Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 41 ile 57 arası

Konu: Direksiyon, konsol, kalorifer borusu yada her neyse

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı burhankutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım iyi güzel diyorsunda zaten onlara verecek okadar paramız olsa gider onları alırdık he kaldı bu aracın böyle ses getirdiğini duysam zaten almazdım herkes anadan doğma gp ye binmiyor ben aynı segmentte kıyaslama yapmadım 1991 yani tam 19 yaşındaki arabayla kıyasladım yine diyorum 1-2-3-4-5 yaşındaki arabalardan bukadar ses gelmemesi lazım demekki işçilik sıfır bir tek motoru on numara geri kalanı at çöpe gitsin zaten elime az para geçsin gözünün yaşına bakmam satarım.herşey maddiyatla alakalı bindiğin araba oturduğun ev aldığın giysi vs vs..
    bende onu demek istemiştim işte; o kadar param olsaydı GP almazdım.
    ne kadar ekmek o kadar köfte. arabayı alırken ucuza bir çok donanım v.s. alıyoruz ancak aracı pahalı diğer araçlara göre kıyaslıyoruz. neticede en ucuzu 24 bine full kiti 32 bine alınan araç bunlar. ne bekliyorsunuz ki
    ben arabayı alırken neyle karşılaşacağımı bildiğim için kafama takmıyorum bazı şeyleri. gidip 40 bine bir araba alsaydım o zaman sıkıntı yapardım.

fazla birşey beklemeyin diye çok defa dedim, yine diyorum araba yenide olsa fazla birşey beklemeyin......

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Klima açılınca gurr sesi normal kompresör sesi o. Tüm araçlar klima açınca ses yapar, çekiş düşer, çekiş düşmesine bağlı olarak motor sesi değişir falan...

Dert edilecek şeyler değil...

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

Alıntı onderbaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende klima full auto modundayken (tüm kanallardan hava üflüyor)
    sadece cama yöneltmek istediğimde çok hafif bir şekilde kıtırtı şeklinde ses geliyor. normal gibi algılıyorum ama yinede bakıma gidince söyleyeceğim.
    böyle bir ses mi?
    yok hayır çalıştırırken geliyo bende önceden gelmiyordu

BAKİ BAKİ
    2000 corsa gls 1,4 16v ov onderbaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4
    Edilen teşekkür: 96

Alıntı edelsang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok hayır çalıştırırken geliyo bende önceden gelmiyordu
    ilginç valla. arabaları alıp fiat'ın kapısına dayanacaz bu gidişle

Mehmet Sç
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23

ilginç valla. arabaları alıp fiat'ın kapısına dayanacaz bu gidişle
    onu istiyo fiat sanırım

BAKİ BAKİ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4

hem kış için hemde 5000 de getirin dedikleri için sabırla bekliyorum. 500 km ye daha ihtiyacım var. inş adam gibi muhatap bulur adam gibi ustalara denk gelirim.

Mehmet Sç
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23

hem kış için hemde 5000 de getirin dedikleri için sabırla bekliyorum. 500 km ye daha ihtiyacım var. inş adam gibi muhatap bulur adam gibi ustalara denk gelirim.
    benimde 800 km kaldı umarım sağlam ustalara denk geliriz

mehmet dervişoğlu
    mehmetdervisoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 7

Selam Arkadaşlar,
    Aracı 27.09.2010 pazartesi 17:45 gibi teslim ettim 28.09.2010 salı günü arayıp hazır olduğunu bildirdiler. Dün itibarı ile aracı teslim aldım. Şu an için ses yok. gerçi fazla kullanmadım henüz. İlerleyen zamanlarda gene aynı ses başlarsa bilgi veriririm zaten aynı arızayı 3. kez yapmış olacağından iade etme hakkım olacak. Ama sağolsun Küçükyalı Birmot otodan Tugay Bey ilgilendi ve sağlam bir şekilde yapıldığını bildirdi. Kalorifer borusu ile ilgili bir durummuş. Bu arada bazı arkadaşlar ucuz araba bu kadar olur gibi yorumlar yapıyorlar, biz her araçta olması gereken standartlardan bahsediyoruz. Bu standartları tam olarak yerine getirsinler ve daha pahalıya satsınlar ozaman.Sattıkları aracın arkasında duruyor olmaları da iyi birşey üst modellerde bu sorunu komple çözebilirler.
    Konu mehmetdervisoglu tarafından (30/09/2010 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.

