de aracımda geçenlerde farkettim ki, özellikle sol arka kapıdan, seyir halinde içeri fazlaca ses geliyor, sanki camını çeyrek araladığında gelen ses gibi. Lastikleri, koltuğun oradaki fitilleri kontrol ettim ama bariz bir açıklık ya da çıkma göremedim. Ayrıca geçen gün yıkattığımda, o kapıdan çok çok az içeri su girdi. Çözümü ne olabilir, fitil mi değişelim yoksa kapı mı aralık kalmış zamanla aç kapadan dolayı?

GP FİRE ACTİVE 1.4 8 V 77 BG-2008/EGZOTİK KIRMIZI

571-1071-1299-1453... ceycey
    erhanOKUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 3

slm arkadaşlar

benim aracımda da direksiyondan gelen tık tık diye bir ses var . genel olarak yavaş hızlarda dönüşlerde ve park ederken geliyor. ayrıca kontağı çevirip aracı calıştırdığınızda gösterge panelinde ikaz ışığı sönmüyor ve ekranda have power steering checked uyarısı çıkıyor direksiyonu hafif çevirdiğimde uyarı ışı sönüyor ve yazı gidiyor..
    ayrıca sağ ön tekerden mıcırlı yolda yada tümsekli yola girince luk luk diye sesler geliyor..

bu iki sorun içinde hem özel servise hemde yetkili servise gittim ama bin türlü sey söyleniyor..

tekerden gelen ses için özel serviste z rotlardandır yada rot başlarındandır denildi kontrol edildi sorun cıkmadı
    yetkili serviste direksiyon kutusundan denildi garantiye girmiyor işçilik dahil 1300 civarı bir fiyat cıkarıldı.. (araç 2006 95 binde.. yetkili servis bakımı 1.5 yıldır yapılmıyor bakımlar dışarıda yapılıyor )

direksiyon için özel serviste pek birsey söylenmedi tatmin edici seyler değildi

1. yetkili servis direksiyon için direk city arızası dedi ve garanti yok 2500 civarı fiyat verdi

2. yetkili servis ise direksiyon mili dedi ve 260 lira fiyat verdi

arkadaşlar bu sorunları cepten yaptıracak olursak yandık.. garanti olayına ise servis yanaşmıyor.. bu tip sorunları yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.. bursadayım bu arada..

Kadir ÜNVER
    orkinosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1

arkadaslar 2013 pop punto larda xenon ariza yakiyor mu ?? Hangi marka tavsiye edersiniz, sentinel iyi mi ??

mehmet mavi
    mavi273 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    17 ZF 273
    Edilen teşekkür: 11

Arka kapilarin acilmama sorunu bende de vardi.kaportacima gittim diş açma kuluplarinin bir yerine plastik kaynak yapti. O.5 milim falan uzadi kaynak yapigi yersimdi kapilarim gayet iyi aciliyor.

emre aktan
    emreaktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 47

trip a ortalama 11.6 şehir içi arka kapı gıcırtısı 5.vitese geçerken biraz zorlaması sıkıntı ama yüzümü kara çıkarmayan performansı için bunları es geçiyorum sesi ve ataklığı yeterli benim için b sınıfı araç için yetrli tabi c sınıfı golf tsı yada astr 1.4 t lerle kıyaslamıyorum aracımı başkaları gibi

koray temiz
    son_sirtli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

anlam veremediğim bir şekilde eksozdan duman çıkması ....beyaz renkli...

SERKAN BOZDEMİR
    seralex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35AV4917
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı son_sirtli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlam veremediğim bir şekilde eksozdan duman çıkması ....beyaz renkli...
    Duman çalıştıktan kısa bir süre sonra kesiliyor vede renk te siyaha yakın ise ayrıca aracın çalışma düzeninde herhangi bir aksaklık tuhaflık,zor gaz yeme gibi bir durum yoksa korkmayın..

ama,
    duman daha ziyade buhar şeklinde ise ve de çalıştıktan belli bir süre boyunca aracın çalışması tuhafsa-tekliyorsa gaz yemede güçlük çekiyorsa ve bu durum motor ısınana kadar devam ediyorsa
    silindir kapak contasının piston üstüne su vermesi durumu olabilir..kısaca conta yanıklığı..

