Alıntı edelsang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bütün hepsi benim araçta mevcut böyle lanet bi araç daha görmedim ben, toyota auris kullanıyom ses yok, 2005 model golf kullanıyom ses yok ,renault sembol kullanıyom ses yok bu EVO denen arabada bir ton ses var nerden gittim Fiat'a bulaştım paramız helal mi değildi nedir anlamadım ki

arkadaşlar sizler bizler bu araçlara 50 şer bin lira para vermedik ses istemiyorsanız alın bi q7 sesin bile ses tonunun farkını hissedin bu problemlerin hepsi hallolur hafta yeterki hafta sonlarınızı kahve köşelerinde taş dizerek değilde elinize takım çantasını alıp apartmanın otoparkında arabanızın yanında geçirin göreceksiniz ufak tefek çözümler üreterek sorunlarızı hallettiğinizde sizlerde bu sorunlardan zevk alacaksınız ben aracımı alalı 2 ay oldu ve bu sıkıntıların hepsıyle karşılaştım ama teker teker hepsini hallettim şimdi ise teyibin sesini kısıp arabada ses arıyorum ki hafta sonum boş geçmesin aracınızı sevmeye başlamakla sorunların yarısını halletmiş olacaksınız denemekten hiçbirşey kaybetmezsiniz bu hafta sonu alın takım çantanızı inin arabanızın yanına