BAKİ BAKİ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4

zeten benim aklımın almadığı şey bu. fabrika kullandığı malzeme gıcırtı yapar mı yapmaz mı, izolesi eksik mi değil mi bunu nasıl ihmal eder. benim bu durumdan anladığım şu adamlar bi hata yapmış ama fabrikadan çıkışta bir yol bulup halletmemişler halen aynı hata halen milleti kıvrandırıyorlar. konu başlığna dikkat ederseniz diğer fiat marka raçları sorgulamak istedim. hiç birisinde böyle bir sorun yok. 17.000 liraya alabileceğiniz palio da bile yok, albeada bile yok, onlardan daha iyi olan evo ve punto da niye var. kornası bozuk muş yaparsın, hoparlör patlak takarsın, ayna titrer vidasını sıkarsın ama be kardeşim boru izole edeceksin koca göğüs sökülecek. çok usta bir ustaya denk gelip düzeltecem diye bi yeri başka bi yerini bozsa nolacak sinir bir durum ha. bu kadar zor muydu 500 lira fazla al fabrikada düzelt işi.

BAKİ BAKİ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4

Alıntı mehmetdervisoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar,
    Aracı 27.09.2010 pazartesi 17:45 gibi teslim ettim 28.09.2010 salı günü arayıp hazır olduğunu bildirdiler. Dün itibarı ile aracı teslim aldım. Şu an için ses yok. gerçi fazla kullanmadım henüz. İlerleyen zamanlarda gene aynı ses başlarsa bilgi veriririm zaten aynı arızayı 3. kez yapmış olacağından iade etme hakkım olacak. Ama sağolsun Küçükyalı Birmot otodan Tugay Bey ilgilendi ve sağlam bir şekilde yapıldığını bildirdi. Kalorifer borusu ile ilgili bir durummuş. Bu arada bazı arkadaşlar ucuz araba bu kadar olur gibi yorumlar yapıyorlar, biz her araçta olması gereken standartlardan bahsediyoruz. Bu standartları tam olarak yerine getirsinler ve daha pahalıya satsınlar ozaman.Sattıkları aracın arkasında duruyor olmaları da iyi birşey üst modellerde bu sorunu komple çözebilirler.
    peki size tam olarak nasıl bir işlem uyguladıklarını söylediler mi acaba.

nasıl söktüler nasıl taktılar. falan

mehmet dervişoğlu
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

ayrıntılı konuşamadık, ses kalorifer borularından geliyormuş destekle sabitlediklerini bildirdiler. zaten 1 günde halledildi gögüs sökme olmamıştır diye tahmin ediyorum. İstersen servisine bildir ist/küçükyalı birmot ile görüşsünler. (Yalnız aynı sesden bahsediyor değil mi? önce motor stop/start da 2-3 kez ön konsoldan geliyordu. sonrasında kasislerden geçerken ve gaz kestiğinde de gelmeye başadı.)

BAKİ BAKİ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4

Alıntı mehmetdervisoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıntılı konuşamadık, ses kalorifer borularından geliyormuş destekle sabitlediklerini bildirdiler. zaten 1 günde halledildi gögüs sökme olmamıştır diye tahmin ediyorum. İstersen servisine bildir ist/küçükyalı birmot ile görüşsünler. (Yalnız aynı sesden bahsediyor değil mi? önce motor stop/start da 2-3 kez ön konsoldan geliyordu. sonrasında kasislerden geçerken ve gaz kestiğinde de gelmeye başadı.)
    aracı 3 aydır kullanıyorum. ilk 1000 km hiç sorun yaşamadım. sadece radyo sesi 15 i bulunca sağ hoparlörden bir vurma sesi geliyordu. çok takmadım buna nasılsa halledilir diye. araç 4500 km oldu 3500 km dir bu ses artarak devam ediyor. önce nerden geldiğini anlamadım ufak gıcırtılardı fakat artık eminin. pedalların üst tarafından bir yerden geliyor. çalıştırırken ve stop ederken ön konsol hafif sallandığında, normal sürüş esnasında ayağını gazdan çekip geri yüklenirken çok bariz ve rahatsız edici biçimde gelmeye başladı. özellikle sıkışık trafikte dur kalk esnasında tahammül edilmez oluyor. resmen karyola yayı gibi . kıştan önce bir ufak bakım yaptırmak istiyorum. o zaman göstermeyi düşünüyorum. sadece servis konusunda kararsızım. araç bir kaç gün kalacak derlerse geçici olarak araç verecekler mi bilemiyorum. bu konuda bir başlık açmama rağmen ankara da bu durumu ve halletmiş bir servis adı alamadım kimseden. ilk tercihim kartaş olacak gibi ama. bakalım son ana kadar fikrim değişmezse.

mehmet dervişoğlu
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

belirtiler hemen hemen aynı, Birmot Oto dan Tugay bey ile servisinizin görüşmesi faydalı olabilir. Bir de Fiat'ın (koç grubunun) kendi servisine gitmenizi öneriririm. Eğer araç garanti kapsamında ise, aracınızın tamir süresi boyunca araç talep edin.Sonuçta onların hatası ve kronik hale gelmiş. (kullanmam için verilen diğer arabada da aynı sesler vardı.) Müşteriyi madur etmeden çözmeleri lazım.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

BAKİ BAKİ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4

arkadaşlar işlemi kartaşta yaptırdım ilkinde 5 dk bişey yaptılar. 2. de 30 dk falan. 2. uygulamadan belli bir süre daha ses devam etmişti. kartaş daki arkadaşlar zaten bi süre kullanın ses kesilebilir olmazsa gelirsiniz demişlerdi. ortalama 1000 km dir ses gelmiyor. inş bidaha uğraştırmaz beni.
    saygılar..

Mehmet Sç
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23

bende aldım aracımı poyrazın servisinden ilk günkü gibi yapmışlar Allah razı olsun

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

arkadaşlar tecrube ile sabittri fiatın arabasına 3 yasında alacak 6 yasında satacaksın 3 yasa kadar tum sorunları ortaya cıkıyor ondan sonra sorun vermiyor)))

Alper Çabuk
    alpercabuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    33 ATE 99
    Edilen teşekkür: 36

Alıntı edelsang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün hepsi benim araçta mevcut böyle lanet bi araç daha görmedim ben, toyota auris kullanıyom ses yok, 2005 model golf kullanıyom ses yok ,renault sembol kullanıyom ses yok bu EVO denen arabada bir ton ses var nerden gittim Fiat'a bulaştım paramız helal mi değildi nedir anlamadım ki

arkadaşlar sizler bizler bu araçlara 50 şer bin lira para vermedik ses istemiyorsanız alın bi q7 sesin bile ses tonunun farkını hissedin bu problemlerin hepsi hallolur hafta yeterki hafta sonlarınızı kahve köşelerinde taş dizerek değilde elinize takım çantasını alıp apartmanın otoparkında arabanızın yanında geçirin göreceksiniz ufak tefek çözümler üreterek sorunlarızı hallettiğinizde sizlerde bu sorunlardan zevk alacaksınız ben aracımı alalı 2 ay oldu ve bu sıkıntıların hepsıyle karşılaştım ama teker teker hepsini hallettim şimdi ise teyibin sesini kısıp arabada ses arıyorum ki hafta sonum boş geçmesin aracınızı sevmeye başlamakla sorunların yarısını halletmiş olacaksınız denemekten hiçbirşey kaybetmezsiniz bu hafta sonu alın takım çantanızı inin arabanızın yanına

Sayfa 3/3 İlkİlk 123