Bu durumun oto kontrolü şu şekilde yapılabilir..

motor sogukken araç çalıştırılır ve 10-15 sn.kadar sürekli gaz verilir bu arada bir kişi kaputu açarak radyatör kapagını (motor suyu konulan bidonun kapağını) açar..bu 10-15 sn sürekli gaz verilme esnasında eğerki su seviyesi verilen gazla orantılı olarak yükseliyor ve dışına taşıyorsa araç conta yakmıştır..

su seviyesinde herhangi bir yükselme yoksa sorun yoktur..

koray temiz
    son_sirtli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

vites değişikliğinde duman çıkıyor hocam ....vites değiştirip gaza yüklenince çıkıyor ...bezen 2-3 km sonra kesililiyor bezende stop edene kadar devam ediyor.

Mert Korkmaz
    megamert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 0

Merhaba, hayret ettim kimse benim yazdığım sorunlardan bahsetmemiş, acaba arabaya dikkatli bakmıyor musunuz yoksa artık kanıksadık mı bu durumları:
    Aracım 2011 Punto 1.3 Active, sorunları saymakla bitmez:
    1. Arabam 2011 model olmasına rağmen araba tavan tutamakları yok... Evet 1980 model Renault TX'lerde bile olan bu edavat benim arabamda yok ve taktırmak da tam 160 TL...
    2.Bagaj lambası yok, evet yine 1972 model araçlarda bile standart olan bu edavat 2011 model Puntoda mevcut değil, arkadaşlarım bazen gülüyorlar bana bu arabaya 27.000TL verdiğim için.
    3.Torpido gözünde neredeyse Şahin, Doğan'da bile var olan lamba benim arabamda mevcut değil.
    4.Çakmak var fakat küllük mevcut değil.
    5.Aux girişi var fakat teybin arkasından yeni bir kablo alıp para harcayarak aktif edilebiliyor.
    6.Yolcu tarafındaki güneşlikte ayna mevcut değil, evet 2011 ama ayna yok.
    7.Aracınızdan ses geliyorsa özellikle çukura girdiğinizde en büyük sebep ne biliyor musunuz, aylarca servis keşfedemedi ama kardeşim arka koltukta bir kez oturdu ve "Abicim ses bagaj örtüsünden geliyor, kalkıp düşüyor bu." diyerek sorunu tespit etti.
    8.Torpidoda evrak gözü yapmış bana, açın torpidoyu yolda giderken siz açar açmaz evrağın kucağınıza fırlayacağını görürsünüz.
    9.Arka kapı gergileri garç gurç diye ses çıkarıyordu, götürdük servise, değiştirdiler, otoparkçım çok dalga geçmişti, abi bu nasıl 2011 diye, seni yemişler vs.
    10.İzmir'de oturuyorum, Fiat birmota gittim bornovadaki. Aracın 40 bin bakımı için 550 TL, artı balata değişimi için 200 TL yani toplam 750 tl fiyat çıkardılar. Oraya servis uzmanı değil iyi birer pazarlamacı koymuşlar, merkezdeyim diye mecburiyetten faydalanıyorlar. Gaziemir poyraza götürdüm, inamazsınız belki ama aynı işlemler 450 TL tuttu. İnanmayan veya reklam yaptığımı düşünen varsa faturasının görselini koyabilirim. Sözün özü kardeşim, konfor aramıyorsan yakıtı iyi ve parçası ucuz olsun diyorsan Punto...

yavuz ayan
    babayawuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    32 lk 771
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı megamert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, hayret ettim kimse benim yazdığım sorunlardan bahsetmemiş, acaba arabaya dikkatli bakmıyor musunuz yoksa artık kanıksadık mı bu durumları:
    1. Arabam 2011 model olmasına rağmen araba tavan tutamakları yok... Evet 1980 model Renault TX'lerde bile olan bu edavat benim arabamda yok ve taktırmak da tam 160 TL...
    2.Bagaj lambası yok, evet yine 1972 model araçlarda bile standart olan bu edavat 2011 model Puntoda mevcut değil, arkadaşlarım bazen gülüyorlar bana bu arabaya 27.000TL verdiğim için.
    3.Torpido gözünde neredeyse Şahin, Doğan'da bile var olan lamba benim arabamda mevcut değil.
    5.Aux girişi var fakat teybin arkasından yeni bir kablo alıp para harcayarak aktif edilebiliyor.
    7.Aracınızdan ses geliyorsa özellikle çukura girdiğinizde en büyük sebep ne biliyor musunuz, aylarca servis keşfedemedi ama kardeşim arka koltukta bir kez oturdu ve "Abicim ses bagaj örtüsünden geliyor, kalkıp düşüyor bu." diyerek sorunu tespit etti.
    8.Torpidoda evrak gözü yapmış bana, açın torpidoyu yolda giderken siz açar açmaz evrağın kucağınıza fırlayacağını görürsünüz.
    9.Arka kapı gergileri garç gurç diye ses çıkarıyordu, götürdük servise, değiştirdiler, otoparkçım çok dalga geçmişti, abi bu nasıl 2011 diye, seni yemişler vs.
    10.İzmir'de oturuyorum, Fiat birmota gittim bornovadaki. Aracın 40 bin bakımı için 550 TL, artı balata değişimi için 200 TL yani toplam 750 tl fiyat çıkardılar. Oraya servis uzmanı değil iyi birer pazarlamacı koymuşlar, merkezdeyim diye mecburiyetten faydalanıyorlar. Gaziemir poyraza götürdüm, inamazsınız belki ama aynı işlemler 450 TL tuttu. İnanmayan veya reklam yaptığımı düşünen varsa faturasının görselini koyabilirim. Sözün özü kardeşim, konfor aramıyorsan yakıtı iyi ve parçası ucuz olsun diyorsan Punto...
    Bizdede 3 tane punto var dediğinzi.ufak tefek.sorunşar mevcut. Tavan tutamagı mesela. 2007 de var 2011 de yok aynı şekilde.bagaz ışklandırması. Bu etkenlere karşı aracın şekli duruşu yakıtı yol tutuşu ( buna inanmayanlar gitsin cruze a veya kugaya bnsin daha pahalı ama puntonun yarısı değl.yol tutuşu) için birdahaki tercihimde punto. Şirketimize c3 206+ fiesta i2 i3 hepsini aşdık ama puntoda punto. Birde arka camların açma kapama halatlarında sıkntı yaptı 5 puntomuz daha önceden başına gelen varmı

SELİM KIRŞAN
    skirsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    35GF713
    Edilen teşekkür: 48

Alıntı babayawuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizdede 3 tane punto var dediğinzi.ufak tefek.sorunşar mevcut. Tavan tutamagı mesela. 2007 de var 2011 de yok aynı şekilde.bagaz ışklandırması. Bu etkenlere karşı aracın şekli duruşu yakıtı yol tutuşu ( buna inanmayanlar gitsin cruze a veya kugaya bnsin daha pahalı ama puntonun yarısı değl.yol tutuşu) için birdahaki tercihimde punto. Şirketimize c3 206+ fiesta i2 i3 hepsini aşdık ama puntoda punto. Birde arka camların açma kapama halatlarında sıkntı yaptı 5 puntomuz daha önceden başına gelen varmı
    + şöför kapısından gelen rüzgar sesi

ferhat sasmaz
    turboferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 56

Alıntı megamert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

valla hocam katılıyorum sana.. bende alalı 1 ay oldu ama galıba yanlıs yaptık yenı yenı pısmanlıklarım baslıyo...

1 ay boyunca..

*bagaj lambası yanmamaya basladı..
    *benzın depo kapağı kılıtlenmemeye basladı
    *arac kalkarken hafıf bı tıtreme mevcut sanırım baskı balataya bakıldı problem yok sanırım volan!
    *aracın ıcıne gıren dızel motor sesı ınsanı bezdırıyo , 75 lık arac uzun yolda tam bır rezalet!broadway ın bıle vıtes oranlar daha ıyı! artı benım arabamda motor sesı extradan fazla.. arkadasın 2006 90 lık dızelını denedım benımkının yanında o epeyce sessız! artı benım 5.vıteste 100km hızla gıderkenkı motor sesım 90 lıgın 4.vıteste 100 km hızdakı sesınden fazla! ve dedıgım gıbı rolantıde 2000-3000 devır aralıgında motor sankı arabanın ıcınde calısıyo!
    *hala kımsenın cozemedıgı dıreksıyonda bı sola yatma egılımı var! hıcbırsekılde bosluk sertlesme vs sorun yok fakat tum on takım kontrolune ragmen arac kalkısta ve durmaya yakın ozellıkle 20 km ye kadar olan hızlarda dıreksıyon hafıf sola yaslanıyo...
    *yıne on takımın kontrol edılmesıne ragmen kasıslerde gelen lokur lokur sesler! onu degıstır bunu degıstır derken 2000 lıralık olursun o yuzden dokunmuyorum!
    *vw , opel , toyota gıbı markalara kafa tutan servıs ve yedek parca fıyatları! allahtan yetkılı bı servıste tanıdık cıktıda 2 katı fazla odereyerek kurtuldum bakımdan.yoksa mazallah 450 tl perıyodık bakım.
    *sorduklarınıza ve belırttıgını sorunlara verdıklerı cevapla dumur olup , sinir boşalması yasadıgınız cevap bıle vermeden donup arkanızı gıttıgınız servısler ve yetkılılerı! her markada var tamam ama boylesı sanırım zor bulunur!

sorunda sorun! ve bu arac daha 76.500 km de! hıc kazası yok! duzenlı servıs bakımları yapılmıs! allah korudu demekkı bozuğuna denk gelsek ne yapacaktık! bız ugrasmayalım ayamızı yerden kessın bakımlarını duzenlı yapalım temız temız bınelım dedık ama sanırım canımıza okıcak, 50.000 tl ye bu arabayı kıme satıyolar nasıl satıyolar cok merak edıyorum! en kısa zamandada satmayı dusunuyorum. Isteyen olursa sahıbınden cok temız!! kazasız boyasız darbesız! ) Hey Allah'ım...

Burak Özbakır
    brkzbkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 14

Alıntı turboferhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hocam katılıyorum sana.. bende alalı 1 ay oldu ama galıba yanlıs yaptık yenı yenı pısmanlıklarım baslıyo...

1 ay boyunca..

*bagaj lambası yanmamaya basladı..
    *benzın depo kapağı kılıtlenmemeye basladı
    *arac kalkarken hafıf bı tıtreme mevcut sanırım baskı balataya bakıldı problem yok sanırım volan!
    *aracın ıcıne gıren dızel motor sesı ınsanı bezdırıyo , 75 lık arac uzun yolda tam bır rezalet!broadway ın bıle vıtes oranlar daha ıyı! artı benım arabamda motor sesı extradan fazla.. arkadasın 2006 90 lık dızelını denedım benımkının yanında o epeyce sessız! artı benım 5.vıteste 100km hızla gıderkenkı motor sesım 90 lıgın 4.vıteste 100 km hızdakı sesınden fazla! ve dedıgım gıbı rolantıde 2000-3000 devır aralıgında motor sankı arabanın ıcınde calısıyo!
    *hala kımsenın cozemedıgı dıreksıyonda bı sola yatma egılımı var! hıcbırsekılde bosluk sertlesme vs sorun yok fakat tum on takım kontrolune ragmen arac kalkısta ve durmaya yakın ozellıkle 20 km ye kadar olan hızlarda dıreksıyon hafıf sola yaslanıyo...
    *yıne on takımın kontrol edılmesıne ragmen kasıslerde gelen lokur lokur sesler! onu degıstır bunu degıstır derken 2000 lıralık olursun o yuzden dokunmuyorum!
    *vw , opel , toyota gıbı markalara kafa tutan servıs ve yedek parca fıyatları! allahtan yetkılı bı servıste tanıdık cıktıda 2 katı fazla odereyerek kurtuldum bakımdan.yoksa mazallah 450 tl perıyodık bakım.
    *sorduklarınıza ve belırttıgını sorunlara verdıklerı cevapla dumur olup , sinir boşalması yasadıgınız cevap bıle vermeden donup arkanızı gıttıgınız servısler ve yetkılılerı! her markada var tamam ama boylesı sanırım zor bulunur!

sorunda sorun! ve bu arac daha 76.500 km de! hıc kazası yok! duzenlı servıs bakımları yapılmıs! allah korudu demekkı bozuğuna denk gelsek ne yapacaktık! bız ugrasmayalım ayamızı yerden kessın bakımlarını duzenlı yapalım temız temız bınelım dedık ama sanırım canımıza okıcak, 50.000 tl ye bu arabayı kıme satıyolar nasıl satıyolar cok merak edıyorum! en kısa zamandada satmayı dusunuyorum. Isteyen olursa sahıbınden cok temız!! kazasız boyasız darbesız! ) Hey Allah'ım...

Aracınızda bir sıııntı vardır bendeki araç grande punto active 75 lik içeri çok fazla ses almıyor ve 5. Viteste 140-150 den sonra ses başlıyor

IPhone cihazımdan aracılığıyla gönderildi.

brkzbkr | Fiat Grande Punto 2008 75hp | Füme

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Alıntı brkzbkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınızda bir sıııntı vardır bendeki araç grande punto active 75 lik içeri çok fazla ses almıyor ve 5. Viteste 140-150 den sonra ses başlıyor

IPhone cihazımdan aracılığıyla gönderildi.

brkzbkr | Fiat Grande Punto 2008 75hp | Füme
    bana da almıyor gibi geliyor zaten 75'lik dizel punto için 150'den sonra ses normaldir.... Ama rüzgar sesi bazen sinir bozunu kıvama gelebiliyor özellikle uzun yolda........

nurettin hasaltun
    pasa_nuri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    18 DU 099
    Edilen teşekkür: 4

2011 grande puntom var çok şükür bugüne kadar tık demedi torpidoda bagajda ışık varmış yokmuş valla ne yalan söyleyim ilk zamanlarda takıntı yapmıştım bu arada yaşım 23 ihtiyar biri felan da değilim birazdan söyleyeceklerim için. etrafımdaki insanların arabalarındaki sorunları gördükten sora yakıt değerlerini duyduktan sora dedim ki punto birtane... aux çıkışı doğrudur müzik çaların arkasında ama çok zahmetli bir iş değil toplasak 10 dk bile almaz.her neyse benim tek sorunum bu aracı tasarlayan hiç yağmurlu havada binmemiş belliki veya cam suyunu 90-100 le felan giderken denememişler yahu sileceğin temizlediği suyu yan camdan arka cama doğru gitmesi nedir bunu biri bana bi açıklayabilir mi veya aynı sorunla karşılaşanlar nasıl bir çözüm buldular.teşekkürler saygılar

ismail gülünay
    ismailglny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 6

Standart :)

2011 model fire active var bende de . arabamın performans dışında her şeyinden memnunum. ekonomi arabası olduğu için performans beklemek yanlış olur. aracımızın active yani baz model olduğunu unutmadan eleştirmek lazım.
    ben de 40000 bakımını bu cumartesi yaptırcam, evet 40 50 lira farklar olabiliyor ancak servislerde iki farklı yedek parça var birisi italyan üretim lancia diğeri bursa üretim opar, kullanılan yedek parça markasına göre de ücret değişiyor. her şeyden memnunum ben. iyi ki almışım.
    I love My Leon 1.2 tsi

22. Bu mesaj için teşekkür edenler: